sexylady4u Reputație: 9725 Postat Septembrie 30, 2025 Telefon: - Oras:❤️ HOME❤️ Indisponibila Telefon: - Oras:❤️ HOME❤️ Indisponibila Autor Postat Septembrie 30, 2025 Neataaa....imi vreti cumva dulceata?? 😜 🫢 Va puteti programa pt maine 11-23 , azi am momentan L doar la 21 🫠 💋💋💋💋 dddulci! 4
sexylady4u Reputație: 9725 Postat Septembrie 30, 2025 Telefon: - Oras:❤️ HOME❤️ Indisponibila Telefon: - Oras:❤️ HOME❤️ Indisponibila Autor Postat Septembrie 30, 2025 La 30.09.2025 la 10:56, sexylady4u a spus: Neataaa....imi vreti cumva dulceata?? 😜 🫢 Va puteti programa pt maine 11-23 , azi am momentan L doar la 21 🫠 💋💋💋💋 dddulci! Reiau detaliile , va rog cititi-le: 😘 Cand vii la mine, fii domn ...si voi fi o d-nă👩, RASFATA-MA si te voi face sa te simti "REGE " 🫅 ️️️❗️❗️❗️ Orice nu gasiti in lista de mai jos NU ofer/primesc =>> va pierdeti timpul cu msj & intrebari : buna/ servicii/locatie/preturi /cand ai disponibil/ locatie /accepti X lucru/ se poate o programare... in 2 min CITITI aici ⬇️ Programari iau doar pe WHATSAPP, raspund doar la msj ce contin ZIUA vizitei, ORA vizitei, CÂT doriti sa stati si PANA LA CE ORA VA POT RASPUNDE ! Voi cere confirmarea progr. cu 1,5 h- 2 h inainte (la care voi raspunde cat m rpd posibil); este ideal sa anuntati si cand nu puteti veni; neconfirmarea duce la ANULAREA vizitei❗️ Iau programari doar cu 1 zi inaintea vizitei /aceeasi zi (daca mai am loc LIBER) 😉 ❌️ Cei care ati mai fost, mentionati in programare! ❌️ ️ ⛔️ Accept doar barbati cu varsta intre 25-60 ani ⛔️ (<tinereilor> le pot cere CI cd ne vedem si sa anulez vizita, deci ne irosim aman2 timpul )️️️ 🏠🏢 LOCATIE : ️️ ❌️⛔️ ️ ATENTIE:dusul este OBLIGATORIU (pe tot corpul ,nu doar la 🍌 😅) ️aveti tot necesarul pt a uesi super-fresh din baie m, am si apa de gura + pahare unica fol.--> imi cereti si va dau. 😉 ⛔️NU ACCEPT : 👉👉 in pussy, trasul ori apasatul de cap/par prea tare, supt sfarcuri ori pussy etc 🤦🏻♀️v-arat limita ce-o agreez, sunt FEMEIE nu papusa gonflabila ( prea des am intalnit ghiolbani/ melteni 🫤 ) ️ Serviciile mele de care va puteti bucura (atentie➡️ fac hard, NU hardcore❗️️) : - GFE (atitudine de iubită/amantă) - FK (cum doresti tu, dar depinde de igiena ta orala/barba 1 1 2
sexylady4u Reputație: 9725 Postat Septembrie 30, 2025 Telefon: - Oras:❤️ HOME❤️ Indisponibila Telefon: - Oras:❤️ HOME❤️ Indisponibila Autor Postat Septembrie 30, 2025 La 09.09.2025 la 14:14, sexylady4u a spus: 😘 😊 Cand vii la mine, fii domn ...si voi fi o d-nă👩, RASFATA-MA si te voi face sa te simti "REGE " 🫅 ️️️❗️❗️❗️ Orice nu gasiti in lista de mai jos NU ofer/primesc =>> va pierdeti timpul cu msj & intrebari : buna/ servicii/locatie/preturi /cand ai disponibil/ locatie /accepti X lucru/ se poate o programare... in 2 min CITITI aici ⬇️ Programari iau doar pe WHATSAPP, raspund doar la msj ce contin ZIUA vizitei, ORA vizitei, CÂT doriti sa stati si PANA LA CE ORA VA POT RASPUNDE ! Voi cere confirmarea progr. cu 1,5 h- 2 h inainte (la care voi raspunde cat m rpd posibil); este ideal sa anuntati si cand nu puteti veni; neconfirmarea duce la ANULAREA vizitei❗️ Iau programari doar cu 1 zi inaintea vizitei /aceeasi zi (daca mai am loc LIBER) 😉 ❌️ Cei care ati mai fost, mentionati in programare! ❌️ ️ ⛔️ Accept doar barbati cu varsta intre 25-60 ani ⛔️ (<tinereilor> le pot cere CI cd ne vedem si sa anulez vizita, deci ne irosim aman2 timpul )️️️ 🏠🏢 LOCATIE : LAKE ON️️ ❌️⛔️ ️ ATENTIE:dusul este OBLIGATORIU (pe tot corpul ,nu doar la 🍌 😅) ️aveti tot necesarul pt a uesi super-fresh din baie m, am si apa de gura + pahare unica fol.--> imi cereti si va dau. 😉 ⛔️NU ACCEPT : 👉👉 in pussy, trasul ori apasatul de cap/par prea tare, supt sfarcuri ori pussy etc 🤦🏻♀️v-arat limita ce-o agreez, sunt FEMEIE nu papusa gonflabila ( prea des am intalnit ghiolbani/ melteni 🫤 ) ️ Serviciile mele de care va puteti bucura (atentie➡️ fac hard, NU hardcore❗️️) : - GFE (atitudine de iubită/amantă) - FK (cum doresti tu, dar depinde de igiena ta orala/barba
Postări Recomandate