cristik2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 19 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Noiembrie 19 Salutare. Ceva feta care lucrează seara la Hotel Paralela 45 găsim ? Mă duceam acum ceva timp cu o tipă ,luam cazare pe timp scurt și parcă roiau ceva fetite în zona. Link spre comentariu
Andreidtt Reputație: 0 Postat Noiembrie 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 20 Acolo mă duceam acum câțiva ani cu una de pe la Ploiești, de obicei acolo își ducea toți clienții… Link spre comentariu
cristik2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 21 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Partajează Postat Noiembrie 21 Salutare, Din ce am mirosit eu atunci,cred că și băieții de la recepție erau în ceva combinații cu fetite că seara câteodată mai erau cate ceva dameze pe lângă ei in recepție care cred că se cereau a fi băgate in seama Link spre comentariu
Caluu Reputație: -21 Postat Noiembrie 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 21 Au fost odată,stau în zona,e una la intrare în Florești și alta la următoarea intrare în zona copacilor ăia înalți 1 Link spre comentariu
cristik2 Reputație: 0 Postat Joi la 11:35 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Partajează Postat Joi la 11:35 Ok, Mulțumesc pentru informație.Sper să ajung curând în zona. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum