cristik2 Reputație: 2 Postat Noiembrie 19, 2024 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Noiembrie 19, 2024 Salutare. Ceva feta care lucrează seara la Hotel Paralela 45 găsim ? Mă duceam acum ceva timp cu o tipă ,luam cazare pe timp scurt și parcă roiau ceva fetite în zona.
Andreidtt Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 20, 2024 Acolo mă duceam acum câțiva ani cu una de pe la Ploiești, de obicei acolo își ducea toți clienții…
cristik2 Reputație: 2 Postat Noiembrie 21, 2024 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Postat Noiembrie 21, 2024 Salutare, Din ce am mirosit eu atunci,cred că și băieții de la recepție erau în ceva combinații cu fetite că seara câteodată mai erau cate ceva dameze pe lângă ei in recepție care cred că se cereau a fi băgate in seama
Caluu Reputație: -44 Postat Noiembrie 21, 2024 Oras:Pussyland Oras:Pussyland Postat Noiembrie 21, 2024 Au fost odată,stau în zona,e una la intrare în Florești și alta la următoarea intrare în zona copacilor ăia înalți 1
cristik2 Reputație: 2 Postat Noiembrie 21, 2024 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Postat Noiembrie 21, 2024 Ok, Mulțumesc pentru informație.Sper să ajung curând în zona.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum