fullspy Reputație: 5 Postat Marți la 15:25 Oras:București Oras:București Partajează Postat Marți la 15:25 Sarah din Columbia bifata in Barcelona pe Bulevardul Carrer del Rosellón la nr 315, la clubul Haima cu 70 €/ oră. Ieri am ajuns in Barcelona, căutând și altceva în afară de fetele noastre din București am ajuns să găsesc pe site-urile de profil de aici clubul de fete Haima la adresa mai sus menționată. Se ajunge foarte ușor de la Sagrada Familia, sunt 15 minute de mers pe jos cu ajutorul lui Maps walk de la Google. Am comunicat încă de zilele trecute pe whatsapp la nr +34 665 85 20 96, în engleză cu tipa de la recepție. Foarte amabilă și cu lux de detalii mi-a spus ca odată intrat la ele voi avea parte de o experiență foarte plăcută. Asa a și fost, am ajuns în jurul prânzului, am sunat la ușă și am fost întâmpinat foarte repede de o tipă drăguță care m-a condus într-o cameră unde mi-a zis ca în câteva minute revine cu fetele să mi le prezinte, am luat loc pe un fotoliu și le-am așteptat cu mare interes. Eu deja pusesem ochii pe o tipă din Columbia care era bombă inca de când le-am scris pe whatsapp și mi-au trimis poze cu câteva fete, în realitate era mult mai frumoasă. Sarah avea să-și facă apariția într-un final după ce mi-au fost prezentate vreo 5 fete, atât aveau disponibile la ora aia, mi-a zis la final ca seara după 22.00 au peste 10. Vreau să vă spun ca toate erau super bune, corp superb, ținuta wow din țări precum: Columbia, Argentina, Brazilia și Rusia. Bun, și-a făcut într-un final apariția și Sarah așa cum vă scriam mai sus, am ales-o și am mers la recepție să achit. Când am intrat în club mi se prezentase deja oferta, 50 € 1/2 h sau 70 € o oră+ tips pt fata la final daca ai fost satisfăcut. Mi s-a părut ieftin dar asta pentru ca la prânz nu au clienți din câte am înțeles. Seara după 10 am înțeles ca ar costa dublu însă fiind cu familia nu am cum pleca la ora aia de la hotel. Acțiunea a debutat foarte frumos, Sarah din Columbia de 21 de ani m-a condus într-o cameră cu lumina difuză care avea și baie, pe mijloc era un pat mare, a venit dotată cu lenjerie nouă pe care a desigilat-o în fața mea, prosoape și altele, le-a montat în timp ce se unduia provocator pe lângă mine, deja fiind în erecție cu gândul la ce urmează 😁 Să o descriu puțin, columbianca cum ziceam, ten măsliniu, ochi căprui ușor alungiti, 55 kg, 1,65 m, satena, ușor slim însă cu un fund demențial, tonifiat, bombat care se alungea frumos spre picioarele superbe, sâni medii naturali, fermi, cu sfarcurile proeminente care cereau a fi mângâiați și sărutați 😍 M-a poftit în duș, ne-am mângâiat, mi-a spălat cu grijă instrumentul din dotare și apoi a început un oral de nota 10 acompaniat de gemetele ei ușoare în timp ce o strângeam și o frecam ușor de sfarcurile negre în ton cu păsărica de aceeași culoare. Am trecut în pat și m-a întrebat dacă vreau să o fut sau mai vreau oral, i-am zis să continue oralul pentru ca implicarea ei mă stârnise deja, deși a fost numai protejat, am simțit destul de bine buzele ei cărnoase pe membru. După ceva timp i-am zis să treacă pe spate pentru ca deja aveam poftă de ea tare de tot, am pus-o capră NP și i-am dat ușor până am simțit ca începe să se excite, se contractase destul de mult și simțeam cum mă strânge și se umezește și mai tare, când am simțit ca îmi dau drumul i-am zis să schimbăm poziția și am pus-o umeri-craci, mă resetasem și am mai dus cam 10 minute, mai mult nu am rezistat 😁 fiind super excitat și la primul număr cu ea, am finalizat glorios pe sânii ei frumoși apoi am luat o pauză de țigară 10 minute unde am conversat în engleză despre ea și țara ei. Mi-a zis zâmbind și printre dinți mi-a zis ca i-am rupt păsărica pentru ca spre final i-am dat cam tare, deja mă încinsesem bine 🫣 Din timpul alocat mai rămăseseră 15 minute, m-a întrebat dacă mai doresc să facem sex sau vreau să mi-o mai sugă. Am mai făcut rapid un duș, mi-a plăcut ca ea mi-a șters fiecare parte a corpului cu multă grijă. Am ales a doua variantă pentru ca mă câștigase de prima oară cu prestația ei unde pusese pasiune și am simțit într-un final ca mi se suge pula și din asta mă și trezesc/ eventual mă și excit, nu ca prin alte părți la fetele noastre din țară unde efectiv nu simțeam decât o mângâiere fină, nici de cum să mă trezesc sau să mă excit din asta😔 Am depășit ora cu vreo 5 minute însă nu s-a oprit și nu a abandonat prestația până nu mi-am dat a doua oară drumul.Am apreciat enorm lucrul ăsta și am recompensat-o cu 30 € tips. Impresii generale: - Sarah nota 10 dpmdv din toate punctele de vedere, GFE bun, FK nu am încercat, nu simțeam nevoia și eram deja excitat de când am văzut-o inițial, NP 10, chiar am simțit-o bine cât am fost în acțiune. -Clubul curat, miroase bine, la bar se puteau servi băuturi alcoolice după ora 17.00. intimitate cât cuprinde, toate fetele erau drăguțe, niciuna de neiertat, poate voi mai reveni cat mai stau aici, mi-au mai plăcut o braziliancă și o rusoaică, camera tip garsonieră cu baie proprie, muzică de relaxare pe fundal, lumina difuză. In concluzie, daca vrei sa futi ca acasă, pe 3-400 lei o oră, îți recomand acest club, Haima de pe Bd. Carrer del Rosellón 315 in Barcelona, aproape de Sagrada familia. Telefon contact: +34 665 85 20 96 au whatsapp, îți trimit și poze cu unele din fete și puteți cere orice informații în limba engleză, nu e necesar să știți spaniolă, Ola! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum