Sari la conținut

De evitat tepara 0751913261

Postări Recomandate

• Oras:ulmi
Postat

Salut

Revin cuno recenzie despre domnișoară din anunț .Menționez ca a fost o experienta foarte neplăcută. Am stabilit sa ne vedem pentru o ora.Ajuns la locație doamna cu o atitudine foarte ostila ,cum.am zis ca poate mi se pare am decis sa rămân.Inceput On cu finalizare orala totul bun și frumos,numai ca are deficiente majore la partea igienii intime,un miros de nedescris.Mai stam sa fumam o țigară și propun pentru a doua finalizare la care ea începe ca se simte rău că e răcită si o doare capul .

Începe cu un oral protejat slab și o întreb dacă ea este sănătoasă sa nu am surprize după la care ea imi raspunde ca e bolnava cu nu știu ce boala.Cand am auzit m-am speriat și când a văzut ca m-am speriat a zis ca nu ca a glumit și ca a văzut ca eu m-am speriat și nu mai vrea sa continue.

Plătit o ora după care jumate de ora timp în care a tras de timp și s-a făcut ca îi este rău plus alte figuri.

Pentru mine este la categoria de evitat 

Are locația pe Strada Ciortea 42 .Acuma voi faceți cum știți.

Seara faina

• cleopatra01 a schimbat titlul în De evitat tepara 0751913261
  • Oras:Cluj-Napoca/Bistrița
Postat
1 hour ago, andreizz said:

Salut

Revin cuno recenzie despre domnișoară din anunț .Menționez ca a fost o experienta foarte neplăcută. Am stabilit sa ne vedem pentru o ora.Ajuns la locație doamna cu o atitudine foarte ostila ,cum.am zis ca poate mi se pare am decis sa rămân.Inceput On cu finalizare orala totul bun și frumos,numai ca are deficiente majore la partea igienii intime,un miros de nedescris.Mai stam sa fumam o țigară și propun pentru a doua finalizare la care ea începe ca se simte rău că e răcită si o doare capul .

Începe cu un oral protejat slab și o întreb dacă ea este sănătoasă sa nu am surprize după la care ea imi raspunde ca e bolnava cu nu știu ce boala.Cand am auzit m-am speriat și când a văzut ca m-am speriat a zis ca nu ca a glumit și ca a văzut ca eu m-am speriat și nu mai vrea sa continue.

Plătit o ora după care jumate de ora timp în care a tras de timp și s-a făcut ca îi este rău plus alte figuri.

Pentru mine este la categoria de evitat 

Are locația pe Strada Ciortea 42 .Acuma voi faceți cum știți.

Seara faina

Foarte penala trebuie sa fie dameza daca te-a facut sa postezi desi de 10 ani nu ai facut-o deloc. Multumim pentru descriere.

Postat
Acum 5 minute, SilviuSi a spus:

Foarte penala trebuie sa fie dameza daca te-a facut sa postezi desi de 10 ani nu ai facut-o deloc. Multumim pentru descriere.

Pai asa cum.am spus fiecare e liber sa faca ce dorește cu banii lui.

Și da asta este prima postare .Este ceva greșit în asta sau faptul ca de când am cont asta este prima postare nu oferă credibilitate spuselor mele?

Mergi la ea frate și pune o recenzie cu experienta ta..poate e diferita de a mea

Numai bine

• Oras:Anywhere
  • Oras:Anywhere
Postat
8 minutes ago, papic79 said:

Deja o șters anunțul 

nu stiu unde il vezi tu sters. ca link-ul merge perfect :))

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
Chiar acum, tzepis a spus:

Pe mine nu mă lăsa să al deschid îmi dă că este șters 

• Confuz 1
  • Minus 1
Postat
Acum 19 minute, tzepis a spus:

Clar

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Asta din poze are topic deschis pe Cluj,maxanonimus a avut o "revelație" când a vizitat-o.

Postat
On 11/19/2024 at 11:42 PM, andreizz said:

Pai asa cum.am spus fiecare e liber sa faca ce dorește cu banii lui.

Și da asta este prima postare .Este ceva greșit în asta sau faptul ca de când am cont asta este prima postare nu oferă credibilitate spuselor mele?

Mergi la ea frate și pune o recenzie cu experienta ta..poate e diferita de a mea

Numai bine

Crezi ca merg la ea cand avem atatea fete de calitate in oras saptamana asta??

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...