Sari la conținut

🤩Anca nouă in oraș 0725018396 🤩

Postări Recomandate

• Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

am trecut si eu pe la fata care este frumoasă volubila povestitoare si știe cum să te trateze să te faca să te simți bine !

acțiunea a fost normala nici nu a excelat dar nici nu te simți rau cum ea ! acuma cel putin la mine totdeauna prima vizită este așa de tatonare de cunoastere de reglare cu fata !

singurul minus pentru mine este locatia ! nu i mizerie dar este  o garsoniera mica comunistă varuita si atât !

spor la 🔨 colegii !

• Like 3
  • Inimioara 1
  • Oras:Baia Mare
Postat

Vizitat și eu pe Ancuța! Nu o sa detaliez prea multe ..în legătură cu locația într-adevăr nu e ce trebuie...dar eu merg pentru altceva!

Aspect ...9....spre 10...seamănă cu Ina! Sani fermi naturali...păsărica mica și curata....nu e slim..dar este bine proportionata ca și corp..nu e grasa ...sa nu înțelegeți greșit! Nici kg în plus! E ce trebuie!

Gfe...foarte povestioare...de paca eram la a 6a întâlnire!

On dau un 9 eram în 69 și eram mai preocupat de ce fac eu!😆😆😆

Np aici nu pot sa dau note ...aviz celor cu mărimi mari...e foarte strâmtă...am finalizat rapid deși a trebuit sa am grija de ce fac ...dar nu ma lăsat fără sa ies happy!

De revenit...da...absolut de câte ori o sa am ocazia,  pana la urma se va obișnui încet și ca dotarea mea! 🤠🤠🤠

Eu zic sa mergeți cu încredere! Nu e cu fițe...nu aere de vedeta! 

• Like 3
  • Inimioara 1
  • Telefon: 🕊0725018396
  • Oras:Arad
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, mariachi35 a spus:

am trecut si eu pe la fata care este frumoasă volubila povestitoare si știe cum să te trateze să te faca să te simți bine !

acțiunea a fost normala nici nu a excelat dar nici nu te simți rau cum ea ! acuma cel putin la mine totdeauna prima vizită este așa de tatonare de cunoastere de reglare cu fata !

singurul minus pentru mine este locatia ! nu i mizerie dar este  o garsoniera mica comunistă varuita si atât !

spor la 🔨 colegii !

Mulțumesc pentru recenzie si vizită 💋

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 15 minute, Raull42 a spus:

Vizitat și eu pe Ancuța! Nu o sa detaliez prea multe ..în legătură cu locația într-adevăr nu e ce trebuie...dar eu merg pentru altceva!

Aspect ...9....spre 10...seamănă cu Ina! Sani fermi naturali...păsărica mica și curata....nu e slim..dar este bine proportionata ca și corp..nu e grasa ...sa nu înțelegeți greșit! Nici kg în plus! E ce trebuie!

Gfe...foarte povestioare...de paca eram la a 6a întâlnire!

On dau un 9 eram în 69 și eram mai preocupat de ce fac eu!😆😆😆

Np aici nu pot sa dau note ...aviz celor cu mărimi mari...e foarte strâmtă...am finalizat rapid deși a trebuit sa am grija de ce fac ...dar nu ma lăsat fără sa ies happy!

De revenit...da...absolut de câte ori o sa am ocazia,  pana la urma se va obișnui încet și ca dotarea mea! 🤠🤠🤠

Eu zic sa mergeți cu încredere! Nu e cu fițe...nu aere de vedeta! 

Mulțumesc frumos pentru complimente vizită și recenzie, mă bucur că am fost pe placul tău și compania ta a fost plăcută cu drag și altă dată 🤗

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 ore, knoxville7 a spus:

Am fost aseara la Anca si vreau doar sa impartasesc imaginea pe care mi-a facut-o. Servicii all inclusive - spalat pe maini, apa de gura, masaj, si dus mi-a facut la plecare :))
Legat de prestatie in sine, se stie face foaaarte placuta, e frumoasa foc (iti poti imagina ca esti cu Inna). Deschisa la ceea ce am solicitat eu. Recomand si sper sa mai vina :)

PS: pe data viitoare doamna candidat!

Mulțumesc dragule foarte frumos din partea ma bucur ca a fost totul ok si te astept cu drag si altă dată 🤗

• Membru Premium
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

I-am făcut și eu o prima vizita azi la Anca .

Find ultima zi în care mai este la noi , deocamdată.  Programare respectata de ambele părți cu confirmare . E adevărat ca bloc-ul e puțin cam... dar în garsoniera e curat și baia e dotata cu tot ce e nevoie .

Facem cunostina , ii dau bănuți și ma servește cu apa sau suc la alegere , ne cunoaștem puțin.  E de treaba , respectuoasa. 

Ma duc la igienizare și după ne apucam de treaba , a făcut și ea un dush după mine.

Incepem cu un mic preludiu , urmat de un ON cam de 7.5.     

NP , încep în misionar și mai încerc 2 -3 poziti , sa descurcat în LOT . Sâni ei moi și pufoși mi-au plăcut. 8

Igiena , am încercat puțin 69 , puțin.  Mirosea bine 8

Atitudinea mi-a fost pe plac , comunicarea a fost bună 8.5.   E de revizitat.

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 14 ore, vodka a spus:

I-am făcut și eu o prima vizita azi la Anca .

Find ultima zi în care mai este la noi , deocamdată.  Programare respectata de ambele părți cu confirmare . E adevărat ca bloc-ul e puțin cam... dar în garsoniera e curat și baia e dotata cu tot ce e nevoie .

Facem cunostina , ii dau bănuți și ma servește cu apa sau suc la alegere , ne cunoaștem puțin.  E de treaba , respectuoasa. 

Ma duc la igienizare și după ne apucam de treaba , a făcut și ea un dush după mine.

Incepem cu un mic preludiu , urmat de un ON cam de 7.5.     

NP , încep în misionar și mai încerc 2 -3 poziti , sa descurcat în LOT . Sâni ei moi și pufoși mi-au plăcut. 8

Igiena , am încercat puțin 69 , puțin.  Mirosea bine 8

Atitudinea mi-a fost pe plac , comunicarea a fost bună 8.5.   E de revizitat.

Mulțumesc frumos pentru tot dragule si eu am fost încântată te astept cu drag si altă dată 🤗

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragilor vizita mea a luat sfârșit dar revin cu drag 🤗🤗🤗

20241105_110117.jpg

Postat
La 20.11.2024 la 13:16, Bolundau a spus:

bine ai venit. insa nu ma atragi cu nimic pe mine personal. esti comuna.

Bolundau....vorbești lemne....😆😆😆 cauta în recenzii....fai o vizita...și după aceea lasă comentarii! Pe mine ma atras maxim! 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, Raull42 a spus:

Bolundau....vorbești lemne....😆😆😆 cauta în recenzii....fai o vizita...și după aceea lasă comentarii! Pe mine ma atras maxim! 

🤗🤗🤗

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, Raull42 a spus:

Sa revi curand!!!

Cu drag dar voi reveni 💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

20241126_150759.jpg

• Like 1
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat
20 hours ago, Raull42 said:

posibil.cand revine merg

• Inimioara 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ii tare gagica din toate punctele de vedere am vizitat-o și eu. 

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...