Sari la conținut

Miky Babss 0793387849

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat
Acum 22 minute, xxxshark a spus:

Ești bestiala 🔥Abia aștept să ajung la "Capitala "cine știe poate ne intersectam macar pentru o ora. 😘🖤🖤🖤  

Multuuu 🥹Te aștept cu drag 🥰🥰 

• Oras:BUC
  • Oras:BUC
Postat

Fost recent, bifat cu succes. Nu poți să zici că a fost o mega conexiune dar fata își dă silința să fie ok. Mai ales că a fost prima vizită e și mai dificil.

Nu voi comenta prețul, nu asta e ideea. Dar locația este foarte curată, totul la superlativ. Miky te așteaptă costumată și aranjată, așa cum vezi prin poze. Pentru efortul ăsta al ei eu zic că merită bifată o vizită. Măcar o dată.

M-am simțit bine, rezolvat ce avem de rezolvat. N-am rămas pentru a doua tură deși nu m-a grăbit nimeni nicăieri și am fi avut timp destul.

• Inimioara 2
  • Oras:Bucuresti
Postat
14 minutes ago, babybunny88 said:

Fost recent, bifat cu succes. Nu poți să zici că a fost o mega conexiune dar fata își dă silința să fie ok. Mai ales că a fost prima vizită e și mai dificil.

Nu voi comenta prețul, nu asta e ideea. Dar locația este foarte curată, totul la superlativ. Miky te așteaptă costumată și aranjată, așa cum vezi prin poze. Pentru efortul ăsta al ei eu zic că merită bifată o vizită. Măcar o dată.

M-am simțit bine, rezolvat ce avem de rezolvat. N-am rămas pentru a doua tură deși nu m-a grăbit nimeni nicăieri și am fi avut timp destul.

Asa a fost si la mine prima data cand am fost la ea, dar zilele trecute am fost pt a doua oara.

Mi s a parut mult mai prietenoasa decat prima data, inclusiv in dormitor.

Atat la saruturi cat si la oral a fost mult mai implicata

A treia data, cum I am spus si ei, vreau un trio cu ea si Sabrina 😁

• Inimioara 1
Postat
La 01.03.2025 la 16:02, babybunny88 a spus:

Mulțumesc frumos ☺️ 

Postat
La 01.03.2025 la 16:20, DarthRana a spus:

Asa a fost si la mine prima data cand am fost la ea, dar zilele trecute am fost pt a doua oara.

Mi s a parut mult mai prietenoasa decat prima data, inclusiv in dormitor.

Atat la saruturi cat si la oral a fost mult mai implicata

A treia data, cum I am spus si ei, vreau un trio cu ea si Sabrina 😁

Multuu 💕💕 

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat
Acum 3 ore, kankanasul a spus:

Am fost la Sabrina , urmeaza Miki si apoi amandoua 😁

Pai dacă ai fost la Sabrina de ce ai postat la Miki? 

Postat

Buna ziua.

Exista posibilitatea sa va sarut pe corp si sa va ling fix dupa ce un client si a dat drumul pe tine, pe sani, pe cur, etc? 

• Haha 2
Postat
Acum 19 ore, OpenMind1 a spus:

Buna ziua.

Exista posibilitatea sa va sarut pe corp si sa va ling fix dupa ce un client si a dat drumul pe tine, pe sani, pe cur, etc? 

Vai de capul meu…

Postat
Acum 20 ore, OpenMind1 a spus:

Buna ziua.

Daca platesti tu sedinta cu fetele , ma sacrific si te ajut eu 

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...