MikyBabss Reputație: 163 Postat Februarie 22 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 22 Acum 22 minute, xxxshark a spus: Ești bestiala 🔥Abia aștept să ajung la "Capitala "cine știe poate ne intersectam macar pentru o ora. 😘🖤🖤🖤 Multuuu 🥹Te aștept cu drag 🥰🥰
MikyBabss Reputație: 163 Postat Februarie 24 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 24 Program 12:00 / 01:00 💕 1 1 5
MikyBabss Reputație: 163 Postat Februarie 26 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 26 💕 1 1 4
babybunny88 Reputație: 12 Postat Martie 1 Oras:BUC Oras:BUC Postat Martie 1 Fost recent, bifat cu succes. Nu poți să zici că a fost o mega conexiune dar fata își dă silința să fie ok. Mai ales că a fost prima vizită e și mai dificil. Nu voi comenta prețul, nu asta e ideea. Dar locația este foarte curată, totul la superlativ. Miky te așteaptă costumată și aranjată, așa cum vezi prin poze. Pentru efortul ăsta al ei eu zic că merită bifată o vizită. Măcar o dată. M-am simțit bine, rezolvat ce avem de rezolvat. N-am rămas pentru a doua tură deși nu m-a grăbit nimeni nicăieri și am fi avut timp destul. 2
DarthRana Reputație: 8 Postat Martie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1 14 minutes ago, babybunny88 said: Fost recent, bifat cu succes. Nu poți să zici că a fost o mega conexiune dar fata își dă silința să fie ok. Mai ales că a fost prima vizită e și mai dificil. Nu voi comenta prețul, nu asta e ideea. Dar locația este foarte curată, totul la superlativ. Miky te așteaptă costumată și aranjată, așa cum vezi prin poze. Pentru efortul ăsta al ei eu zic că merită bifată o vizită. Măcar o dată. M-am simțit bine, rezolvat ce avem de rezolvat. N-am rămas pentru a doua tură deși nu m-a grăbit nimeni nicăieri și am fi avut timp destul. Asa a fost si la mine prima data cand am fost la ea, dar zilele trecute am fost pt a doua oara. Mi s a parut mult mai prietenoasa decat prima data, inclusiv in dormitor. Atat la saruturi cat si la oral a fost mult mai implicata A treia data, cum I am spus si ei, vreau un trio cu ea si Sabrina 😁 1
MikyBabss Reputație: 163 Postat Martie 3 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 3 La 01.03.2025 la 16:02, babybunny88 a spus: Fost recent, bifat cu succes. Nu poți să zici că a fost o mega conexiune dar fata își dă silința să fie ok. Mai ales că a fost prima vizită e și mai dificil. Nu voi comenta prețul, nu asta e ideea. Dar locația este foarte curată, totul la superlativ. Miky te așteaptă costumată și aranjată, așa cum vezi prin poze. Pentru efortul ăsta al ei eu zic că merită bifată o vizită. Măcar o dată. M-am simțit bine, rezolvat ce avem de rezolvat. N-am rămas pentru a doua tură deși nu m-a grăbit nimeni nicăieri și am fi avut timp destul. Mulțumesc frumos ☺️
MikyBabss Reputație: 163 Postat Martie 3 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 3 La 01.03.2025 la 16:20, DarthRana a spus: Asa a fost si la mine prima data cand am fost la ea, dar zilele trecute am fost pt a doua oara. Mi s a parut mult mai prietenoasa decat prima data, inclusiv in dormitor. Atat la saruturi cat si la oral a fost mult mai implicata A treia data, cum I am spus si ei, vreau un trio cu ea si Sabrina 😁 Multuu 💕💕
kankanasul Reputație: 53 Postat Vineri la 18:15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Vineri la 18:15 Am fost la Sabrina , urmeaza Miki si apoi amandoua 😁
Alexdas Reputație: 54 Postat Vineri la 21:42 Oras:Braila Oras:Braila Postat Vineri la 21:42 Acum 3 ore, kankanasul a spus: Am fost la Sabrina , urmeaza Miki si apoi amandoua 😁 Pai dacă ai fost la Sabrina de ce ai postat la Miki?
OpenMind1 Reputație: 15 Postat Vineri la 23:35 Oras:București Oras:București Postat Vineri la 23:35 Buna ziua. Exista posibilitatea sa va sarut pe corp si sa va ling fix dupa ce un client si a dat drumul pe tine, pe sani, pe cur, etc? 2
sorinalexandru Reputație: 532 Postat Sâmbătă la 19:20 Postat Sâmbătă la 19:20 Acum 19 ore, OpenMind1 a spus: Buna ziua. Exista posibilitatea sa va sarut pe corp si sa va ling fix dupa ce un client si a dat drumul pe tine, pe sani, pe cur, etc? Vai de capul meu…
kankanasul Reputație: 53 Postat Sâmbătă la 20:02 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Sâmbătă la 20:02 Acum 20 ore, OpenMind1 a spus: Buna ziua. Exista posibilitatea sa va sarut pe corp si sa va ling fix dupa ce un client si a dat drumul pe tine, pe sani, pe cur, etc? Daca platesti tu sedinta cu fetele , ma sacrific si te ajut eu 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum