Sari la conținut

Jucării sexuale - idei

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara

Observ că din ce în ce mai multe fete au jucării sexuale pentru a face experiența mai bună.

Dar din ce văd majoritatea au chestii de bdsm (cătușe, bice) sau de băgat in cur (la noi in cur mă refer) in arsenalul lor.

N-am văzut vreuna să aibe și alte jucării, gen pompe de penis, fleshlights, vaginul (artificial) a lui Tera Patrick sau anusul lui Tori Black 😂

Ne mai amuzăm un pic și noi, dar poate e o idee 😁

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
6 hours ago, ursulake2 said:

Combinația vibrator + squirt, dacă poate face, e foarte frumoasă.

Ce va place așa la squirtul asta? Că se pișă femeia? Băgați și botul acolo atunci în momentul când face pipi?

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 oră, OHara a spus:

Ce va place așa la squirtul asta? Că se pișă femeia? Băgați și botul acolo atunci în momentul când face pipi?

Între squirtul adevărat și pipi e o mare diferență. Repet, ala adevărat. O spun din experienta. 

• Like 1
Link spre comentariu
18 minutes ago, nellu2012 said:

Între squirtul adevărat și pipi e o mare diferență. Repet, ala adevărat. O spun din experienta. 

Poți explica cum e squirtul asta adevărat? Și care e diferența dintre pipi și squirtul adevărat? Miroase squirtul asta ca pipi? Eu de asta nu m am băgat la squirt că am zis că e cu pipi si nu as vrea sa bag botul sa ling pipi sau sa înghit pișat de femeie

Link spre comentariu
Acum 13 ore, ursulake2 a spus:

Dacă ești heterosexual și sănătos mintal, nu are rost să mergi mai departe de vibrator. Hai maxim inel pe pulă.

Combinația vibrator + squirt, dacă poate face, e foarte frumoasă.

Hai că n-as zice nu la o labă cu un fleahlight pe pula... Asta cu sănătos mintal nu știu ce să zic, cred că majoritatea de aici avem ceva lipsă 😂

Acum 4 ore, nellu2012 a spus:

Are dreptate Nellu. O singură dată am reușit să o fac pe o tipă să squirtuie, din cunni, si nu ne așteptam niciunul din noi. A fost superb, nu era un jet ca in filme dar era puțin, și nu, nu era pipi.

Astea care își pun in lista de servicii squirt extra și îți zic sa le anunți înainte, la alea aș avea mari dubii că e squirt și nu un pisat show mascat, și că n-au bagat o perla moldovei sau aqua carpatica înainte 😁

• Haha 2
Link spre comentariu
On 11/23/2024 at 7:36 PM, OHara said:

Ce va place așa la squirtul asta? Că se pișă femeia?

Da. Pe bunăciuni e o plăcere să le squirtui.

On 11/23/2024 at 7:36 PM, OHara said:

Băgați și botul acolo atunci în momentul când face pipi?

Nu, niciodată.

On 11/23/2024 at 9:42 PM, OHara said:

Poți explica cum e squirtul asta adevărat?

E apă nu e pipi.

Link spre comentariu

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara

Daca spritul vine din vezica, probabilitatea ii mare sa aiba si urme de urina, nu? Ca scrie negru pe alb ca nu i suficienta munca glandelor alora ...responsabile🤷🏿‍♂️

dag dal gas!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...