Sari la conținut

❌Luiza❌Nouă în oraș❤️0734678536

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
Postat
Acum 20 minute, Minnion a spus:

Timișoreni mi-au demonstrat ca se împart în două categorii : cei ca și tine adică “ roboți sexuali” și Domni…

Auzi FĂ nu te ambala să-mi găsești mie categoria , mai bine te-ai pune pe treabă că pariez că faci și aici 1-2recenzii și o tai

• Oras:Târgu Mureș
Postat
Acum 5 minute, 19casanova a spus:

Auzi FĂ nu te ambala să-mi găsești mie categoria , mai bine te-ai pune pe treabă că pariez că faci și aici 1-2recenzii și o tai

Mi-ai demonstrat ca tu faci parte din categoria  ASA NU 

Eu știam ca faci parte din această categorie doar am vrut sa demonstrez și celor care vizitează acest forum cu ce fel de persoane avem noi contact uneori 😉

• Oras:Timisoara
Postat

Bună, vad că te întorci la Mureș deja...

Din punctul meu de vedere ai făcut două greșeli, și surprinzător nu sunt legate de preț:

1. Ai răspuns foarte defensiv și lipsit de diplomație la comentariile negative, in general nu câștigi nimic din asta, ba chiar arăți că ești destul de colerică. În general bărbații vor sa găsească la femei liniște si pace (valabil si in "hobby-ul" ăsta si în relații in general), nu un temperament coleric si o potențială ceartă. Majoritatea nu o să își riște banii si timpul daca li se pare că ar putea fi o experiență nașpa. Singura excepție poate ăia care caută dominare...

2. Nici bine n-ai venit in oraș și ai început să împarți timișorenii in categorii, ori na, lumea văzând asta crezi că e încântată?

Că există oameni ok și oameni mai puțini dezirabili in TM e adevărat, dar e valabil și pentru Mureșul de care ziceai, România in general, UE, Europa (continentul), Emisfera Nordică, Terra, Sistemul Solar, Calea Lactee, Clusterul Local Galactic, Universul, etc. La naiba cred că și extratereștrii au indivizi cu care eu m-as fute și cu care nu 😁

My two cents, sau doi bani, ia ce vrei din feedback-ul ăsta.

Postat
Acum 39 minute, KhaemWaset a spus:

Bună, vad că te întorci la Mureș deja...

Din punctul meu de vedere ai făcut două greșeli, și surprinzător nu sunt legate de preț:

1. Ai răspuns foarte defensiv și lipsit de diplomație la comentariile negative, in general nu câștigi nimic din asta, ba chiar arăți că ești destul de colerică. În general bărbații vor sa găsească la femei liniște si pace (valabil si in "hobby-ul" ăsta si în relații in general), nu un temperament coleric si o potențială ceartă. Majoritatea nu o să își riște banii si timpul daca li se pare că ar putea fi o experiență nașpa. Singura excepție poate ăia care caută dominare...

2. Nici bine n-ai venit in oraș și ai început să împarți timișorenii in categorii, ori na, lumea văzând asta crezi că e încântată?

Că există oameni ok și oameni mai puțini dezirabili in TM e adevărat, dar e valabil și pentru Mureșul de care ziceai, România in general, UE, Europa (continentul), Emisfera Nordică, Terra, Sistemul Solar, Calea Lactee, Clusterul Local Galactic, Universul, etc. La naiba cred că și extratereștrii au indivizi cu care eu m-as fute și cu care nu 😁

My two cents, sau doi bani, ia ce vrei din feedback-ul ăsta.

Multumesc frumos pentru sfaturile date ! 
Apreciez 😉

• Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
Chiar acum, Minnion a spus:

Multumesc frumos pentru sfaturile date ! 
Apreciez 😉

Lasă naibii prostiile astea și mai bine spune dacă ești blondă sau brunetă? Că (eu ..cel puțin) din poze n-am reușit să-mi dau seama.

Locația e pe Rebreanu? Oralul este doar protejat sau neprotejat?

Discuțiile despre alte aspecte contează mai puțin...dar le poți continua là nesfârșit fără să ajungi la un consens cu toată lumea 😇

• Haha 1
  • Inimioara 2
Postat
Acum 3 minute, Cozonac77 a spus:

Lasă naibii prostiile astea și mai bine spune dacă ești blondă sau brunetă? Că (eu ..cel puțin) din poze n-am reușit să-mi dau seama.

Locația e pe Rebreanu? Oralul este doar protejat sau neprotejat?

Discuțiile despre alte aspecte contează mai puțin...dar le poți continua là nesfârșit fără să ajungi la un consens cu toată lumea 😇

Bună 😂Sunt brunetă, locația este pe Liviu Rebreanu, oral protejat 😇
Multumesc pentru sfat și apreciez că ești interesat mai mult de mine decât de micile discuții în contradictoriu 💋

Postat
Acum 2 minute, Minnion a spus:

Bună 😂Sunt brunetă, locația este pe Liviu Rebreanu, oral protejat 😇
Multumesc pentru sfat și apreciez că ești interesat mai mult de mine decât de micile discuții în contradictoriu 💋

'om vedea pe viitor... Că în noaptea asta ... degeaba am eu interes 🥲 în ciuda Tuturor impedimentelor 🥲

• Inimioara 1
Postat

Poti sa pleci de unde ai venit, oricum nu scoti banii de chirie la noi 🤣🤣 

Postat
Acum 16 minute, Tips18 a spus:

Poti sa pleci de unde ai venit, oricum nu scoti banii de chirie la noi 🤣🤣 

Nu duce grija mea 😉

Postat
La 23.11.2024 la 2:25, Minnion a spus:

Bună numele meu este Luiza❤️

Nouă în oraș 🤪 O să vă atașez mai jos lista mea cu servicii și prețuri 💎

Va aștept în locația mea Blv Liviu Rebreanu 💥

❤️‍🔥Oral protejat
❤️‍🔥Sărutări corporale 
❤️‍🔥69
❤️‍🔥Sex normal in diferite pozitii
😈Dominare extra 50 
❤️‍🔥Foot fetish 
❤️‍🔥Foot job 
❤️‍🔥Masaj Relaxare
❤️‍🔥Masaj prostata 
❤️‍🔥Annilingus pasiv 
❤️‍🔥Sex intre sani 
🎁 2️⃣5️⃣0️⃣ finalizarea 
 💎     5️⃣0️⃣0️⃣  oră ❤️
Deplasare 700ora  doar hotel💥👌

500 pt foot fetish , o tâmpenie 

Foot joob , total damage 🤦

Masaj de relaxare, skill damage altă tâmpenie 

Deci plătim pt o ora 500 să ce , diferite poziții atâta??

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...