berkeley Reputație: 421 Postat Noiembrie 23 Postat Noiembrie 23 In primavara, vara am gasit anunt pus de o domnita Luiza, masaj de relaxare si erotic la 200 (40 min) respectiv 250 lei (ora), avea locatia in Floresti, apoi prin vara si in Cluj zona strazii Paris. Nu am reusit sa ajung la ea, Florestiul era prea departe luand in calcul traficul infernal de dupa masa, "rush hour", eu eram cazat in Marasti, iar ea statea undeva in zona de vest al Florestiului, iar cand a fost in Cluj nu am fost in oras. A spus ca are 26 ani, e supla si ca chiar stie sa faca masaj. Stiu ca am intrebat acest lucru expresis verbis pt ca mi-a dat de inteles ca s-ar putea chiar mai mult decat masaj (oral), iar pe mine ma interesa strict masajul de relaxare si erotic. Avea anunt publi dar si olx daca nu ma insel. Oare a fost cineva dintre voi la ea? Mai activează, adica mai face MASAJ? Sau imi puteti recomanda alta maseuza BUNA in Floresti? Acum m-am cazat chiar in cel mai mare sat din Romania, chiar destul de aproape de sensul giratoriu /Primărie. Multumesc!
ale798 Reputație: 0 Postat Noiembrie 23 Postat Noiembrie 23 Acum 35 minute, berkeley a spus: In primavara, vara am gasit anunt pus de o domnita Luiza, masaj de relaxare si erotic la 200 (40 min) respectiv 250 lei (ora), avea locatia in Floresti, apoi prin vara si in Cluj zona strazii Paris. Nu am reusit sa ajung la ea, Florestiul era prea departe luand in calcul traficul infernal de dupa masa, "rush hour", eu eram cazat in Marasti, iar ea statea undeva in zona de vest al Florestiului, iar cand a fost in Cluj nu am fost in oras. A spus ca are 26 ani, e supla si ca chiar stie sa faca masaj. Stiu ca am intrebat acest lucru expresis verbis pt ca mi-a dat de inteles ca s-ar putea chiar mai mult decat masaj (oral), iar pe mine ma interesa strict masajul de relaxare si erotic. Avea anunt publi dar si olx daca nu ma insel. Oare a fost cineva dintre voi la ea? Mai activează, adica mai face MASAJ? Sau imi puteti recomanda alta maseuza BUNA in Floresti? Acum m-am cazat chiar in cel mai mare sat din Romania, chiar destul de aproape de sensul giratoriu /Primărie. Multumesc! Și nr de telefon nu îl mai ai?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum