Maiaaaa Reputație: 274 Postat Noiembrie 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2024 Buna ! 🥰 Ma numesc Maia si voi fi pentru o perioada scurta in Craiova, incepand de astazi 🥰 Sunt o fire calma si rabdatoare. Sper sa fiti si voi la fel, avand in vedere ca e prima data cand folosesc acest site. Locatia va fi in Zona Constantin Brancoveanu PROGRAMARI PE WHATSS APP. PROGRAMARILE SE CONFIRMA CU O ORA INAINTE, IN CAZ CONTRAR SE ANULEAZA . PRETURILE SI SERVICIILE SUNT IN SEMNATURA 🥰 CU DRAG, MAIA🥰 1
Membru Premium aibelito Reputație: 4534 Postat Noiembrie 24, 2024 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Noiembrie 24, 2024 6 bucilescelmaifaincur
Maiaaaa Reputație: 274 Postat Noiembrie 25, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 25, 2024 Bună💋💋 Azi voi fi disponibilă până la 21:30💋💋 1 2
Maiaaaa Reputație: 274 Postat Noiembrie 26, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 26, 2024 Bună!! Azi sunt disponibilă până la 21:30💋💋💋 1
Maiaaaa Reputație: 274 Postat Noiembrie 27, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2024 Bună dimineața💋💋💋 1 2
Versace83 Reputație: 8 Postat Noiembrie 27, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 27, 2024 Blonda ce numar de telefon are?
Iulyan20 Reputație: 3907 Postat Noiembrie 27, 2024 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Noiembrie 27, 2024 La 27.11.2024 la 10:23, Versace83 a spus: Blonda ce numar de telefon are? Extinde Fată blonda este Larisaaaaa,are topic puțin mai jos 😃.
Versace83 Reputație: 8 Postat Noiembrie 27, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 27, 2024 La 27.11.2024 la 10:52, Iulyan20 a spus: Fată blonda este Larisaaaaa,are topic puțin mai jos 😃. Extinde Multumesc frumos ! 1
Teemo Reputație: 119 Postat Noiembrie 27, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 27, 2024 Salutare, am plăcerea să las prima recenzie pe topicul(din Craiova)al acestei fete drăguțe foc, am stabilit o programare prima dată cu colega ei (Larisa,recenzia ei o las pe topicul ei, cu toate ca i-am mai lăsat una, dar nu strică un update) și imediat după cu ea, prețurile le-a lăsat și ea mai sus, eu am optat pentru o finalizare cu totul protejat 150lei, ca și locație ușor de găsit, locuri de parcare tot ce trebuie, bun, să trecem la acțiunea propriu-zisă, mi-a pus prezervativul și am început cu un 69 savuros, foarte curată și foarte sexy, pielea catifelată, păsărica superbă pentru poziția asta, după am încercat capră , stă foarte bine, da contre, geme frumos(chiar dacă nu e pe bune 🤣, după partida cu colega ei, nu am mai fost chiar așa apt din păcate , mi s a pus și un” cârcel “ la picior.. ce să mai fac🤣) dar s a comportat foarte frumos, nu m a grăbit absolut deloc și a dat tot ce a putut să pot finaliza. Mie mi-a plăcut tot, este o fată foarte frumoasă și cu bun simț, atitudine pro client, chiar sper să mai treacă pe la noi. Merci pentru experiența frumoasă, și sper să ne mai revedem ❤️ te pup ! 1
deepfake12 Reputație: 125 Postat Decembrie 1, 2024 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Decembrie 1, 2024 Ce pot sa spun despre Maia, am avut placerea sa o cunosc si am fost super incantat de ea. O fata deosebita, cu un corp bine proportionat, numai bun de tinut in brate si de tavalit in pat, cu o piele fina si o igiena impecabila, mai ca imi venea sa imi calc pe principii si sa ii aplic o smotoceala piersicutei ei. 😚😚 Se misca bine, participa la actiune si este o reala placere sa o privesti cum se cambreaza atunci cand o penetrezi pe la spate. Concluzia, m-as intoarce oricand cu multa placere la ea pentru a aprofunda lucrarea, bineinteles daca si ea ar mai dori acest lucru! 😘😘 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum