Sari la conținut

0759133793 Maiaaaa

Maiaaaa

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna ! 🥰

Ma numesc Maia si voi fi pentru o perioada scurta in Craiova, incepand de astazi  🥰 Sunt o fire calma si rabdatoare. Sper sa fiti si voi la fel, avand in vedere ca e prima data cand folosesc acest site. 

Locatia va fi in Zona Constantin Brancoveanu

PROGRAMARI PE WHATSS APP. 

PROGRAMARILE SE CONFIRMA CU O ORA INAINTE, IN CAZ CONTRAR SE ANULEAZA . 

PRETURILE SI SERVICIILE SUNT IN SEMNATURA 🥰 

CU DRAG, MAIA🥰

• Like 1
Postat

Bună💋💋

Azi voi fi disponibilă până la 21:30💋💋

IMG_4404.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Salutare, am plăcerea să las prima recenzie pe topicul(din Craiova)al acestei fete drăguțe foc, am stabilit o programare prima dată cu colega ei (Larisa,recenzia ei o las pe topicul ei, cu toate ca i-am mai lăsat una, dar nu strică un update) și imediat după cu ea, prețurile le-a lăsat și ea mai sus, eu am optat pentru o finalizare cu totul protejat 150lei, ca și locație ușor de găsit, locuri de parcare tot ce trebuie, bun, să trecem la acțiunea propriu-zisă, mi-a pus prezervativul și am început cu un 69 savuros, foarte curată și foarte sexy, pielea catifelată, păsărica superbă pentru poziția asta, după am încercat capră , stă foarte bine, da contre, geme frumos(chiar dacă nu e pe bune 🤣, după partida cu colega ei, nu am mai fost chiar așa apt din păcate , mi s a pus și un” cârcel “ la picior.. ce să mai fac🤣) dar s a comportat foarte frumos, nu m a grăbit absolut deloc și a dat tot ce a putut să pot finaliza. Mie mi-a plăcut tot, este o fată foarte frumoasă și cu bun simț, atitudine pro client, chiar sper să mai treacă pe la noi. Merci pentru experiența frumoasă, și sper să ne mai revedem ❤️ te pup !

• Like 1

• Oras:Mai mult pe aici
  • Oras:Mai mult pe aici
Postat

Ce pot sa spun despre Maia, am avut placerea sa o cunosc si am fost super incantat de ea. O fata deosebita, cu un corp bine proportionat, numai bun de tinut in brate si de tavalit in pat, cu o piele fina si o igiena impecabila, mai ca imi venea sa imi calc pe principii si sa ii aplic o smotoceala piersicutei ei. 😚😚

Se misca bine, participa la actiune si este o reala placere sa o privesti cum se cambreaza atunci cand o penetrezi pe la spate. Concluzia, m-as intoarce oricand cu multa placere la ea pentru a aprofunda lucrarea, bineinteles daca si ea ar mai dori acest lucru! 😘😘

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...