mihai2245 Reputație: 5 Postat Noiembrie 25 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 25 Ești superba, te asteptam 😘 1
Simona01x Reputație: 84 Postat Noiembrie 25 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Noiembrie 25 Acum 13 minute, mihai2245 a spus: Ești superba, te asteptam 😘 Mulțumesc 😘
john71 Reputație: 133 Postat Noiembrie 25 Postat Noiembrie 25 În anunț zici....sâni medii.....în pozele cu fata par sânii mari!! Ești în pozele cu spatele???
mihai2245 Reputație: 5 Postat Noiembrie 25 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 25 Să ne spui când ai de gând să vii😘
Simona01x Reputație: 84 Postat Noiembrie 25 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Noiembrie 25 Acum 4 minute, john71 a spus: În anunț zici....sâni medii.....în pozele cu fata par sânii mari!! Ești în pozele cu spatele??? Acum 3 minute, mihai2245 a spus: Să ne spui când ai de gând să vii😘 Când voi găsi locație , voi încerca de miercuri 😘
barosanu77 Reputație: 8 Postat Noiembrie 25 Postat Noiembrie 25 Este ce trebuie. Am vizitat-o in Pitesti, este super ok fata. 1
Simona01x Reputație: 84 Postat Noiembrie 25 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Noiembrie 25 Acum 15 minute, barosanu77 a spus: Este ce trebuie. Am vizitat-o in Pitesti, este super ok fata. Te pup mulțumesc pentru vizită 😘
mihai2245 Reputație: 5 Postat Noiembrie 25 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 25 18 minutes ago, Simona01x said: Abia așteept 😘 1
Simona01x Reputație: 84 Postat Noiembrie 25 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Noiembrie 25 Îmi spuneți vă rog ca și zona poarta București este ok ? ( Ion Ciolanescu )
mihai2245 Reputație: 5 Postat Noiembrie 25 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 25 Poarta București e ok, este și un bloc nou acolo, poți incerca 1
Simona01x Reputație: 84 Postat Noiembrie 30 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Noiembrie 30 Îmi spuneți și mie vă rog micro 6 cum e ca și zonă ? 1
mihai2245 Reputație: 5 Postat Noiembrie 30 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 30 Este ok🙂
okeb1 Reputație: 10 Postat Noiembrie 30 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Noiembrie 30 Pentru toți ăștia de nu au frica ca ii vede cineva ca întra intr-un bloc vestit de prostituate, sau pentru ăștia care nu au treaba cu cei 40 de vecini care se aduna la scara blocului pe băncuțe, este OK În micro 6 la piață select intr-un bloc cu 10 nivele e apartamentul ok și în spate la vatra in primul bloc nu îl ultimul pe dreapta. @mihai2245 când aprobi un lucru mai spune și realitatea daca vrei sa vina fetele pe aici sa facă și bani 1
METALLIZER Reputație: 16 Postat Decembrie 1 Postat Decembrie 1 19 hours ago, Simona01x said: Îmi spuneți și mie vă rog micro 6 cum e ca și zonă ? DE EVITAT ZONA... INNCEARCA BLOC UPET DE GARSONIERE MICRO 8 1
hotzu2014 Reputație: 266 Postat Decembrie 1 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 1 La 30.11.2024 la 14:54, Simona01x a spus: Îmi spuneți și mie vă rog micro 6 cum e ca și zonă ? E bine
METALLIZER Reputație: 16 Postat Decembrie 2 Postat Decembrie 2 On 11/30/2024 at 2:54 PM, Simona01x said: Îmi spuneți și mie vă rog micro 6 cum e ca și zonă ? e cam " colorata : zona.....eu nu te sfatuiesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum