Rebecca_20_ Reputație: 1003 Postat Noiembrie 26 Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Postat Noiembrie 26 Hello hello Hai ca asa la final de an am decis sa fac o vizita la cerintele multora .. vizita mea o sa fie de 3 zile la voi in oras Aceasta este prima mea vizita in oras .. nu ma cunoasteti iar eu nu va cunosc am rugamintea sa mi se respecte cerintele .. nu imi negociez preturile iar serviciile nici atat. Nu fac nimic inafara de ce este mentionat in lista cer igiena maxima si atentie maxima la ce nu accept.. pentru ca nu imi doresc certuri si discutii la locatie ! ❗️ Programarile se fac pe wapp si sms ❗️si am rugamintea de a se confirma cu o ora inainte ❗️ Numele meu este Rebecca , 21 de ani , slim Programarile se fac pe WhatsApp💋 ❤️1 finalizare - 200 lei (25 MINUTE ) ❤️400 Lei - 60 MINUTE ( 2 finalizari ) sau ( o finalizare + masaj de relaxare cu ulei ) -oral protejat sau neprotejat ( igiena maxima + epilat , spalat si fara alte neplăceri) Ps: oralul protejat daca sunt scurgeri din penis , iritati sau roșeli ❗ -NORMAL DOAR PROTEJAT - diferite poziții - 69 -masaj de relaxare ( cu ulei ) - mângâieri - sărutări corporale ( nu pe sanii) -facesitting -jocuri cu degetele (exterior) -limbuțe( igiena orala bună) -atingeri -handjob - footjob - footfetish - anumite fantezii ❗️❗️NU ACCEPT : ❗️❗️ - marimi mari în lungime si grosime - accesorii: bile etc… - nu sub influenta substanțelor: alcool, pastile etc . - nu degete în interior / nu limbute în interior - fk (sarutari ) - Finalizare orala sau faciala - nu accept minori - nu practic hard - nu accept tras de par /impins de cap - nu fac sex intre sani ️❗️Tin sa mentionez ca oralul il fac neprotejat doar in functie de igiena .. spalat ,epilat sau fara alte neplaceri ❗️❤️ va pup 🩷🩷 1
Membru Premium aibelito Reputație: 3594 Postat Noiembrie 26 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Noiembrie 26 3 1 bucilescelmaifaincur
Rebecca_20_ Reputație: 1003 Postat Noiembrie 26 Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Autor Postat Noiembrie 26 Am inceput programarile pe azi .. disponibila pana la 22:00 Programarile va rog sa le confirmati cu o ora inainte ,multumesc ! pupici ❤️
futaciosul_69 Reputație: 1847 Postat Noiembrie 26 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 26 Hello, cum ai spus și tu, nu mă cunoști nu te cunosc, dar nici nu o să ne cunoaștem; arăți bine nu contest treaba asta, DAR sunt prea mulți de NU în lista ta pentru banii pe care îi ceri, așa ca fără supărare din partea mea ai un NU, dacă tot ești obișnuită cu nuurile😈😛; spor la futut💪 6 1
Rebecca_20_ Reputație: 1003 Postat Noiembrie 27 Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Autor Postat Noiembrie 27 Disponibila pentru programari ❤️ Programarile se confirma cu o ora inainte
Rebecca_20_ Reputație: 1003 Postat Noiembrie 27 Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Autor Postat Noiembrie 27 3
Rebecca_20_ Reputație: 1003 Postat Noiembrie 28 Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Autor Postat Noiembrie 28 Disponibilă pentru programari Ultima zi in oras pana la 21:00
Rebecca_20_ Reputație: 1003 Postat Noiembrie 28 Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Autor Postat Noiembrie 28 Dragilor sunt indisponibila ..astazi nu mai am nici un loc disponibil Vă mulțumesc pentru vizite si ne revedem la următoarea vizita pupici 😘
CorsicanuG Reputație: 4 Postat Noiembrie 30 Postat Noiembrie 30 Sa nu scrieti niciunul cum a fost la sexoasa asta 😋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum