Freesh24 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/top-luxury-trans-simona/id99246740d17fi719747if9386gg3g6.html este reala ? Stie cineva ?
zabielo Reputație: 212 Postat Noiembrie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 27 Da, este reala
freakaro Reputație: 1 Postat Noiembrie 28 Postat Noiembrie 28 Ba ce crezi.. am vazut-o acum vreo 2 saptamani prin park lake.. erau 3 trans printre care si asta si 2 baieti.. e chiar calumea, e 100% reala si buna(cel putin imbracata)
Mrchap01 Reputație: 13 Postat Noiembrie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28 Am fost eu acum cateva luni, locatie la mall vitan in fata.. 250 parca fin. Doar activa.. nu prea a avut erectie dupa ce a pus prez si a facut oral . Dotare cam 17, o pula frumoasa dar pacat ca nu era tare tare . Ea arata f bine si la fata si la corp, sani misto inalta piele fina . Are gagic si de asta e numai activa. Mi se pare foarte provocatoare la fata si in realitate. Dar am fost am dat/luat si am plecat. Scoasa de pe lista, nu as mai reveni decat daca ar fii singura si sigur ca are erectie beton. Incearca ca sa te convingi.. reala este cum a zis si omul mai sus! 1
freakaro Reputație: 1 Postat Noiembrie 29 Postat Noiembrie 29 Acum 22 ore, Mrchap01 a spus: Am fost eu acum cateva luni, locatie la mall vitan in fata.. 250 parca fin. Doar activa.. nu prea a avut erectie dupa ce a pus prez si a facut oral . Dotare cam 17, o pula frumoasa dar pacat ca nu era tare tare . Ea arata f bine si la fata si la corp, sani misto inalta piele fina . Are gagic si de asta e numai activa. Mi se pare foarte provocatoare la fata si in realitate. Dar am fost am dat/luat si am plecat. Scoasa de pe lista, nu as mai reveni decat daca ar fii singura si sigur ca are erectie beton. Incearca ca sa te convingi.. reala este cum a zis si omul mai sus! Se confirma si partea cu gagicu, se lingea cu unu din aia doi cu care era 😆
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum