Sari la conținut

Nouă in orașul tău💙❤️ 0747279468 🥰🥰🥰🥰🥰

Postări Recomandate

• Telefon: 0701337794
  • Oras:Baia Mare
Postat

Salut! Cu niste poze,altele decat cele de pe publi,nu ne incanti privirea?

• cleopatra01 a schimbat titlul în Nouă in orașul tău💙❤️ 0747279468 🥰🥰🥰🥰🥰
Postat
Acum 9 minute, mustaciosul 77 a spus:

Salut! Cu niste poze,altele decat cele de pe publi,nu ne incanti privirea?

Bună nu dau poze pot confirma la locatie

Postat

BUNA DIMINEATA DRAGI MEI DISPONIBILA  PENTRU VOI ASTAZI PANA LA ORA 22.00 VA ASTEPT CU PROGRAMARI PENTRU A PETRECE CLIPE  MINUNATE IMPREUNA 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 

Postat

Dragii mei HAPPY HOUR:
250 lei ora
100 lei finalizarea
Servicii:
Sex oral neprotejat în funcție de igienă cu finalizare  pe corp.
Sex normal NUMAI PROTEJAT
69
Sex în duș 
COB
Nu prestez serviciile de Sex anal,COF,CIM,FK
Pentru DEEPTHROT 50lei EXTRA.MENTIONEZ CA NU ACCEPT CU DIMENSIUNI MARI SAU ACCESORII.MULTUMESC

Postat
On 11/27/2024 at 10:43 AM, Andreeea92 said:

0747279468 Acesta este numărul de contact🥰🥰🥰🥰🥰

@pisicuts ne ajuți cu nr de tel la topic? Mulțumim 

Postat
Acum 1 oră, Andyseek a spus:

@pisicuts ne ajuți cu nr de tel la topic? Mulțumim 

Cred ca ar trebui sa fie verificata in prima faza de vreo 2-3 confrati futaciosi...apoi poate pisicul sa-i "imprime" nr.la topic!

• Like 2
Postat
Acum 2 ore, mustaciosul 77 a spus:

Cred ca ar trebui sa fie verificata in prima faza de vreo 2-3 confrati futaciosi...apoi poate pisicul sa-i "imprime" nr.la topic!

ASTEPT CU DRAG PAREREA CELOR CARE AU FOST  LA MINE 😘😘😘😘🥰🥰🥰MULTUMESC . CRED CA VOR LASA CU SIGURANTA O RECENZIE 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Oras:oradea si tot ardealu
  • Oras:oradea si tot ardealu
Postat

Sincer fara suparare, pune ceva poze mai atragatoare. Sunt prea basic cele care le ai pana acum! Incearca sa ambalezi frumos cand vinzi ceva, orice ar fi el. 

• Like 1
Postat

Nu e serioasa o suni îți dă adresa și când ajungi spune ca a venit cineva și nu mai poate

Postat

Profitând de happy hour( ca mna, cui nu-i plac reducerile) sun să pun de o întâlnire cu dameza să vedem și noi ce noutate/incepatoate avem în oraș(au mai fost și alții dar care se pare ca le e greu sa lase o recenzie, mai bine stai chitic și mergi doar la pomul lăudat). Am vb pana la urma pe WhatsApp stabilit ora, comunicat locatia, totul pregătit. Locația este in zona Pta Revoluție, apartament curat, baie cu duș, prosop curat. Cu parcarea e mai nasol o idee, fiind sens unic și fără parcări, bagi pe jos 50-100m de pe platou. Fata nu e cine știe ce fotomodel, slim(când zic slim, e slim, skinny), sâni micuți. Planuri de upgrade sunt din partea ei(sâni, dantura) dar e la început. Stat la o țigară, un Pepsi cu nanocipuri 😂, schimbat 2-3 vorbe și trecut la treabă. Începe cu mici sărutări pe corp coborând încet către calu balan. Sateliți alintați, deep umed(nu am eu ditamai șarpele, dar sunt peste medie și l-a ascuns pe tot 🫣) un pic de sloppy BJ si ca deep-ul să fie deep s-a întins pe spate pe marginea patului unde a fost mai mult un throat fuck. Aruncat o căciuliță și început cu doggy, trecut prin misionar si incheiat cu oral cu finalizare pe sani( micuți ei cei drept). Păsărica curată cu niște lăbii mari( aviz amatorilor, nu dam nume @mariusnicu). Fata e deschisă, comunicativa, fiind slim o iei și o pui cam cum vrei. Cei drept loc de mai bine este dar să nu uităm ca e la început. 

Procesul etapei:

Locație -7(nașpa cu parcarea)

Aspect- 6/6.5

ON- 10*

NP-7/7.5

Halatul- 100/30m(happy hour) 

de revizitat nu pot sa ma pronunt, nici ca da/nici ca nu dar mie unul mi-a picat bine, nu e pusa pe fast fuck ca multe altele din oras. 
DTD-37m 

⚒️tari șogorilor 

• Like 4
  • Inimioara 2
Postat
Acum 3 ore, Andyseek a spus:

Profitând de happy hour( ca mna, cui nu-i plac reducerile) sun să pun de o întâlnire cu dameza să vedem și noi ce noutate/incepatoate avem în oraș(au mai fost și alții dar care se pare ca le e greu sa lase o recenzie, mai bine stai chitic și mergi doar la pomul lăudat). Am vb pana la urma pe WhatsApp stabilit ora, comunicat locatia, totul pregătit. Locația este in zona Pta Revoluție, apartament curat, baie cu duș, prosop curat. Cu parcarea e mai nasol o idee, fiind sens unic și fără parcări, bagi pe jos 50-100m de pe platou. Fata nu e cine știe ce fotomodel, slim(când zic slim, e slim, skinny), sâni micuți. Planuri de upgrade sunt din partea ei(sâni, dantura) dar e la început. Stat la o țigară, un Pepsi cu nanocipuri 😂, schimbat 2-3 vorbe și trecut la treabă. Începe cu mici sărutări pe corp coborând încet către calu balan. Sateliți alintați, deep umed(nu am eu ditamai șarpele, dar sunt peste medie și l-a ascuns pe tot 🫣) un pic de sloppy BJ si ca deep-ul să fie deep s-a întins pe spate pe marginea patului unde a fost mai mult un throat fuck. Aruncat o căciuliță și început cu doggy, trecut prin misionar si incheiat cu oral cu finalizare pe sani( micuți ei cei drept). Păsărica curată cu niște lăbii mari( aviz amatorilor, nu dam nume @mariusnicu). Fata e deschisă, comunicativa, fiind slim o iei și o pui cam cum vrei. Cei drept loc de mai bine este dar să nu uităm ca e la început. 

Procesul etapei:

Aspect- 6/6.5

ON- 10*

NP-7/7.5

de revizitat nu pot sa ma pronunt, nici ca da/nici ca nu dar mie unul mi-a picat bine, nu e pusa pe fast fuck ca multe altele din oras. 
DTD-37m 

⚒️tari șogorilor 

Mulțumesc și mă bucur că a fost ok compania mea🥰🥰🥰🥰

Postat
Acum 3 ore, ioanboss a spus:

Nu e serioasa o suni îți dă adresa și când ajungi spune ca a venit cineva și nu mai poate

Am spus că nu mai fac programări iar daca ai comunicat o oră și nu ai ajuns nu pot sta 

Postat
Acum 3 ore, mmmircea a spus:

Sincer fara suparare, pune ceva poze mai atragatoare. Sunt prea basic cele care le ai pana acum! Incearca sa ambalezi frumos cand vinzi ceva, orice ar fi el. 

O sa pun promit pentru data viitoare mulțumesc de sugestie

Postat

SEARA FAINA DRAGILOR IN CONTINUARE. NE REVEDEM CU DRAG MAINE 🥰🥰🥰💋💋💋💋❤️

Postat

BUNA DIMINEATA DRAGILOR DISPONIBILA PENTRU VOI SI ASTAZI PANA LA ORA 22.00 VA ASTEPT CU DRAG 😘😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋💋

Postat

💥🔥🌟🌹🥀💐💐ULTIMA ZI LA BAIA MARE VA ASTEPT CU DRAG 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘Dragii mei HAPPY HOUR:
250 lei ora
100 lei finalizarea
Servicii:
Sex oral neprotejat în funcție de igienă 
Sex normal NUMAI PROTEJAT
69
Sex în duș 
COB
Nu prestez serviciile de Sex anal,COF,CIM,FK
Pentru DEEPTHROT 50lei EXTRA. 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 MENTIONEZ CA NU ACCEPT DIMENSIUNI MARI SAU ACCESORII MULTUMESC

Postat

BUNA DIMINEATA DRAGILOR PENTRU CA AM CUNOSCUT PERSOANE TARE FAINE AICI AM HOTARA  SA MAI RAMAN  PENTRU 2 ZILE VA ASTEPT CU DRAG ASTAZI PANA LA ORA 19.00 VA PUP JOS 💋💋💋💋💋💋💋💋

• Oras:Romania
  • Disponibila
  • Oras:Romania
  • Disponibila
Postat
La 13.12.2024 la 17:57, Andyseek a spus:

Procesul etapei:

Aspect- 6/6.5

ON- 10*

NP-7/7.5

DTD-37m 

⚒️tari șogorilor 

Mersi pt răspuns, cand am  vorbit cu ea pe whatsapp, nu a zis cum le are doar sa merg sa văd. Posibil să-i fac o vizită....

⚒️⚒️⚒️ tari șogori!!!

Postat

BUNA DRAGILOR ULTIMA ZI LA BAIA MARE  DISPONIBILA PANA LA ORA 22.00 VA AȘTEPT CU DRAG 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 💋 💋 💋 💋

• Oras:baia mare
Postat

am programat si eu o intalnire dar cand ama juns manca. trebuia sa mai astept 10-15 mine ceea ce nu am avut chef sa fac. cand am sunato ca sunt jos a intrebat ca de ce nu am anuntat desi vorbisem pe wattsup despre ora. aia e

• Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Diplomația nu i  punctul ei forte și pe mine m-a repezit când am întrebat o dacă numărul 28 sau cât o zis ea este pe platou la Bucurestiu! În consecință n am mai deranjat o !

Postat
Acum 1 oră, Bolundau a spus:

am programat si eu o intalnire dar cand ama juns manca. trebuia sa mai astept 10-15 mine ceea ce nu am avut chef sa fac. cand am sunato ca sunt jos a intrebat ca de ce nu am anuntat desi vorbisem pe wattsup despre ora. aia e

Exact asta am patit și eu am ajuns la ușa am sunat-o și mia zis ca a venit cineva și nu mai poate

Postat
2 hours ago, mariachi35 said:

Diplomația nu i  punctul ei forte și pe mine m-a repezit când am întrebat o dacă numărul 28 sau cât o zis ea este pe platou la Bucurestiu! În consecință n am mai deranjat o !

ii clar din start cand te-o repezit ca si in timpu actiunii i la fel. ii lege

• Like 1

Postat
Acum 9 ore, Bolundau a spus:

Acum 9 ore, mariachi35 a spus:

Acum 8 ore, ioanboss a spus:

Exact asta am patit și eu am ajuns la ușa am sunat-o și mia zis ca a venit cineva și nu mai poate

Acum 7 ore, Bolundau a spus:

ii clar din start cand te-o repezit ca si in timpu actiunii i la fel. ii lege

Păi....prințesa.....de astea facem noi?!?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...