mustaciosul 77 Reputație: 366 Postat Decembrie 12, 2024 Telefon: 0701337794 Oras:Baia Mare Telefon: 0701337794 Oras:Baia Mare Postat Decembrie 12, 2024 Salut! Cu niste poze,altele decat cele de pe publi,nu ne incanti privirea?
Andreeea92 Reputație: 11 Postat Decembrie 12, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Autor Postat Decembrie 12, 2024 Acum 9 minute, mustaciosul 77 a spus: Salut! Cu niste poze,altele decat cele de pe publi,nu ne incanti privirea? Bună nu dau poze pot confirma la locatie
Longboy Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 12, 2024 La 27.11.2024 la 10:48, Andreeea92 a spus: Are fata poze si aici 😊
Andreeea92 Reputație: 11 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Autor Postat Decembrie 13, 2024 BUNA DIMINEATA DRAGI MEI DISPONIBILA PENTRU VOI ASTAZI PANA LA ORA 22.00 VA ASTEPT CU PROGRAMARI PENTRU A PETRECE CLIPE MINUNATE IMPREUNA 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
Andreeea92 Reputație: 11 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Autor Postat Decembrie 13, 2024 Dragii mei HAPPY HOUR: 250 lei ora 100 lei finalizarea Servicii: Sex oral neprotejat în funcție de igienă cu finalizare pe corp. Sex normal NUMAI PROTEJAT 69 Sex în duș COB Nu prestez serviciile de Sex anal,COF,CIM,FK Pentru DEEPTHROT 50lei EXTRA.MENTIONEZ CA NU ACCEPT CU DIMENSIUNI MARI SAU ACCESORII.MULTUMESC
Andyseek Reputație: 35 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Decembrie 13, 2024 On 11/27/2024 at 10:43 AM, Andreeea92 said: 0747279468 Acesta este numărul de contact🥰🥰🥰🥰🥰 @pisicuts ne ajuți cu nr de tel la topic? Mulțumim
mustaciosul 77 Reputație: 366 Postat Decembrie 13, 2024 Telefon: 0701337794 Oras:Baia Mare Telefon: 0701337794 Oras:Baia Mare Postat Decembrie 13, 2024 Acum 1 oră, Andyseek a spus: @pisicuts ne ajuți cu nr de tel la topic? Mulțumim Cred ca ar trebui sa fie verificata in prima faza de vreo 2-3 confrati futaciosi...apoi poate pisicul sa-i "imprime" nr.la topic! 2
Andreeea92 Reputație: 11 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Autor Postat Decembrie 13, 2024 Acum 2 ore, mustaciosul 77 a spus: Cred ca ar trebui sa fie verificata in prima faza de vreo 2-3 confrati futaciosi...apoi poate pisicul sa-i "imprime" nr.la topic! ASTEPT CU DRAG PAREREA CELOR CARE AU FOST LA MINE 😘😘😘😘🥰🥰🥰MULTUMESC . CRED CA VOR LASA CU SIGURANTA O RECENZIE 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
mmmircea Reputație: 107 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:oradea si tot ardealu Oras:oradea si tot ardealu Postat Decembrie 13, 2024 Sincer fara suparare, pune ceva poze mai atragatoare. Sunt prea basic cele care le ai pana acum! Incearca sa ambalezi frumos cand vinzi ceva, orice ar fi el. 1
ioanboss Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Decembrie 13, 2024 Nu e serioasa o suni îți dă adresa și când ajungi spune ca a venit cineva și nu mai poate
Andyseek Reputație: 35 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Decembrie 13, 2024 Profitând de happy hour( ca mna, cui nu-i plac reducerile) sun să pun de o întâlnire cu dameza să vedem și noi ce noutate/incepatoate avem în oraș(au mai fost și alții dar care se pare ca le e greu sa lase o recenzie, mai bine stai chitic și mergi doar la pomul lăudat). Am vb pana la urma pe WhatsApp stabilit ora, comunicat locatia, totul pregătit. Locația este in zona Pta Revoluție, apartament curat, baie cu duș, prosop curat. Cu parcarea e mai nasol o idee, fiind sens unic și fără parcări, bagi pe jos 50-100m de pe platou. Fata nu e cine știe ce fotomodel, slim(când zic slim, e slim, skinny), sâni micuți. Planuri de upgrade sunt din partea ei(sâni, dantura) dar e la început. Stat la o țigară, un Pepsi cu nanocipuri 😂, schimbat 2-3 vorbe și trecut la treabă. Începe cu mici sărutări pe corp coborând încet către calu balan. Sateliți alintați, deep umed(nu am eu ditamai șarpele, dar sunt peste medie și l-a ascuns pe tot 🫣) un pic de sloppy BJ si ca deep-ul să fie deep s-a întins pe spate pe marginea patului unde a fost mai mult un throat fuck. Aruncat o căciuliță și început cu doggy, trecut prin misionar si incheiat cu oral cu finalizare pe sani( micuți ei cei drept). Păsărica curată cu niște lăbii mari( aviz amatorilor, nu dam nume @mariusnicu). Fata e deschisă, comunicativa, fiind slim o iei și o pui cam cum vrei. Cei drept loc de mai bine este dar să nu uităm ca e la început. Procesul etapei: Locație -7(nașpa cu parcarea) Aspect- 6/6.5 ON- 10* NP-7/7.5 Halatul- 100/30m(happy hour) de revizitat nu pot sa ma pronunt, nici ca da/nici ca nu dar mie unul mi-a picat bine, nu e pusa pe fast fuck ca multe altele din oras. DTD-37m ⚒️tari șogorilor 4 2
Andreeea92 Reputație: 11 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Autor Postat Decembrie 13, 2024 Acum 3 ore, Andyseek a spus: Profitând de happy hour( ca mna, cui nu-i plac reducerile) sun să pun de o întâlnire cu dameza să vedem și noi ce noutate/incepatoate avem în oraș(au mai fost și alții dar care se pare ca le e greu sa lase o recenzie, mai bine stai chitic și mergi doar la pomul lăudat). Am vb pana la urma pe WhatsApp stabilit ora, comunicat locatia, totul pregătit. Locația este in zona Pta Revoluție, apartament curat, baie cu duș, prosop curat. Cu parcarea e mai nasol o idee, fiind sens unic și fără parcări, bagi pe jos 50-100m de pe platou. Fata nu e cine știe ce fotomodel, slim(când zic slim, e slim, skinny), sâni micuți. Planuri de upgrade sunt din partea ei(sâni, dantura) dar e la început. Stat la o țigară, un Pepsi cu nanocipuri 😂, schimbat 2-3 vorbe și trecut la treabă. Începe cu mici sărutări pe corp coborând încet către calu balan. Sateliți alintați, deep umed(nu am eu ditamai șarpele, dar sunt peste medie și l-a ascuns pe tot 🫣) un pic de sloppy BJ si ca deep-ul să fie deep s-a întins pe spate pe marginea patului unde a fost mai mult un throat fuck. Aruncat o căciuliță și început cu doggy, trecut prin misionar si incheiat cu oral cu finalizare pe sani( micuți ei cei drept). Păsărica curată cu niște lăbii mari( aviz amatorilor, nu dam nume @mariusnicu). Fata e deschisă, comunicativa, fiind slim o iei și o pui cam cum vrei. Cei drept loc de mai bine este dar să nu uităm ca e la început. Procesul etapei: Locație -7(nașpa cu parcarea) Aspect- 6/6.5 ON- 10* NP-7/7.5 Halatul- 100/30m(happy hour) de revizitat nu pot sa ma pronunt, nici ca da/nici ca nu dar mie unul mi-a picat bine, nu e pusa pe fast fuck ca multe altele din oras. DTD-37m ⚒️tari șogorilor Mulțumesc și mă bucur că a fost ok compania mea🥰🥰🥰🥰
Andreeea92 Reputație: 11 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Autor Postat Decembrie 13, 2024 Acum 3 ore, ioanboss a spus: Nu e serioasa o suni îți dă adresa și când ajungi spune ca a venit cineva și nu mai poate Am spus că nu mai fac programări iar daca ai comunicat o oră și nu ai ajuns nu pot sta
Andreeea92 Reputație: 11 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Autor Postat Decembrie 13, 2024 Acum 3 ore, mmmircea a spus: Sincer fara suparare, pune ceva poze mai atragatoare. Sunt prea basic cele care le ai pana acum! Incearca sa ambalezi frumos cand vinzi ceva, orice ar fi el. O sa pun promit pentru data viitoare mulțumesc de sugestie
Andreeea92 Reputație: 11 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Autor Postat Decembrie 13, 2024 SEARA FAINA DRAGILOR IN CONTINUARE. NE REVEDEM CU DRAG MAINE 🥰🥰🥰💋💋💋💋❤️
Andreeea92 Reputație: 11 Postat Decembrie 14, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Autor Postat Decembrie 14, 2024 BUNA DIMINEATA DRAGILOR DISPONIBILA PENTRU VOI SI ASTAZI PANA LA ORA 22.00 VA ASTEPT CU DRAG 😘😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋💋
Andreeea92 Reputație: 11 Postat Decembrie 14, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Autor Postat Decembrie 14, 2024 💥🔥🌟✨🌹🥀💐💐ULTIMA ZI LA BAIA MARE VA ASTEPT CU DRAG 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘Dragii mei HAPPY HOUR: 250 lei ora 100 lei finalizarea Servicii: Sex oral neprotejat în funcție de igienă Sex normal NUMAI PROTEJAT 69 Sex în duș COB Nu prestez serviciile de Sex anal,COF,CIM,FK Pentru DEEPTHROT 50lei EXTRA. 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 MENTIONEZ CA NU ACCEPT DIMENSIUNI MARI SAU ACCESORII MULTUMESC
Andreeea92 Reputație: 11 Postat Decembrie 15, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Autor Postat Decembrie 15, 2024 BUNA DIMINEATA DRAGILOR PENTRU CA AM CUNOSCUT PERSOANE TARE FAINE AICI AM HOTARA SA MAI RAMAN PENTRU 2 ZILE VA ASTEPT CU DRAG ASTAZI PANA LA ORA 19.00 VA PUP JOS 💋💋💋💋💋💋💋💋
mariusnicu Reputație: 30 Postat Decembrie 15, 2024 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Decembrie 15, 2024 La 13.12.2024 la 17:57, Andyseek a spus: Profitând de happy hour( ca mna, cui nu-i plac reducerile) sun să pun de o întâlnire cu dameza să vedem și noi ce noutate/incepatoate avem în oraș(au mai fost și alții dar care se pare ca le e greu sa lase o recenzie, mai bine stai chitic și mergi doar la pomul lăudat). Am vb pana la urma pe WhatsApp stabilit ora, comunicat locatia, totul pregătit. Locația este in zona Pta Revoluție, apartament curat, baie cu duș, prosop curat. Cu parcarea e mai nasol o idee, fiind sens unic și fără parcări, bagi pe jos 50-100m de pe platou. Fata nu e cine știe ce fotomodel, slim(când zic slim, e slim, skinny), sâni micuți. Planuri de upgrade sunt din partea ei(sâni, dantura) dar e la început. Stat la o țigară, un Pepsi cu nanocipuri 😂, schimbat 2-3 vorbe și trecut la treabă. Începe cu mici sărutări pe corp coborând încet către calu balan. Sateliți alintați, deep umed(nu am eu ditamai șarpele, dar sunt peste medie și l-a ascuns pe tot 🫣) un pic de sloppy BJ si ca deep-ul să fie deep s-a întins pe spate pe marginea patului unde a fost mai mult un throat fuck. Aruncat o căciuliță și început cu doggy, trecut prin misionar si incheiat cu oral cu finalizare pe sani( micuți ei cei drept). Păsărica curată cu niște lăbii mari( aviz amatorilor, nu dam nume @mariusnicu). Fata e deschisă, comunicativa, fiind slim o iei și o pui cam cum vrei. Cei drept loc de mai bine este dar să nu uităm ca e la început. Procesul etapei: Locație -7(nașpa cu parcarea) Aspect- 6/6.5 ON- 10* NP-7/7.5 Halatul- 100/30m(happy hour) de revizitat nu pot sa ma pronunt, nici ca da/nici ca nu dar mie unul mi-a picat bine, nu e pusa pe fast fuck ca multe altele din oras. DTD-37m ⚒️tari șogorilor Mersi pt răspuns, cand am vorbit cu ea pe whatsapp, nu a zis cum le are doar sa merg sa văd. Posibil să-i fac o vizită.... ⚒️⚒️⚒️ tari șogori!!!
Andreeea92 Reputație: 11 Postat Decembrie 16, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Autor Postat Decembrie 16, 2024 BUNA DRAGILOR ULTIMA ZI LA BAIA MARE DISPONIBILA PANA LA ORA 22.00 VA AȘTEPT CU DRAG 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 💋 💋 💋 💋
Bolundau Reputație: 37 Postat Decembrie 17, 2024 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Decembrie 17, 2024 am programat si eu o intalnire dar cand ama juns manca. trebuia sa mai astept 10-15 mine ceea ce nu am avut chef sa fac. cand am sunato ca sunt jos a intrebat ca de ce nu am anuntat desi vorbisem pe wattsup despre ora. aia e
mariachi35 Reputație: 442 Postat Decembrie 17, 2024 Oras:romania Oras:romania Postat Decembrie 17, 2024 Diplomația nu i punctul ei forte și pe mine m-a repezit când am întrebat o dacă numărul 28 sau cât o zis ea este pe platou la Bucurestiu! În consecință n am mai deranjat o !
ioanboss Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Decembrie 17, 2024 Acum 1 oră, Bolundau a spus: am programat si eu o intalnire dar cand ama juns manca. trebuia sa mai astept 10-15 mine ceea ce nu am avut chef sa fac. cand am sunato ca sunt jos a intrebat ca de ce nu am anuntat desi vorbisem pe wattsup despre ora. aia e Exact asta am patit și eu am ajuns la ușa am sunat-o și mia zis ca a venit cineva și nu mai poate
Bolundau Reputație: 37 Postat Decembrie 17, 2024 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Decembrie 17, 2024 2 hours ago, mariachi35 said: Diplomația nu i punctul ei forte și pe mine m-a repezit când am întrebat o dacă numărul 28 sau cât o zis ea este pe platou la Bucurestiu! În consecință n am mai deranjat o ! ii clar din start cand te-o repezit ca si in timpu actiunii i la fel. ii lege 1
Calaretul19 Reputație: 883 Postat Decembrie 17, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Decembrie 17, 2024 Acum 9 ore, Bolundau a spus: am programat si eu o intalnire dar cand ama juns manca. trebuia sa mai astept 10-15 mine ceea ce nu am avut chef sa fac. cand am sunato ca sunt jos a intrebat ca de ce nu am anuntat desi vorbisem pe wattsup despre ora. aia e Acum 9 ore, mariachi35 a spus: Diplomația nu i punctul ei forte și pe mine m-a repezit când am întrebat o dacă numărul 28 sau cât o zis ea este pe platou la Bucurestiu! În consecință n am mai deranjat o ! Acum 8 ore, ioanboss a spus: Exact asta am patit și eu am ajuns la ușa am sunat-o și mia zis ca a venit cineva și nu mai poate Acum 7 ore, Bolundau a spus: ii clar din start cand te-o repezit ca si in timpu actiunii i la fel. ii lege Păi....prințesa.....de astea facem noi?!?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum