gabrielnmf Reputație: 1 Postat Martie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8 Nu stiu unde mergeti voi pt ca i am scris si a zis ca nu e valabil anuntul nefiind disponibil nicaieri.
Iubaretul123 Reputație: 19 Postat Martie 8 Oras:Deva Oras:Deva Postat Martie 8 Acum 1 oră, gabrielnmf a spus: Nu stiu unde mergeti voi pt ca i am scris si a zis ca nu e valabil anuntul nefiind disponibil nicaieri. Este la Deva si are si pe publi anunt poate nu l ai gasit tu
Iubaretul123 Reputație: 19 Postat Martie 8 Oras:Deva Oras:Deva Postat Martie 8 Acum 1 minut, Iubaretul123 a spus: Este la Deva si are si pe publi anunt poate nu l ai gasit tu Este postat la ora 20 si 24 de minute
Schreech Reputație: 4 Postat Martie 10 Oras:Petrosani Oras:Petrosani Postat Martie 10 La 08.03.2025 la 9:16, Vechi2013 a spus: Bună am vizitat domnișoara gfe maxim ON deeptrhoat , finalizare orală , NP foarte frumos , și este fata din poze chiar arată mai bine ,chiar superb , mulțumesc Ingrid Salut,gfe?cat ai platit cu CIM?
velvet Reputație: 27 Postat Martie 13 Oras:tm Oras:tm Postat Martie 13 Sunat ieri Oferta era doar ptr oral, nu putea să ofere altceva. 100 op 150 on 200 cu finalizare Am zis pas
spermezeu88 Reputație: 70 Postat Martie 13 Telefon: - Oras:Hunedoara Telefon: - Oras:Hunedoara Postat Martie 13 Eu tot incerc sa imi fac curaj sa o vizitez dar ceva ma retine
gabrielnmf Reputație: 1 Postat Martie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13 I am scris ieri Initial asta era oferta apoi pt o ora a zis 350 Dar eu am dedus ca e si normal 😅😅 Acum 4 ore, velvet a spus: Sunat ieri Oferta era doar ptr oral, nu putea să ofere altceva. 100 op 150 on 200 cu finalizare Am zis pas
velvet Reputație: 27 Postat Martie 13 Oras:tm Oras:tm Postat Martie 13 Acum 3 ore, gabrielnmf a spus: I am scris ieri Initial asta era oferta apoi pt o ora a zis 350 Dar eu am dedus ca e si normal 😅😅 probabil ca e acelasi pret si cu normal, acum cred ca e pe stop si vrea totusi sa produca, bineinteles , la aceleasi tarife, chiar daca serviciile sunt doar cu gura. 1
smeagol666 Reputație: 68 Postat Martie 14 Oras:Prislop Oras:Prislop Postat Martie 14 Salutare, am ajuns la Ingrid, e vizavi de Mc, cum am intrat mă salută şi mă prinde de pulă, Ingrid arată foarte bine, e frumoasă, sânii nu sunt lăsați și nişte buci de îți lasă gura apă. Am dat 150 de lei, am cerut totul protejat, şi începe cu un oral cu pasiune, direct a luato până în gât, cu limbi pe ouțe, un oral foarte bun, după sa pus pe spate, eu deasupra şi dăi...e bună rău dă contre, nişte mişcări din solduri de abia am rezistat, după trecut capră, știe să steie capră nu glumă şi te fute ea 😅. O experiență plăcută, pentru mine e de revenit. Spor la futut! 3
gabrielnmf Reputație: 1 Postat Martie 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14 Sa inteleg ca nu mai e le stop?😂😂
smeagol666 Reputație: 68 Postat Martie 15 Oras:Prislop Oras:Prislop Postat Martie 15 Ieri era pe go nu pe stop 😂
Revelino Reputație: 56 Postat Martie 15 Oras:deva Oras:deva Postat Martie 15 La 05.03.2025 la 19:11, WABAKiiJR a spus: Am fost și eu la puștoaica asta care chiar e bună rău și arată într-un mare fel..🤑 e futăcioasă răuajuns la locație, decartat banii și începe cu un oral protejat frumos cu scuipat pe prezervativ și puțin cam lung umed exact cum trebe nu sunt adeptu la oral dar chiar merge o notă de 9 și la normal e crimă nota 10 chiar e ce trebuie fata asta confirm cu cele spuse de colegii anteriori care au fost la ea merită banii, mergeți la ea liniștiți. De acord, fata chiar e ce trebuie, recomand, dacă o prindeți prin zona nu o ratați
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum