craioveanul77 Reputație: 30 Postat Noiembrie 28, 2024 Postat Noiembrie 28, 2024 Zice ca face masaj si masaj erotic , cere 200h la masaj cu 2fin si masaj erotic o fin , face doar cu mana si mai pune cateodata gura si te termina din mana , e foarte grabita , ora la ea te lasa 30-35min atat a fost ... o fata de etnie undeva la 20 si ceva de ani , locatie rovine aleea nicolae iorga are si colega o blonda mai mare de ani ca ea 1
marianpopescu125 Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2024 Oras:craiova Oras:craiova Postat Noiembrie 30, 2024 :))))))) ahahaahahahaha . fac masaj erotic la policlinica elga ? ca daca caut pe google numarul de telefon asa imi apare. au inceput policlinicile sa isi mareasca gama de servicii si asta e bine. au cumva oferta masaj erotic si analize la un vreun pret bun?
craioveanul77 Reputație: 30 Postat Noiembrie 30, 2024 Autor Postat Noiembrie 30, 2024 asta e nr de tel am gresit +40 728 584 354 sa modifice cnv in titlu
peterbishop Reputație: 18 Postat Noiembrie 30, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 30, 2024 14 hours ago, marianpopescu125 said: :))))))) ahahaahahahaha . fac masaj erotic la policlinica elga ? ca daca caut pe google numarul de telefon asa imi apare. au inceput policlinicile sa isi mareasca gama de servicii si asta e bine. au cumva oferta masaj erotic si analize la un vreun pret bun? Mai e si policlinica de pediatrie 🙈
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum