sava.nicol Reputație: 348 Postat Noiembrie 28, 2024 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Postat Noiembrie 28, 2024 Atrag atenția asupra anunțului, Buna ma numesc Maya sunt noua in orașul tău.In realitate la locație dai peste 3 ciori puse pe japca.Am sunat aseară tirziu și am convenit pt o finalizare.Dupa ce am stabilit serviciile,am primit adresa pe Brânduselor la Y1,adresa ocupată și cunoscuta de multe fete in trecut.Primisem confirmarea foto și un mic filmuleț,ceea ce m-a convins sa plec spre a ea.Dar ajuns la locația ei,după ce a deschis ușa,am fost întimpinat de o cu totul alta persoana,o cioara mica de statura cam la 30 ani + Îi zic de poze și de filmuleț și o chiama pe colega,zice ca probabil cu colega am vorbit,ca sunt 3 in casă și ca au un singur tlfo.Tot o cioara,dar mai tinără și ea tot nasoala.Asa ca sa fiu informat,le întreb despre servicii și preț.Purisanca zice ca e 250 fin și 400 ora,dar nu face normal,ca tocmai ce a făcut avort .🤮🤮🤮la telefon a zis 200 cu 400,nu a pomenit nimic ca nu face normal.Si așa erau refuzate din prima,așa ca dau sa plec pe ușă,cînd iese a3a cioara din ultima camera și încearcă să mă convingă,ca ea este mai buna și ca ea face și anal 😅bla,bla,bla.Am zis pas și am plecat. Locație 4 fum și dezordine totala.Atitudune și aspect 0.Servicii nu am incercat nimic 8
danycernat Reputație: 447 Postat Decembrie 11, 2024 Postat Decembrie 11, 2024 Vrem ciori cu stilll!!!🦇🦇🦇
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum