Sari la conținut

0759835052-Tepara

Postări Recomandate

• Oras:Pizdeia
  • Oras:Pizdeia
Postat

Aveti aici prototipul jegoasei de stepa. Poze false si anunturi multe cu poze false. Nu e urata fata dar nu are nici un anunt cu pozele ei. De obicei locatia e pe Frunzisului la blocurile alea noi-Azoria, super apartament sau pe strada Plopilor. Are intotdeauna discursul cu accent ardelenesc: "unde vrei? la minie sau la tinie? la minie e 250 finalizare cu 500 ora". O jegoasa infecta care zice la telefon Oral Neprotejat apoi iti mai smulge ceva gologani. Nu putini deloc. 100 parca. Cu discurs de ala jegos. Iti ai banii pt o finalixzare apoi: eu iti zic ca daca nu ti se scoala pula nu e vina mea. ia neprotejat. Ba iti vine sa-i futi una in cap la jegoasa asta. Poi incepe. Nu pot pozitia aia, nu aialalta. dupa 10 minute iti zice: la mine finalizarea e 15 minute. :) . efectiv o jegoasa infecta care nu iti fira in sensul ca baga mana in buzunar dar efectiv e furaciune pe fata. Niciodata nu mai mai duc. E una din cele mai infecte caractere intalnite de mine. Mai are si alte anunturi sigur. Eu ma evitat-o si ...plm la un moment dat am lasat garda jos si m-am dus. O scursura panala. Ca si caracter zic. Nue urata dar e degeaba. 

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...