Sari la conținut

Georgi 0762906148

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Hei dragilor, ma numesc Georgi

Și as dori tare mult sa va fac o vizita mâine pentru câteva zile

O scurta descriere despre mine : 

❤️Sunt o tipă drăgăstoasă/lipicioasă, răbdătoare , amabilă, cu foarte mult bun simt si mereu cu zâmbetul pe buze . Am ochii verzi  , 1,60 si in jur de 50-55 de kg. 

Nu sunt pusa pe graba, profit de fiecare moment alaturi de tine pentru a te face sa te simți bine si sa pleci mulțumit de la mine . 

Discreție maximă 

NU DORESC ÎNTÂLNIRI PE GRABĂ. 

NU DORESC ÎNTÂLNIRI CU DOMNI FĂRĂ BUN SIMT. 

Vă aștept la mine pentru a petrece împreună clipe de neuitat 

• Like 1
  • Oras:Baia Mare
Postat

Dacă nu ar fi așa zgârciți în recenzii colegii de pe Bistrița am avea ceva recenzii mai recente. 
Te așteptăm cu brațele deschise 🤗 

• Inimioara 1
Postat

Buna dragilor 

Am ajuns la Baia Mare

Locația este pe strada Victoriei 

❤️O finalizare in 30 min (150 lei)

❤️2 finalizari 1h (300 lei)

După ora 21 .00

❤️ o finalizare in 30 min (200 lei)

❤️ 1/2 finalizari 1h (400 lei)

🤍Normal protejat 

🤍Oral protejat/neprotejat in funcție de igiena 

🤍Diferite poziții/pozitia 69 

🤍Sarutari corporale 

🤍Finalizare corporală 

💜Finalizare orala/faciala 50 lei extra 

💜Fk 50 de lei extra 

💜masaj 50 de lei extra 

️Nu practic anal

️Nu primesc mărimi mari (MAX 18 cm)

️Nu primesc persoane in stare de ebrietate sau a stupefiantelor 

️cu bile,Kanamicina sau alte adaosuri

Nu primesc minori

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

Mama cate restrictii si extraoptiuni ai. Dupa tot ce am citit cu astea am ramas,cred ca din cauza cantitatii lor. Doamne ajuta-va

• Oras:Baia mare
  • Oras:Baia mare
Postat

Experiența a fost decentă, dar nu tocmai ceea ce căutam. Conversația a fost destul de intensă, ceea ce poate fi plăcut pentru unii, dar mie mi-ar fi plăcut mai multă liniște. Din punct de vedere fizic, aș spune că este de nota 5. În rest, serviciile oferite au fost OK, dar nu m-aș întoarce pentru o a doua întâlnire.

• Minus 1
Postat
Acum 1 oră, Cioata a spus:

Experiența a fost decentă, dar nu tocmai ceea ce căutam. Conversația a fost destul de intensă, ceea ce poate fi plăcut pentru unii, dar mie mi-ar fi plăcut mai multă liniște. Din punct de vedere fizic, aș spune că este de nota 5. În rest, serviciile oferite au fost OK, dar nu m-aș întoarce pentru o a doua întâlnire.

Singurele persoane “nemulțumite” au fost domnul căruia nu i a convenit cu cine am votat și domnul care nu a primit “pomana” pe care o dorea😂😂Sigur unul dintre ei ești, sfatul meu ar fi să te abții de la comentarii având în vedere reputația ta excelentă pe forum😘

• Haha 1
Postat
7 hours ago, mariachi35 said:

nu a trecut nimeni pe la domnișoara ?

Sâmbătă încercând să ajung în oraș o idee mai repede decât am declarat ETA-ul fac o programare la domnița. Ajung la locatie(nota 10, agenția CFR), telefonic întrebat dacă am vreo preferință,  cu tocuri, fără tocuri, vreo dorință anume?!? Trec peste astea ca doar nu am venit la prezentare de modă, am venit să dau la bucile alea obraznice. Intru în locație, ia sa vezi beleaua, fata are undeva la 150(cu indulgenta) minionă cu zâmbetul pe buze, deschisă la vorbă, super primitoare, zici ca ne cunoșteam de ceva vreme și nu ca era prima intalnire. Locația într-adevăr de nota 10, curat, miros plăcută, prosoape curate, diferite tipuri de geluri de duș, nu am ce reproșa aici(tot nota 10 pe partea asta).  Dupa o mică împrospătare la dus am ajuns în pat. Oralul bun, cu atenție la sateliți, tente de deep(mi-a zis ca încearcă cat poate duce, sa nu o trag mai tare ca muşcǎ😂). Nota 8 raportat la alte experiențe. Am trecut și printr-un 69( totul curat, fără mirosuri neplăcute, păsărică frumoasă) dupa care am dus busteanu la castor cu un misionar cu picioarele ei cruce( cica poziția ei preferată) am trecut bineînțeles la doggy…. Ei pentru mine aici e momentul pentru care am venit. Pentru gusturile mele fundul ăla e bestial, păcat ca nu lasă veverițoiu în scorbură(aici dau un 8.5)  Discutat dinainte când simt ca dau drumul la bălos la apă trecem la o finalizare facială/orală cu mine în picioare și ea în genunchi în fața mea. Luat poziția necesară după care vine un oral combinat cu Handjob cu teabag , fata nu se lasa de nici un fel. Pune suflet și sârguință în chestia asta.( Georgi sper ca nu te mai doare mâna 🫣)

ca și note:

locatie-10

igiena-10

GFE- aici nu dau nota, a fost ok, un pic de GFE cu PSE. 

op-8

np-8.5

de revenit, da o sa revin pentru mine a fost ok experiența. 

halatul 200/30min cu COF/CIM

⚒️tari și spor la futut 😉

• Like 6
  • Inimioara 2
Postat
Acum 11 ore, Andyseek a spus:

Sâmbătă încercând să ajung în oraș o idee mai repede decât am declarat ETA-ul fac o programare la domnița. Ajung la locatie(nota 10, agenția CFR), telefonic întrebat dacă am vreo preferință,  cu tocuri, fără tocuri, vreo dorință anume?!? Trec peste astea ca doar nu am venit la prezentare de modă, am venit să dau la bucile alea obraznice. Intru în locație, ia sa vezi beleaua, fata are undeva la 150(cu indulgenta) minionă cu zâmbetul pe buze, deschisă la vorbă, super primitoare, zici ca ne cunoșteam de ceva vreme și nu ca era prima intalnire. Locația într-adevăr de nota 10, curat, miros plăcută, prosoape curate, diferite tipuri de geluri de duș, nu am ce reproșa aici(tot nota 10 pe partea asta).  Dupa o mică împrospătare la dus am ajuns în pat. Oralul bun, cu atenție la sateliți, tente de deep(mi-a zis ca încearcă cat poate duce, sa nu o trag mai tare ca muşcǎ😂). Nota 8 raportat la alte experiențe. Am trecut și printr-un 69( totul curat, fără mirosuri neplăcute, păsărică frumoasă) dupa care am dus busteanu la castor cu un misionar cu picioarele ei cruce( cica poziția ei preferată) am trecut bineînțeles la doggy…. Ei pentru mine aici e momentul pentru care am venit. Pentru gusturile mele fundul ăla e bestial, păcat ca nu lasă veverițoiu în scorbură(aici dau un 8.5)  Discutat dinainte când simt ca dau drumul la bălos la apă trecem la o finalizare facială/orală cu mine în picioare și ea în genunchi în fața mea. Luat poziția necesară după care vine un oral combinat cu Handjob cu teabag , fata nu se lasa de nici un fel. Pune suflet și sârguință în chestia asta.( Georgi sper ca nu te mai doare mâna 🫣)

ca și note:

locatie-10

igiena-10

GFE- aici nu dau nota, a fost ok, un pic de GFE cu PSE. 

op-8

np-8.5

de revenit, da o sa revin pentru mine a fost ok experiența. 

halatul 200/30min cu COF/CIM

⚒️tari și spor la futut 😉

Mulțumesc frumos pentru vizita și recenzie 

Te mai aștept cu mare drag 

P.s. nu mă mai doare mâna 😅

Pupicei🥰😘

Postat

Dragi mei vizita mea la voi în oraș s-a încheiat 

Vă mulțumesc tuturor celor care m-ati vizitat 

vă pup și să ne revedem cu bine dacă viitoare

Indisponibilă

Postat

Buna dragilor 

Mâine voi reveni la voi in oraș pentru câteva zile 

Imediat ce voi ajunge vă voi lăsa locația și disponibilitatea 

Va pup și va aștept cu drag 😘 🤗 

Postat

Buna dragilor

Am ajuns la voi in oraș pentru câteva zile 

Locația este pe Victoriei 57 blocul de lângă agenția CFR

❤️O finalizare in 30 min (150 lei)

❤️2 finalizari 1h (300 lei)

De la ora 19.00

❤️ o finalizare in 30 min (200 lei)

❤️ 1/2 finalizari 1h (400 lei)

🤍Normal protejat 

🤍Oral protejat/neprotejat in funcție de igiena 

🤍Diferite poziții/pozitia 69 

🤍Sarutari corporale 

🤍Finalizare corporală 

💜Finalizare orala/faciala 50 lei extra 

💜Fk 50 de lei extra 

💜masaj 50 de lei extra

💜Fusserotik 50 lei extra

️Nu practic anal

️Nu primesc mărimi mari (19 cm)

️Nu primesc persoane in stare de ebrietate  

️ Nu cu accesorii

• Oras:oradea si tot ardealu
  • Oras:oradea si tot ardealu
Postat

Foarte mult vorbeste, te oboseste. Fata comuna, mica de inaltime si servicii cam de nota 6 din punctul meu de vedere. Eu cu siguranta nu o voi mai revizita! 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...