Sari la conținut

Blonda - Calea Turzii - info ???

Postări Recomandate

Postat

De ceva timp tot vad o dama pe Calea Turzii, mai sus de observator.

Blonda, pe la 40 de ani as zice, mai mereu in fusta, la corp pare ce trebuie, si are niste picioare misto rau.

Daca a fost cineva cu ea as fi curios de o recenzie, sau daca aveti vreo info cum o pot gasi (nr tel, ceva)....va rog sa ma ajutati. Mersi

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Salut. Aproape în fiecare seară, cam după ora 20. Și eu am remarcat-o pe tipa respectiva

Postat

Update:

Am prins-o, vine in fiecare seara dupa 18. (Nici nu sta foarte mult pentru ca e din Salaj si vine-pleaca cu cursa)

Am negociat la 100 ron un footjob cu ciorapii pe ea. Executat ca la carte, spune (si se si simte) ca a mai facut, ba chiar a gemut si s-a si udat la pasarica in timp ce mi-a facut, si s-a masturbat putin. Pare foarte foarte curata si destul de ingrijita.

100% o sa mai merg pe la ea, sa o probez si la un sex.

• Oras:Cluj Napoca
  • Disponibila
  • Oras:Cluj Napoca
  • Disponibila
Postat
Acum 4 ore, atyourfeet12 a spus:

Update:

Am prins-o, vine in fiecare seara dupa 18. (Nici nu sta foarte mult pentru ca e din Salaj si vine-pleaca cu cursa)

Am negociat la 100 ron un footjob cu ciorapii pe ea. Executat ca la carte, spune (si se si simte) ca a mai facut, ba chiar a gemut si s-a si udat la pasarica in timp ce mi-a facut, si s-a masturbat putin. Pare foarte foarte curata si destul de ingrijita.

100% o sa mai merg pe la ea, sa o probez si la un sex.

Si cum arata? Forme? Nu ne dai niște detalii!? Crezi ca face si mai mult de atat? In ce zona pe Calea turzii?

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat
Acum 5 ore, andrey06 a spus:

Si cum arata? Forme? Nu ne dai niște detalii!? Crezi ca face si mai mult de atat? In ce zona pe Calea turzii?

Un Nr telefon daca se poate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...