atyourfeet12 Reputație: 0 Postat Noiembrie 29 Postat Noiembrie 29 De ceva timp tot vad o dama pe Calea Turzii, mai sus de observator. Blonda, pe la 40 de ani as zice, mai mereu in fusta, la corp pare ce trebuie, si are niste picioare misto rau. Daca a fost cineva cu ea as fi curios de o recenzie, sau daca aveti vreo info cum o pot gasi (nr tel, ceva)....va rog sa ma ajutati. Mersi
amihaim Reputație: 2 Postat Duminică la 12:22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Duminică la 12:22 in ce zile si pe la ce ore o vezi? mersi
doru_85 Reputație: 0 Postat Luni la 15:14 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Luni la 15:14 Salut. Aproape în fiecare seară, cam după ora 20. Și eu am remarcat-o pe tipa respectiva
atyourfeet12 Reputație: 0 Postat Ieri la 09:24 Autor Postat Ieri la 09:24 Update: Am prins-o, vine in fiecare seara dupa 18. (Nici nu sta foarte mult pentru ca e din Salaj si vine-pleaca cu cursa) Am negociat la 100 ron un footjob cu ciorapii pe ea. Executat ca la carte, spune (si se si simte) ca a mai facut, ba chiar a gemut si s-a si udat la pasarica in timp ce mi-a facut, si s-a masturbat putin. Pare foarte foarte curata si destul de ingrijita. 100% o sa mai merg pe la ea, sa o probez si la un sex.
andrey06 Reputație: -14 Postat Ieri la 14:00 Oras:Cluj Napoca Disponibila Oras:Cluj Napoca Disponibila Postat Ieri la 14:00 Acum 4 ore, atyourfeet12 a spus: Update: Am prins-o, vine in fiecare seara dupa 18. (Nici nu sta foarte mult pentru ca e din Salaj si vine-pleaca cu cursa) Am negociat la 100 ron un footjob cu ciorapii pe ea. Executat ca la carte, spune (si se si simte) ca a mai facut, ba chiar a gemut si s-a si udat la pasarica in timp ce mi-a facut, si s-a masturbat putin. Pare foarte foarte curata si destul de ingrijita. 100% o sa mai merg pe la ea, sa o probez si la un sex. Si cum arata? Forme? Nu ne dai niște detalii!? Crezi ca face si mai mult de atat? In ce zona pe Calea turzii?
Ovy83 Reputație: 0 Postat 23 ore în urmă Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat 23 ore în urmă Acum 5 ore, andrey06 a spus: Si cum arata? Forme? Nu ne dai niște detalii!? Crezi ca face si mai mult de atat? In ce zona pe Calea turzii? Un Nr telefon daca se poate
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum