Sari la conținut

Sarah 0755646096

Postări Recomandate

• Oras:Bihor
Postat

Eu am vorbit cu ea pentru o programare si la fel mi-a spus si mie ca sexul normal(vaginal),este doar protejat.

Doar oralul il face neprotejat.

Acuma nu stiu.

Trageti voi concluziile.

• Like 1
Postat
Acum 4 minute, x the impaler a spus:

Ca sa nu zic toate, majoritate fetelor ofera NN. Criteriile difera, la unele e pretul, la altele in functie de cat de simpatic esti si cat de curat pari, altele ofera asta catorva clienti fideli... Cele care scriu in anunt sau iti ofera fara sa te vada sunt de evitat, dar cele care iti ofera discret asta nu cred ca ar trebui certate aici pt ca probabil nu ofera oricui. 😜

Probabil ai dreptate.

Dar nu sti daca cineva are o problema de bts.Poate tipul nici nu stie.Degeaba mergi imbracat,pieptanat,esti dragut sau esti client fidel poate sa ia ceva de la client.De ex.herpesul sau altceva.

Bafta la fetite.

• Like 1
  • Oras:Oradea
Postat
1 hour ago, mylky said:

Știu ca am fost și la fata locului pentru 50 lei in plus oferă NN !!! In momentul acela am zis pas 

Eu am fost acum la ea, am întrebat-o de chestia asta, nu face așa ceva..

Eu cred că nu ți-a convenit ție cv și bagi zvonuri de astea.. Pot să meargă și alții să confirme că ce spui nu e adevărat. Ce mai pot sa confirm e ce au spus și ceilalți, chiar face treabă bună.

Postat
Acum 52 minute, Darkwingx a spus:

Eu am fost acum la ea, am întrebat-o de chestia asta, nu face așa ceva..

Eu cred că nu ți-a convenit ție cv și bagi zvonuri de astea.. Pot să meargă și alții să confirme că ce spui nu e adevărat. Ce mai pot sa confirm e ce au spus și ceilalți, chiar face treabă bună.

Eu nu am nici o treabă aici cu ea sau cu altele … spun doar ce mi s-a oferit !!! In rest nu avea nici un sens sa discut aiurea !! Ca nu am vreme de prostii 

• Like 1
Postat

Asa cum am promis din nou am revizitato pe minunata Sarah de data asta am luat o ora 350 dar face toi bani fata asta chiar muncește te facă sa te simți bine fata este mai strâmtă cum a afirmat și alți nu te grăbește poți povesti cu ea k nui fitoasa. Raport preț este ok la cât oferă și nui forjata... altele cere ai mult și nici nu simți k dai in ea. Eu sunt mulțumit de ea zici k ii o copila de 18 ani. Am uitat da atenție și la vecini la oral nu o ia toată dar face un oral bunicel are un 9 de la mine dar pt lot are 10 cu steluța. Abia aștept sa o revizitez .o zi minunata v doresc. Și spor sa aveți ciocane tari!

• Like 2
Postat

Eu de câteva zile încerc sa dau de ea și nu pot sa dau de ea tot ocupata este :)) gata o recenzie bună și tot orașul ii pe ea  :))) ar fi frumos sa facă mai toată lumea recenzii sincer acuma 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...