Sari la conținut

o intalnire speciala

Postări Recomandate

Postat

Vreau sa am o intalnire speciala la masa de pranz. Vreau sa avem un pranz minunat, apoi sa ne plimbam in imprejurimi. Ma intrebam daca aveti ceva sugestii unde sa fac o rezervare doar pentru dupa-amiaza. Cred ca hotelurile mari nu au o problema sa imi ia banii si ma ingrijorez degeaba, insa sunt un pic nervos. Ati putea sa imi spuneti daca exista un loc anume unde oamenii se simt bine? Aveti ceva recomandari? Preferati sa va intalniti la hotel? Poate ca acord mult prea multa importanta acestui lucru. Vreau doar sa fie o intalnire perfecta.

Postat

Este greu sa iti recomand ceva daca nu imi spui macar zona sau cateva preferinte.Ar trebui sa aveti deja rezervarea facuta inainte de pranz.Eu prefer sa am rezervarea facuta, sampanie si gheata in camera, ciocolata in frigider si flori pentru domnisoara.Desi prefer intalnirile la cina pentru ca am apetit pentru cina si apoi pentru desert.

Postat

Buna! Desigur, serile sunt preferate de doamne, dar nu are nicio relevanta.Cel mai bine este sa faci o rezervare la un hotel.

Postat

Multumesc. Desigur, prefer cina si cand este posibil peste noapte, insa nu intotdeauna timpul iti permite.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...