biaandree Reputație: 236 Postat Martie 28 Telefon: +40 741 757 886 Disponibila Telefon: +40 741 757 886 Disponibila Autor Postat Martie 28 💕disponibilă pentru programări 🥰💕 1
FanMasaj11 Reputație: 14 Postat Martie 28 Oras:Unde vrea cucu meu Oras:Unde vrea cucu meu Postat Martie 28 Bună tuturor Proaspar ieșit Vizitat pe domnișoara Programare făcută pe watsup. Am ajuns cu 15 min mai repede, i-am scris și am fost poftit înăuntru. Ca și atitudine e ok, se vede ca e începătoare și puțin timidă. Am fost poftit la dus după care am revenit,A început cu un oral destul de bun, foarte umed, cu tente de deep. Am oprit-o pentru a schimba, montat caciulita și am continuat în poziția doggy unde nu am rezistat foarte mult. Dat fuguta la baie pentru reîmprospătare și revenit unde am mai schimbat o vorba două. Început repriza a doua, cu un oral la fel de umed, mod în care am și terminat de data aceasta. Per total eu am fost mulțumit. De revenit? Pentru mine da 1 2
M0ff0ss Reputație: 739 Postat Martie 28 Oras:T M Oras:T M Postat Martie 28 Acum 41 minute, FanMasaj11 a spus: ... Proaspar ieșit ... Ai putea să ne spui dacă face și masaj.. "Ana"?
biaandree Reputație: 236 Postat Martie 29 Telefon: +40 741 757 886 Disponibila Telefon: +40 741 757 886 Disponibila Autor Postat Martie 29 Acum 12 ore, FanMasaj11 a spus: Bună tuturor Proaspar ieșit Vizitat pe domnișoara Programare făcută pe watsup. Am ajuns cu 15 min mai repede, i-am scris și am fost poftit înăuntru. Ca și atitudine e ok, se vede ca e începătoare și puțin timidă. Am fost poftit la dus după care am revenit,A început cu un oral destul de bun, foarte umed, cu tente de deep. Am oprit-o pentru a schimba, montat caciulita și am continuat în poziția doggy unde nu am rezistat foarte mult. Dat fuguta la baie pentru reîmprospătare și revenit unde am mai schimbat o vorba două. Început repriza a doua, cu un oral la fel de umed, mod în care am și terminat de data aceasta. Per total eu am fost mulțumit. De revenit? Pentru mine da Mulțumesc de vizită te mai aștept 😘 1
biaandree Reputație: 236 Postat Martie 29 Telefon: +40 741 757 886 Disponibila Telefon: +40 741 757 886 Disponibila Autor Postat Martie 29 🌸disponibilă pentru programări 🌸 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum