Sari la conținut

LARISA - 0792478119💙

Postări Recomandate

• Telefon: 0727196441
  • Oras:Mures
Postat

Multam! 😊

Postat

am vb. cu ea astazi, n am intrebat cat sta doar ca maine vreau so vizitez 

Postat

mno, am fost la fata asta azi, ce pot sa zic, sa mereti si voi cui va plac fetele plinute, BBW io am sa ma mai duc cu siguranta, pup Lari.. 

• Oras:Tg. Mures
Postat

Pt ca vine rar la noi (nu a mai fost din februarie) i-am mai facut doua vizite ca sa ma bucur cat mai mult de ea. Acum e mai usur de vizitat pt ca s-a mutat in zona centrala, pe str. Crinului.

Formele ei generoase din care ai ce prinde, pielea ft fina, atitudinea ft prietenoasa, felul cum simte si traieste placerile trupesti, ma stimuleaza si ma excita ft tare. Ma duce la un nivel al pacerii ft ridicat. Ma topeste de-a dreptul.

Pentru detalii e valabil tot ce s-a scris in recenziile anterioare aici pe Mures si in mai multe orase. Pe Timisoara are multe recenzii ft bune. Notele din partea mea sunt maxime, cu multi de +.

Eu o recomand cu caldura celor care vor o femeie adevarata, care mananca sex pe paine, este ft prietenoasa, care traieste intens fiecare clipa alaturi de partener si face totul ca sa simta clientul cat mai fericit.

Multumesc Larisa si sa ne vizitezi mai des. 

• Like 1

Postat
2 hours ago, nelu19 said:

Pt ca vine rar la noi (nu a mai fost din februarie) i-am mai facut doua vizite ca sa ma bucur cat mai mult de ea. Acum e mai usur de vizitat pt ca s-a mutat in zona centrala, pe str. Crinului.

Formele ei generoase din care ai ce prinde, pielea ft fina, atitudinea ft prietenoasa, felul cum simte si traieste placerile trupesti, ma stimuleaza si ma excita ft tare. Ma duce la un nivel al pacerii ft ridicat. Ma topeste de-a dreptul.

Pentru detalii e valabil tot ce s-a scris in recenziile anterioare aici pe Mures si in mai multe orase. Pe Timisoara are multe recenzii ft bune. Notele din partea mea sunt maxime, cu multi de +.

Eu o recomand cu caldura celor care vor o femeie adevarata, care mananca sex pe paine, este ft prietenoasa, care traieste intens fiecare clipa alaturi de partener si face totul ca sa simta clientul cat mai fericit.

Multumesc Larisa si sa ne vizitezi mai des. 

Am uitat sa precizez ca face totul la preturi decente. 150 finalizarea si 300 ora. Nu se da vedeta cu 350 finalizarea. La 350 ofera o ora + CIM.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...