Sari la conținut

TS Rebe - 0771499559

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/tsrebe-nimfomana/1ei847hi6e167i0315g0f9684f4f04gh.html

Dupa ce am fost acum 2 saptamani la Giulia, am zis sa o incerc si pe colega de apartament, Rebe.

Locatia : piata Romana, Rebe arata ca n poze, am comunicat pe wapp, totul ok din privinta asta.

Mi s au parut misto sanii naturali, este doar pasiva, tinerica, 24 de ani zicea, este mai linistita decat colega ei, dar m-am simtit foarte bine si cu ea si nu m-a grabit deloc.

O recomand mai ales pentru incepatori, este rabdatoare si linistita.

• Mersi 1
  • Oras:Bucharest
Postat

200/400. 

Mergeti cu încredere, e foarte mișto tipa. Purtați-vă frumos și respectați-o, și vă va răsplăti pe măsură și cu mult bun simț. 

@Panduru1; Care ți-a plăcut mai mult? De ce ai spus de sânii naturali mișto ai Rebecăi? Giulia cum îi are? Cum le-ai compara, la modul general?

Toate bune!

Postat

Ca sa va raspund amandurora:

400 ora

Mi-a placut mai mult Giulia, dar nu e ca si cum nu as recomanda o pe Rebe, cred ca e chestie si de compatibilitate

Rebe e mai linistita, Giulia mai directa, ca mi ai cerut o comparatie, sunt foarte tinere amandoua si frumoase

Din cate am inteles de la un coleg de pe topicul Giuliei cred ca accepta sa fie si amandoua cu un client.

Rebe a zis ca a inceput tranzitia de 2 ani, deci are sanii mai mari, Giulia nu are nici macar un an si are sanii in formare abia, ambele sunt pe hormoni si am inteles ca sunt doar pasive ca nu pot ejacula si multi clienti cer asta...

• Mersi 1
Postat

Da, și mie îmi place mult Rebe. Are într-adevăr sânii foarte mișto, și eu am o chestie mai profundă cu buzele ei și caracterul ei. Da, e foarte liniștită și cu mult bun simț și asta pentru mine contează cel mai mult. Deocamdată pentru experiențe de genul, eu rămân cu ea și nu prea vreau s-o schimb… Cât despre Giulia, maybe, at some point. Dacă mă lasă Rebe… 😁

Toate bune!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...