douapuncte Reputație: 56 Postat Decembrie 4, 2024 Oras:PLoiesti Oras:PLoiesti Postat Decembrie 4, 2024 S a dat cumva sfoara in tara ca la Ploiesti Grasele Bbw au succes deoarece vin din ce in ce mai multe sa ne viziteze… 3
douapuncte Reputație: 56 Postat Duminică la 06:34 Oras:PLoiesti Oras:PLoiesti Autor Postat Duminică la 06:34 De cand postasem acest titlu parca e magnet Ploiestiu de UMFLATE si gypsane la ora actuala 2
awokeone10 Reputație: 9311 Postat Duminică la 13:08 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Duminică la 13:08 Acum 6 ore, douapuncte a spus: De cand postasem acest titlu parca e magnet Ploiestiu de UMFLATE si gypsane la ora actuala Ai uitat batranele. 1
djalex21 Reputație: 263 Postat Luni la 07:13 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Postat Luni la 07:13 Acum 18 ore, awokeone10 a spus: Ai uitat batranele. Recomanda-mi si mie o matura (bătrână cum spui tu) care sa facă treaba bună sa nu fie țeapă, sau chiar și un bbw. Dau o bere🍾 1
awokeone10 Reputație: 9311 Postat Luni la 08:02 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Luni la 08:02 Acum 48 minute, djalex21 a spus: Recomanda-mi si mie o matura (bătrână cum spui tu) care sa facă treaba bună sa nu fie țeapă, sau chiar și un bbw. Dau o bere🍾 Te-as ajuta cu drag dar nu merg la 'sectorul" asta,imi pare rau.Poate alti colegi care au fetisuri cu asa ceva,eu ,nu. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum