Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 6, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Decembrie 6, 2024 Buna!Numele meu este Ela,29 ani,1,68m ,68 kg,o fire sociabilă,open-mind si cu mult bun simt!Doresc sa ne cunoaștem in cadrul unei sesiuni de masaj de relaxare,erotic si body to body cu finalizare prin arta masajului!Ca si preturi:30 min -200 ron si 1h -300 ron!Program:09:00-21:00!Programarile se fac minim cu 2 ore inainte!Locatia in Cosmopolis,Stefanestii de Jos!Va astept cu drag,sa imi scrieți pe whatsapp pentru programari !O zi minunata va doresc! 😘❤️ 5
Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 6, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Decembrie 6, 2024 vă astept cu drag, pt un moment de relax 2
hotzu2014 Reputație: 268 Postat Decembrie 6, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 6, 2024 Pune si tu niste poze mai concludente din care sa putem vedea si noi cum arati. Ms 1
Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 7, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Decembrie 7, 2024 Acum 10 ore, hotzu2014 a spus: Pune si tu niste poze mai concludente din care sa putem vedea si noi cum arati. Ms Acum 10 ore, hotzu2014 a spus: Pune si tu niste poze mai concludente din care sa putem vedea si noi cum arati. Ms vă astept cu drag, pt un moment de relax
Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 7, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Decembrie 7, 2024 ❤️Bună dimineata!!! vă astept pt programari pana la ora00:00! zii frumoasă!!!!
Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 7, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Decembrie 7, 2024 1
Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 7, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Decembrie 7, 2024 relax time!!!!❤️
mr. oki Reputație: 443 Postat Decembrie 7, 2024 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Decembrie 7, 2024 Salut baieti, buna Ela, Interesante poze, imi place ce vad, as da o fuga, doar ca as pierde jumatate de zi, este/esti prea departe, foarte departe..... Daca totusi nu ajunge niciun coleg in viitorul apropiat sa ne spuna despre ce este vb, vad cum aliniez planetele si cum reusesc sa dispar cateva ore si sa dau o fuga si va anunt. Sper totusi la o vizita a unuia din baietii din zona, ca sa putem merge in cunostinta de cauza. Va salut si fiti tari! Mr. Oki........oki doky???
Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 8, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Decembrie 8, 2024 Acum 22 ore, mr. oki a spus: Salut baieti, buna Ela, Interesante poze, imi place ce vad, as da o fuga, doar ca as pierde jumatate de zi, este/esti prea departe, foarte departe..... Daca totusi nu ajunge niciun coleg in viitorul apropiat sa ne spuna despre ce este vb, vad cum aliniez planetele si cum reusesc sa dispar cateva ore si sa dau o fuga si va anunt. Sper totusi la o vizita a unuia din baietii din zona, ca sa putem merge in cunostinta de cauza. Va salut si fiti tari! Mr. Oki........oki doky??? te astept cu mare drag, la un moment de relax !!’😘
cezar3 Reputație: 13 Postat Decembrie 9, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2024 2
Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 9, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Decembrie 9, 2024 buna ziua dragii mei, sunt disponibilă pana la ora 00:00, ❤️haideti la o escapadă, relaxxxx
Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 9, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Decembrie 9, 2024 buna ziua dragii mei, sunt disponibilă pana la ora 00:00, ❤️haideti la o escapadă, relaxxxx
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2834 Postat Decembrie 9, 2024 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Decembrie 9, 2024 Acum 10 ore, Ela01 a spus: buna ziua dragii mei, sunt disponibilă pana la ora 00:00, ❤️haideti la o escapadă, relaxxxx Perversului din mine ... "școlat" de diverse maseuze ... îi este imposibil să nu asocieze patul ăla "ambiental" iluminat și apropiat de masa de masaj ... să nu-l asocieze și cu alte tehnici de finalizare decât cele ... manuale. P.S.: dacă greșesc ... îmi cer scuze!!!
Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 10, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Decembrie 10, 2024 La 09.12.2024 la 11:17, Ela01 a spus: buna ziua dragii mei, sunt disponibilă pana la ora 00:00, ❤️haideti la o escapadă, relaxxxx va astept cu drag❤️
Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 10, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Decembrie 10, 2024 haideti la o ora de răsfăț… 😘😘😘😘
tibiradu Reputație: 14 Postat Decembrie 10, 2024 Postat Decembrie 10, 2024 cum arata camera si patul, sunt ultimele lucruri care ma intereseaza. vreau sa vad poze cu tine, nu vreau sa cumpar sau sa inchiriez locatia ta. 1
Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 10, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Decembrie 10, 2024 buna seara,dragii mei, sunt disponibilă pana la ora 00:00,💆♂️😘
Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 11, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Decembrie 11, 2024 Bună! pt programari la un moment de neuitat ❤️❤️❤️❤️❤️zii excelentă vă doresc!!!!
Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 12, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Decembrie 12, 2024 Bună! pt programari la un moment de relaxare inainte de weekend!!!
Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 12, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Decembrie 12, 2024 ❤️pt relaxare !!! nice time!!!
Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Decembrie 13, 2024 cu drag va astept 💋
Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 14, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Decembrie 14, 2024 seară frumoasă și liniștită…. sunt dispnibila până la ora 2:00😘
Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 16, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Decembrie 16, 2024 ❤️seară frumoasă și liniștită…. sunt dispnibila până la ora 12:00 1
mr. oki Reputație: 443 Postat Decembrie 16, 2024 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Decembrie 16, 2024 Salutare don'lor, asa cum am promis, am ajuns (si) la d-soara......o papusa de fata, buna de luat acasa (pacat ca nu se poate). Dar sa incepem cu inceputul: sunat de ceva vreme la o tovarasica, programat o sedinta la tovarasica, confirmat programarea la tovarasica si plecat spre tovarasica, dar curat ghinion, o data ajuns, tovarasica a anuntat ca nu mai vine.... Dezamagit de tovarasica, sunat la Ela, fata a raspuns, i-am spus ca as vrea sa o vizitez; pe scurt o conversatie placuta si la obiect, in 35 minute eram la ea in zona. Evident ca nu am nimerit nici scara si nici parcarea; Ela a avut insa toata rabdarea sa ma ghidoneze, sa parchez si 5 min mai tarziu, sa fiu la ea in hol. Nu va spun cum arata, este exact ca fata descrisa in reteta pt mine de la medic: un pic plinuta, niste sani SUPERBI, cur MAGNIFIC si un corp taman bun de smotocit (a fost divina......ea di vina, eu di vina, amandoi am fost di vina), cu vorbele la ea si cu mult bun simt. Am platit taxa de participare, fiind nou in iatacul domnitei, primit papuci, prosop, suc/apa la alegere si la (re)improspatare la dus. Trecut pe masa de masaj pt masaj (nu va treaca altele prin cap), apoi la erotic in pat pt rasfatul de dupa. Toata intalnirea a durat mult peste o ora, nu m-a grabit nicio secunda, NU a inceput cu tocmeala/milogeala/cerseala cu "mai da si tu 50 lei ca uite cat timp ti-am alocat........" am fost tratat corect, cum mai rar am beneficiat. Note ca la carte: - Ela, papusa de fata, buna de luat acasa 10+ - curatenie exemplara, prosop ultra curat, dus cu de toate, ca shawrma, 10+ - masaj 9 - intotdeauna e loc de mai bine - DE REVENIT CLAR, CAT DE CURAND, mie mi-a placut maxim, m-am simtit extraordinar, atat fizic, cat si psihic, am avut ce vorbi cu ea Am tratat-o pe Ela cu respect, ea m-a tratat in acelasi mod. Ela, iti multumesc pt o seara super reusita si sper sa te (re)vad curand!!! Cam atat am avut de spus / prezentat / raportat Mr. Oki........oki doky??? - 3
Ela01 Reputație: 22 Postat Decembrie 17, 2024 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Decembrie 17, 2024 Acum 16 ore, mr. oki a spus: Salutare don'lor, asa cum am promis, am ajuns (si) la d-soara......o papusa de fata, buna de luat acasa (pacat ca nu se poate). Dar sa incepem cu inceputul: sunat de ceva vreme la o tovarasica, programat o sedinta la tovarasica, confirmat programarea la tovarasica si plecat spre tovarasica, dar curat ghinion, o data ajuns, tovarasica a anuntat ca nu mai vine.... Dezamagit de tovarasica, sunat la Ela, fata a raspuns, i-am spus ca as vrea sa o vizitez; pe scurt o conversatie placuta si la obiect, in 35 minute eram la ea in zona. Evident ca nu am nimerit nici scara si nici parcarea; Ela a avut insa toata rabdarea sa ma ghidoneze, sa parchez si 5 min mai tarziu, sa fiu la ea in hol. Nu va spun cum arata, este exact ca fata descrisa in reteta pt mine de la medic: un pic plinuta, niste sani SUPERBI, cur MAGNIFIC si un corp taman bun de smotocit (a fost divina......ea di vina, eu di vina, amandoi am fost di vina), cu vorbele la ea si cu mult bun simt. Am platit taxa de participare, fiind nou in iatacul domnitei, primit papuci, prosop, suc/apa la alegere si la (re)improspatare la dus. Trecut pe masa de masaj pt masaj (nu va treaca altele prin cap), apoi la erotic in pat pt rasfatul de dupa. Toata intalnirea a durat mult peste o ora, nu m-a grabit nicio secunda, NU a inceput cu tocmeala/milogeala/cerseala cu "mai da si tu 50 lei ca uite cat timp ti-am alocat........" am fost tratat corect, cum mai rar am beneficiat. Note ca la carte: - Ela, papusa de fata, buna de luat acasa 10+ - curatenie exemplara, prosop ultra curat, dus cu de toate, ca shawrma, 10+ - masaj 9 - intotdeauna e loc de mai bine - DE REVENIT CLAR, CAT DE CURAND, mie mi-a placut maxim, m-am simtit extraordinar, atat fizic, cat si psihic, am avut ce vorbi cu ea Am tratat-o pe Ela cu respect, ea m-a tratat in acelasi mod. Ela, iti multumesc pt o seara super reusita si sper sa te (re)vad curand!!! Cam atat am avut de spus / prezentat / raportat Mr. Oki........oki doky??? -
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum