Ela01 Reputație: 27 Postat Februarie 2 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Februarie 2 La 02.02.2025 la 11:13, hotzu2014 a spus: Vizitatat si de mine. Locatia este ok cu baie curata si tot ce trebuie, Ela incearca sa se faca placuta sa te servesca cu ceva. Dar pozele sunt inselatoare este mult mai plinuta decat in poze, la partea de masaj de relaxare nu are o tehinca buna pentru mine nici macar relaxanta nu a fost, pe toata actiunea masajului spala la varza lucruri care nu te intereseaza, masaj erotic nu exista, decat o laba seaca. Nu este ce trebuie pentru masaj erotic si pentru pretul cerut. Eu nu o recomand. Extinde acum iesiti ca ciupercile după ploaie!!!😂😂 va multumesc !
Ela01 Reputație: 27 Postat Februarie 3 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Februarie 3 zi frumoasă să aveți! va astept pe whattup pt programari dragii mei pt astazi mai am un lic liber la ora 23:00 ! dar maine dupa ora 12;00 am locuri libere va astept 😉
Ela01 Reputație: 27 Postat Februarie 4 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Februarie 4 bună ziua, haideti pe whattup pt programari dragii mei va pup si zi bună vă doresc
Ela01 Reputație: 27 Postat Februarie 5 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Februarie 5 Bună dimineața! 😘
Ela01 Reputație: 27 Postat Februarie 5 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Februarie 5 am inceput programarile pt astazi! sunt disponibila pana la ora1:00 dimineata!!! va astept pe whattup!!❤️
Ela01 Reputație: 27 Postat Martie 3 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 3 Bună dimineața !!! am revenit dupa o lună de vacanță! va astept cu drag !!
Ela01 Reputație: 27 Postat Martie 3 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 3 Vă astept pe whattup pt programari!!❤️
Ela01 Reputație: 27 Postat Martie 3 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 3 haideti la mine!!!😘
Ela01 Reputație: 27 Postat Martie 3 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 3 sunt disponibilă pana la ora 12:00😘😘😘😘
Ela01 Reputație: 27 Postat Martie 4 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 4 Bună ziua!! dragii mei vă doresc o zi minunată!! va astept pe whattup pt programari ❤️❤️❤️
Ela01 Reputație: 27 Postat Martie 5 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 5 vă astept dragilor pe whattup pt programari am locuri disponibile dupa ora 15:30
Ela01 Reputație: 27 Postat Martie 5 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 5 sunt disponibilila de la ora 19:00 pana la 2 dimineata!!
Ela01 Reputație: 27 Postat Martie 6 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 6 buna ziua haideti pe whattup pt programari!!!!❤️
Ela01 Reputație: 27 Postat Martie 7 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 7 bună ziua dragii mei!!!
Ela01 Reputație: 27 Postat Martie 8 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 8 bună seara!!! sunt dispo pana la 3 dimineața! weekend frumos va doresc!!!❤️
Ela01 Reputație: 27 Postat Martie 9 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 9 Vă doresc o duminică plăcută!!!❤️❤️❤️haideti pe whattup pt programari
Mihai810 Reputație: 4 Postat Martie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11 Salut!Am facut si eu o programare la Ela!Fata mi-a raspuns imediat,programarea facuta usor!Desi e cam departe locatia dar daca ai drum pe acolo ,eu zic ca se merita!Ela este o fata cu bun simt,incearca sa te faca sa te simti cat mai bine in prezența ei!Am stat putin de vorbă,apoi am intrat la dus,foarte curata locatia si fata,apoi m-am intins pe masa de masaj si a urmat un masaj destul de bunicel,Ela incearca sa faca totul cat mai bine si cat mai placut !Masajul body to body nu e woow dar nici slabut,mediu!Apoi a urmat cel erotic,parerea mea e de 8!Am finalizat prin tehnicile masajului!Per total ,eu zic ca merita vizitata fata!Te pup,Ela!
cafea_mare Reputație: 172 Postat Martie 12 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Martie 12 @Mihai810 cat ai platit? Unde au avut loc masajele? Mai mult povestești că ai fost la dus și că ai stat de vorba decât despre acțiune.
Ela01 Reputație: 27 Postat Martie 15 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 15 La 12.03.2025 la 3:43, cafea_mare a spus: @Mihai810 cat ai platit? Extinde La 12.03.2025 la 3:43, cafea_mare a spus: Extinde
Ela01 Reputație: 27 Postat Martie 15 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 15 Am revenit, va astept pt programari pe whattup!!❤️
Ela01 Reputație: 27 Postat Martie 15 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 15 Sunt disponibilă pana la ora 2 dimineața si am locuri disponibile fupa ora 18:00❤️
Ela01 Reputație: 27 Postat Martie 15 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 15 buna seara!!! haideti pe wattup pt programari ❤️❤️❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum