chris c Reputație: 62 Postat Aprilie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10 Inca un exemplar cu poze false... Daca tot esti la-nceput de promovare si nu te stie lumea, de ce nu vii cu pachetul de anunt complet si corect? 😐 1
cafea_mare Reputație: 173 Postat Aprilie 11 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Aprilie 11 Pai după serviciile oferite și după poze trebuie sa ceri cel puțin 600ron. Pe unde ai mai lucrat? 2 1
Mary022 Reputație: 10 Postat Aprilie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11 Bună seara!sunt disponibilă pana la ora 3 dimineața deoarece am început programul mai tarziu si este totuși început de weekend !! va astept pe whattup ☺️
Mary022 Reputație: 10 Postat Aprilie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11 Acum 23 ore, chris c a spus: Inca un exemplar cu poze false... Daca tot esti la-nceput de promovare si nu te stie lumea, de ce nu vii cu pachetul de anunt complet si corect? 😐 Te astept cu drag pe whattup pt o confirmare video si dupa vii cu o recenzie frumoasä! 😉seară bună îți doresc
Mary022 Reputație: 10 Postat Aprilie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11 BUNÃ SEARA!!!💋 1
edyps Reputație: 17 Postat Aprilie 11 Oras:TM Oras:TM Postat Aprilie 11 Nu cumva ești Ela01? Probabil sosită cu alt cont pentru reach. 1
Mary022 Reputație: 10 Postat Aprilie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12 BUNÃ Ziua!!!💋va doresc o zi minunatä si vã astept pe whattup pt programari!masaj cu puetre calde si vulcanice inclusiv dureri musculare…!
Mary022 Reputație: 10 Postat Aprilie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12 Bună seara!!! va astept pe whattup pt poze detalii etc….❤️😘☺️
Mary022 Reputație: 10 Postat Aprilie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13 bună ziua!!!! haideti pe whattup pt o programare de relax total!!!
cristi ccd Reputație: 179 Postat Aprilie 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14 La 11.04.2025 la 17:47, Mary022 a spus: Te astept cu drag pe whattup pt o confirmare video si dupa vii cu o recenzie frumoasä! 😉seară bună îți doresc Tactica cu troc! 😃
Mary022 Reputație: 10 Postat Aprilie 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14 Zi frumoasă va doresc si va astept la un moment de neuitat, pt programari haideti pe whattup!!!!l😜
bambam91 Reputație: 4 Postat Aprilie 14 Postat Aprilie 14 Nu inteleg de ce si a facut alt cont cu alte preturi cu alt nume? Adica nu sunt 100% sigur dar vorbim de aceeasi zona, fizic foarte similar, si expresia "whattup" pe care am intalnit-o doar in aceste 2 topicuri...
Mary022 Reputație: 10 Postat Aprilie 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14 Dragii mei, và anunț ca saptamana aceasta voi fii disponibilă pana la ore tarzii deoarece sâmbata dimineața plec in vacanțà!!! va pupǎcesc!!!!
Mary022 Reputație: 10 Postat Aprilie 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14 pe W-T -aap pt programari 😜😜😜😂😂😂😂😂😂
Mary022 Reputație: 10 Postat Aprilie 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14 programul este de la 11:00 pana la 2-3 dimineata in functie de programari pt urmatoarele 4 zile inclusiv vineri ☺️😊vã doresc o seară liniștită!
Mary022 Reputație: 10 Postat Aprilie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15 Am inceput programările!!!
Legionarul2 Reputație: 33 Postat Aprilie 15 Postat Aprilie 15 La 11.04.2025 la 23:42, edyps a spus: Nu cumva ești Ela01? Probabil sosită cu alt cont pentru reach. Da, e aceeasi. Nu inteleg de ce-si schimba identitatile si nu-si asuma. Probabil din lipsa de clienti. Oricum, am fost eu in vechea locatie, servicii slabute. N-am timp sa scriu acum, probabil voi face o recenzie
johnqwer Reputație: 752 Postat Aprilie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15 Acum 6 ore, Mary022 a spus: Am inceput programările!!! Rebrenduire😁
Mary022 Reputație: 10 Postat Aprilie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15 O dupà amiază frumoasà!!!!
Mary022 Reputație: 10 Postat Aprilie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15 Nu o sa raspund si nici nu o sa mà iau la contre cu nimeni pe aceasta platformă , imi astept clientii care au incercat masajul si serviciile mele in materie de sex sa isi dea cu pãrerea!!!!in continuare và astept cu mare drag sa ne cunoaștem!!!
Mary022 Reputație: 10 Postat Aprilie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15 Nu sunt genul de persoanã sã imi ‘manânc’ creierul cu tot ce zic ‘domnii’ pe aici si nici timp nu prea am liber , am o energie fff pozitiva si fff bunã, si nici nu am de gând sä îmi schimb planurile, asa cà astept domnii dornici de aventurä , si relax la mine!!❤️❤️❤️😜😘😘😘😘
johnqwer Reputație: 752 Postat Aprilie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15 Acum 45 minute, Mary022 a spus: Nu sunt genul de persoanã sã imi ‘manânc’ creierul cu tot ce zic ‘domnii’ pe aici si nici timp nu prea am liber , am o energie fff pozitiva si fff bunã, si nici nu am de gând sä îmi schimb planurile, asa cà astept domnii dornici de aventurä , si relax la mine!!❤️❤️❤️😜😘😘😘😘 Ela sa nu faci asa ceva.....rebrenduirea era doar o constatare. Ca e bine sau rau ......nu ma intereseaza. Eu iti urez succes!
Mary022 Reputație: 10 Postat Aprilie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15 asa ca de ‘searä’!!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum