ironflame Reputație: 0 Postat Decembrie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7 Stie cineva vreo doamna/domnisoara care vinde chiloti purtati(de catre ea bininteles)?. Eventual din Bucuresti, dar nu neaparat
floo79 Reputație: 4 Postat Decembrie 7 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 7 A fost o stapana care îmi oferea acest serviciu in București dar a dispărut din peisaj......
ironflame Reputație: 0 Postat Decembrie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 7 12 minutes ago, floo79 said: A fost o stapana care îmi oferea acest serviciu in București dar a dispărut din peisaj...... pe altcineva nu stii? in afara bucurestiului?
floo79 Reputație: 4 Postat Decembrie 7 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 7 Din păcate nu că pe mine mă interesat doar din București
floo79 Reputație: 4 Postat Decembrie 7 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 7 Cu siguranță dacă cauți și întrebi găsești și în alte orașe și dacă vrei îți caut eu doar să-mi spui din ce oraș vrei
ironflame Reputație: 0 Postat Decembrie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 7 1 hour ago, floo79 said: Cu siguranță dacă cauți și întrebi găsești și în alte orașe și dacă vrei îți caut eu doar să-mi spui din ce oraș vrei as vrea din Bucuresti, mersi mult! eu am tot cautat, insa ba nu-mi raspund, ba nu vand deloc asa ceva
floo79 Reputație: 4 Postat Decembrie 7 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 7 Bun te rezolv eu până mâine
ironflame Reputație: 0 Postat Decembrie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 8 18 hours ago, floo79 said: Bun te rezolv eu până mâine ai gasit ceva?
mastroiani Reputație: 6 Postat Decembrie 8 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 8 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
ninja00 Reputație: 0 Postat Decembrie 8 Postat Decembrie 8 Și eu as fi interesat. Dacă găsiți pe cineva, sa anunțați aici va rog.
floo79 Reputație: 4 Postat Decembrie 9 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 9 Am trimis mesaj la 2 și nu mi-au mai răspuns din păcate.....am să mai încerc
sclavul41 Reputație: 0 Postat Decembrie 9 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 9 Acum 5 ore, floo79 a spus: Am trimis mesaj la 2 și nu mi-au mai răspuns din păcate.....am să mai încerc Vreau si eu sa cumpar chiloti purtati si tampoane folosite dar nu folosite in timpul menstruatiei, nu suport sa vad sange
floo79 Reputație: 4 Postat Decembrie 10 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 10 Am să îți dau eu un număr de telefon pentru tampoane dacă dorești și vezi cât îți cere.....eu am avut în trecut pe cineva care îmi oferea acest serviciu dar acum nu mai activează
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum