muschiulica Reputație: 67 Postat Februarie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10 Acum 3 ore, Ami69 a spus: Buna, Ce mai stiti de doamna ? Mai activeaza ? Recent, a reusit sa o viziteze careva ? Vezi ca răspunde doar pe wp
muschiulica Reputație: 67 Postat Februarie 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21 Salutare, Am vizitato si eu pe titulara topicului Dupa mai multe incercari esuate de a o contacta telefonic , am reusit sa o contactez pe wp unde am si stabilit datele intalnirii Ca si locatie d-na activeaza undeva pe Bul Unirii intr-un apartament cu doua camere pe care il imparte cu o colega D-na undeva la 40 de ani declarati , corpolenta genul trunchi de copac cu o carne tare pe ea , sanii marimea 3 Acum pe scurt cum au decurs ostilitatile Ajuns in locatie dna ma intrebat daca vreau la dus ( + pt ea) si raspunzand afirmativ mi-a dat un prosop curat pentru sters Intorcandu-ma in camera de lucru , dna a preluat ostilitatile .A inceput cu un oral protejat (la cerere) foarte bun cu atentie pe sateliti , apoi am cerut un lady in top , cum am si terminat. Singurul lucru care ma deranjat este faptul ca d-nei ii mirosea gura ( un mare - pt ea ) cea ce ma face sa nu mai revin dtd- aproximativ 25 min dna nu s-a uitat la ceas Halatul - 200 ron In concluzie este de vizitat , daca rezolva si problema de mai sus ar putea face cariera avand si atitudine pro client. 1
gyovanygica Reputație: 99 Postat Februarie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28 La 21.02.2025 la 11:50, muschiulica a spus: Salutare, Am vizitato si eu pe titulara topicului Dupa mai multe incercari esuate de a o contacta telefonic , am reusit sa o contactez pe wp unde am si stabilit datele intalnirii Ca si locatie d-na activeaza undeva pe Bul Unirii intr-un apartament cu doua camere pe care il imparte cu o colega D-na undeva la 40 de ani declarati , corpolenta genul trunchi de copac cu o carne tare pe ea , sanii marimea 3 Acum pe scurt cum au decurs ostilitatile Ajuns in locatie dna ma intrebat daca vreau la dus ( + pt ea) si raspunzand afirmativ mi-a dat un prosop curat pentru sters Intorcandu-ma in camera de lucru , dna a preluat ostilitatile .A inceput cu un oral protejat (la cerere) foarte bun cu atentie pe sateliti , apoi am cerut un lady in top , cum am si terminat. Singurul lucru care ma deranjat este faptul ca d-nei ii mirosea gura ( un mare - pt ea ) cea ce ma face sa nu mai revin dtd- aproximativ 25 min dna nu s-a uitat la ceas Halatul - 200 ron In concluzie este de vizitat , daca rezolva si problema de mai sus ar putea face cariera avand si atitudine pro client. Salut Colegu Blocul are portar la scara? Mă enervează teribil blocurile de pe Bd Unirii, mai toate au moși scoși de la reanimare care te privesc cu subînțeles!!
muschiulica Reputație: 67 Postat Martie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1 Acum 16 ore, gyovanygica a spus: Salut Colegu Blocul are portar la scara? Mă enervează teribil blocurile de pe Bd Unirii, mai toate au moși scoși de la reanimare care te privesc cu subînțeles!! Nu are
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum