Sari la conținut

❤️Andreea 0785821322 ❤️

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Am trecut si eu pe la domnisoara din anunt si m-am gandit sa las prima recenzie pentru ca a fost o experienta placuta pentru mine. Nu sunt capabil de a lasa un review atat de grafic cum lasa altii pe aici, asa ca iertati-ma ca pastrez detaliile pentru mine. 

Tin sa mentionez ca am vizitat ambele fete in acea zi si asta doar ca sa nu las doua review-uri diferite, voi lasa aici detaliile si notele atat pentru Andreea, fata din anunt, cat si pentru Cristina, colega ei. 

Cu Andreea m-am vazut dupa intalnirea cu Cristina si primul nostru encounter a fost in bucatarie la tigara.

Pozele vorbesc suficient despre Andreea, asa ca ma nu va mai povestesc de privestea din diferitele pozitii si trec direct la note, cum am vazut ca se practica pe aici:

ON - 9/10 cu tente de deep si atentie la vecini

NP - 10/10 LOT si doggy cu contre, ii place mai adanc, asa ca m-am conformat sa se simta si ea bine. P.S. : cititi cu atentie tatuajul de deasupra pisicii ca nu degeaba e acolo.

GFE - Pot spune ca m-am simtit foarte comfortabil, ca si cum as fi vizitat o prietena cu care ma stiam de o vreme si mi-a ramas memoria acestei duble intalniri intiparita pe retina o buna vreme, fapt pentru care las si review, desi putin tarziu. Tineti cont ca nu este prima fata de pe acest site pe care o vizitez, insa este prima care m-a facut sa scriu o recenzie.

Cadou 150-300

De revenit clar pentru mine si as fi facut-o daca nu eram numai in chindii si ma culcam la 10 dimineata mereu de cand s-a intors la noi. 

• Like 1
  • Inimioara 1

• Oras:Brașov
  • Oras:Brașov
Postat
La 27.12.2024 la 11:44, Andreea1326 a spus:

O idee chiar bună 🤔

Sper să vii cât mai curând ,te aștept! 

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...