hellman13 Reputație: 0 Postat Februarie 21 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 21 Bună seara, Am fost la domnișoara aceasta jucăușă. Este o prezență energetică și implicată. Am petrecut împreună doar un număr. Oral cu finalizare normal. Profesionalism și implicare. Mi-a satisfăcut nevoile cu carisma și energia ei în actul sexual. Recomand pentru cei cu gusturi pentru fete skinny. Cadou 200 Ron numărul. Recomand cu drag. 🔨 tari. Cu siguranță revin.
Cristina220 Reputație: 72 Postat Februarie 21 Oras:Galati Oras:Galati Autor Postat Februarie 21 La 21.02.2025 la 17:36, hellman13 a spus: Bună seara, Am fost la domnișoara aceasta jucăușă. Este o prezență energetică și implicată. Am petrecut împreună doar un număr. Oral cu finalizare normal. Profesionalism și implicare. Mi-a satisfăcut nevoile cu carisma și energia ei în actul sexual. Recomand pentru cei cu gusturi pentru fete skinny. Cadou 200 Ron numărul. Recomand cu drag. 🔨 tari. Cu siguranță revin. Extinde Multumesc frumos te pup și te mai aștept cu plăcere !😘😘
Cristina220 Reputație: 72 Postat Februarie 22 Oras:Galati Oras:Galati Autor Postat Februarie 22 Bună dragilor am ajuns în oraș 🏡Adresa Aleea Orhideelor nr 12 bloc V2🏡Va aștept cu programări pe wapp😘🥰 3
Cristina220 Reputație: 72 Postat Februarie 24 Oras:Galati Oras:Galati Autor Postat Februarie 24 Bună dragilor am plecat din oraș ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum