Sari la conținut

Câteva cuvinte despre tine….

Postări Recomandate

• Oras:Londra UK
Postat
Acum 4 minute, reptilozaurusrex a spus:

Ii scrii ca ai dori o programare daca se poate, ii spui ziua si pentru cat timp si apoi iti comunica ea la ce ore are disponibilitate. Nu te apuca sa-i spui prea multe despre tine ca nu e cazul. 

Am făcut ce zici tu dar degeaba și am specificatca poate să îmi răspundă oricând.De asta am făcut și acest topic poate trebuie spus ceva mai special…. Mersi!

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, gaozar25 a spus:

Am făcut ce zici tu dar degeaba și am specificatca poate să îmi răspundă oricând.De asta am făcut și acest topic poate trebuie spus ceva mai special…. Mersi!

Stai linistit ca toti patim asta la un moment dat. Majoritatea fetelor sunt bombardate cu mesaje si apeluri, primesc zeci, daca nu sute de mesaje pe zi, cui sa raspunda mai intai?

Ele mai trebuie sa si munceasca, nu au prea mult timp sa raspunda la mesaje. Majoritatea nu o fac cu rea intentie, pur si simplu nu au timp.

Nu inseamna ca daca nu ti-a raspuns ai spus ceva aiurea si nu i-a placut fetei.

Mai insista, poate vei avea noroc.

Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 26 minute, gaozar25 a spus:

Vezi ce poza la whatsapp ai, nu trebuie cu fata, dar nici kkt-uri care sperie lumea

Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire  :138x

Postat
Acum 18 minute, guest2023 a spus:

Vezi ce poza la whatsapp ai, nu trebuie cu fata, dar nici kkt-uri care sperie lumea

Poza e OK,probabil trebuie sa spun ca vin de pe forum sau își selectează clienții și am eu ghinion.

• Membru Premium
Postat
Acum 9 minute, gaozar25 a spus:

Poza e OK,probabil trebuie sa spun ca vin de pe forum sau își selectează clienții și am eu ghinion.

Niciodata in viata asta sa nu specifici de forum. 

Posteaza ce mesaje ai trimis, sa ne facem o idee 

Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire  :138x

Postat
Acum 5 minute, guest2023 a spus:

Niciodata in viata asta sa nu specifici de forum. 

Posteaza ce mesaje ai trimis, sa ne facem o idee 

Nu le mai am,salutam întrebam ce face dacă e disponibilă la ora x și ca poate să răspundă oricând.poate s-au săturat de aceleași mesaje🤔

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...