zimbru1 Reputație: 103 Postat Decembrie 10 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Decembrie 10 Acum 22 minute, EleniM24 a spus: ❗️Welcome To My Profile❗️ ❗️Pentru prima dată în Sibiu❗️❤️5 zile 😈SERVICIILE MELE 😈 •oral ( protejat ) • sex in diferite poziții ( numai protejat ) • Deep ( oral adânc ) ( extra) • Sărutări ,atingeri ,mângâieri • Hand Job • Masaj de relaxare ( numai la ora) • Sărutări pe corp ( preludiu) •69 • GFE • Finalizarea pe corp ( extra ) • Nuru masaj ( extra) • Dans erotic ( extra ) ❗️❗️❗️EXCLUS ❗️❗️❗️Anal, CIM , COF Cadou 200( 30 min ) / 400 1h Program 12-20 * numai pe baza de programare / se confirma cu 30 min înainte , altfel nu se ia în considerare . * Nu răspund la numere private sau întrebări precum Cf + alte întrebări stupide Adresa va fii primită în mesaj ! * Exclus stare de ebrietate / Substanțe + altele * Am dreptul să îmi selectez clienții Ok ok, dar un numar de telefon? 1 1
Membru Premium nightstar Reputație: 4307 Postat Decembrie 10 Disponibila Disponibila Membru Premium Postat Decembrie 10 Acum 29 minute, EleniM24 a spus: ❗️Welcome To My Profile❗️ ❗️Pentru prima dată în Sibiu❗️❤️5 zile 😈SERVICIILE MELE 😈 •oral ( protejat ) • sex in diferite poziții ( numai protejat ) • Deep ( oral adânc ) ( extra) • Sărutări ,atingeri ,mângâieri • Hand Job • Masaj de relaxare ( numai la ora) • Sărutări pe corp ( preludiu) •69 • GFE • Finalizarea pe corp ( extra ) • Nuru masaj ( extra) • Dans erotic ( extra ) ❗️❗️❗️EXCLUS ❗️❗️❗️Anal, CIM , COF Cadou 200( 30 min ) / 400 1h Program 12-20 * numai pe baza de programare / se confirma cu 30 min înainte , altfel nu se ia în considerare . * Nu răspund la numere private sau întrebări precum Cf + alte întrebări stupide Adresa va fii primită în mesaj ! * Exclus stare de ebrietate / Substanțe + altele * Am dreptul să îmi selectez clienții Bine ai venit la noi, sa sperăm că ai lăsat trecutul in urmă și vei fi o versiune mai bună de a ta aici la noi in Sibiu. Îți doresc succes și spor la bănuți 🥰 PS: te rog niste info in legătură cu înălțimea/greutatea cât și vârsta dacă nu te deranjează să o afișezi aici. Mulțumesc 😊. 2 1
EleniM24 Reputație: 10 Postat Decembrie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 10 Acum 5 minute, nightstar a spus: Bine ai venit la noi, sa sperăm că ai lăsat trecutul in urmă și vei fi o versiune mai bună de a ta aici la noi in Sibiu. Îți doresc succes și spor la bănuți 🥰 PS: te rog niste info in legătură cu înălțimea/greutatea cât și vârsta dacă nu te deranjează să o afișezi aici. Mulțumesc 😊. 1.70/23 ani ,53 kg 1
EleniM24 Reputație: 10 Postat Decembrie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 10 Acum 4 ore, zimbru1 a spus: Ok ok, dar un numar de telefon? 🫢
Membru Premium Danny779 Reputație: 83 Postat Decembrie 10 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Membru Premium Postat Decembrie 10 Acum 2 ore, EleniM24 a spus: ❗️Welcome To My Profile❗️ ❗️Pentru prima dată în Sibiu❗️❤️5 zile 😈SERVICIILE MELE 😈 •oral ( protejat ) • sex in diferite poziții ( numai protejat ) • Deep ( oral adânc ) ( extra) • Sărutări ,atingeri ,mângâieri • Hand Job • Masaj de relaxare ( numai la ora) • Sărutări pe corp ( preludiu) •69 • GFE • Finalizarea pe corp ( extra ) • Nuru masaj ( extra) • Dans erotic ( extra ) ❗️❗️❗️EXCLUS ❗️❗️❗️Anal, CIM , COF Cadou 200( 30 min ) / 400 1h Program 12-20 * numai pe baza de programare / se confirma cu 30 min înainte , altfel nu se ia în considerare . * Nu răspund la numere private sau întrebări precum Cf + alte întrebări stupide Adresa va fii primită în mesaj ! * Exclus stare de ebrietate / Substanțe + altele * Am dreptul să îmi selectez clienții Bine ai venit la Sibiu , astept sa te vizitez sa vad daca cei de pe forum din Bucuresti erau doar invidiosi sau aveau dreptate cu recenziile 😘 1
EleniM24 Reputație: 10 Postat Decembrie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 10 Acum 2 ore, Danny779 a spus: Bine ai venit la Sibiu , astept sa te vizitez sa vad daca cei de pe forum din Bucuresti erau doar invidiosi sau aveau dreptate cu recenziile 😘 😛
TheBigBoss Reputație: 3 Postat Decembrie 10 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Decembrie 10 Poți sa ne spui și preturi la acele servicii "extra", vad ca sunt cam multe... Asta ca să nu fim luați prin surprindere dacă ajungem la tine ... Mersi !
nasolu1234 Reputație: 1 Postat Decembrie 10 Postat Decembrie 10 Acum 8 ore, TheBigBoss a spus: Poți sa ne spui și preturi la acele servicii "extra", vad ca sunt cam multe... Asta ca să nu fim luați prin surprindere dacă ajungem la tine ... Mersi ! Cred ca răspunsul este..extra!🙂
Membru Premium nightstar Reputație: 4307 Postat Decembrie 10 Disponibila Disponibila Membru Premium Postat Decembrie 10 Acum 24 minute, Tupac_pac a spus: Aveți grijă la această divă 😂😂🤦🏼♂️ Consider ca fiecare avem dreptul la un "second chance" ! poate domnisoara si-a revizuit comportamentul intre timp si doreste sa aiba parte de un nou inceput iar aici depinde doar de EA cum va dori sa facă acest lucru. Ori se orientează catre client sa ofere servicii calitative si atunci va primi feedback pozitiv in urma prestatiei ori va continua pe stilul delăsător si sictirit pe care l-a avut pana acuma si atunci este clar ca locul ei NU este aici pe acest forum unde prestează doar(majoritatea) fete de calitate ! PS: Nu sunt fanul ei si nici nu ma atrag implanturile in mod special dar vad potential in fata asta si chiar vreau sa cred ca isi dorește o schimbare ! Love & Peace Guys ! 1 1
EleniM24 Reputație: 10 Postat Decembrie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 10 1 oră în urmă, Tupac_pac a spus: Aveți grijă la această divă 😂😂🤦🏼♂️ 😃
zimbru1 Reputație: 103 Postat Decembrie 10 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Decembrie 10 Acum 2 minute, EleniM24 a spus: Mi.ai călcat pragul aici în Sibiu? Ca să îți creezi deja o părere sau mergi deja pe principiul turmei?! Îți spun o chestie părerea ți.o faci singur și comportamentul meu difera cu fiecare în parte . Mda, ai sters preturile, ai schimbat pozele, ce incredere sa mai avem in tine? Erau 200fin/400ora, raman la fel sau difera de la persoana la persoana?? PS: schimbarile se pot vedea unde te-am citat eu, teapa🤫😆 1
EleniM24 Reputație: 10 Postat Decembrie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 10 Acum 27 minute, zimbru1 a spus: Mda, ai sters preturile, ai schimbat pozele, ce incredere sa mai avem in tine? Erau 200fin/400ora, raman la fel sau difera de la persoana la persoana?? PS: schimbarile se pot vedea unde te-am citat eu, teapa🤫😆 OPREȘTE-TE!
Tupac_pac Reputație: 5 Postat Decembrie 10 Postat Decembrie 10 Acum 8 minute, EleniM24 a spus: Mi.ai călcat pragul aici în Sibiu? Ca să îți creezi deja o părere sau mergi deja pe principiul turmei?! Îți spun o chestie părerea ți.o faci singur și comportamentul meu difera cu fiecare în parte . Este dama de lux, se consideră de fapt… era 1000 fin… mami sunt fete frumoase aici la 200… noi te hrănim, tu vrei să te futi cu puțini pe bani mulți dar ești la fel… nu există nici o diferență și scuză-mă pe mine… fugi spre Europa, noi suntem vai pula noastră, acolo nu te cunoaște nimeni… nu am treabă cu tine, nu mă interesează persoana și aspectul tău, nu mă atragi nu ca nu îmi permit să te am, e vorba de reputația ta și să nu o pățească alții…
EleniM24 Reputație: 10 Postat Decembrie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 10 Acum 26 minute, Tupac_pac a spus: Este dama de lux, se consideră de fapt… era 1000 fin… mami sunt fete frumoase aici la 200… noi te hrănim, tu vrei să te futi cu puțini pe bani mulți dar ești la fel… nu există nici o diferență și scuză-mă pe mine… fugi spre Europa, noi suntem vai pula noastră, acolo nu te cunoaște nimeni… nu am treabă cu tine, nu mă interesează persoana și aspectul tău, nu mă atragi nu ca nu îmi permit să te am, e vorba de reputația ta și să nu o pățească alții… Stop! Nu mai scrie pe pagina mea . Dacă nu ai ceva de actualitate .
Tupac_pac Reputație: 5 Postat Decembrie 10 Postat Decembrie 10 Acum 16 minute, EleniM24 a spus: Of…. Reputația se face de la așa numiții bărbați ce poartă în pantaloni altceva ,un bărbat va respecta femeie orice meserie sau statut ar avea ,și el tot dintr-o femeie vine și atunci eu sunt nevoita să mă comport “exemplar “ dacă era lumea așa nemulțumită nu mai insistam atâta pe la buc ,mi-am făcut clienții mei fideli ce au rezonat cu personalitatea mea și nu am fost deloc cu un comportament urat atât timp cat știi să mă respecți și să nu consideri ca dacă mi-ai oferit 200€ eu sunt drepți în fața ta . cei care au plecat mulțumiți ,personale ce au revenit constatat sau cele care au petrecut și mai multe ore în compania mea nu sesizez ca și.ar pierde vremea să lase comentarii să denigreze o femeie ca nu a fost X mulțumit sau Y ,dar fiecare are varianta lui și sincer nu am atâta disponibilitate mentală pentru toate prostiile ,în momentul în care ai ieșit din încăpere mai ales după atâtea nemulțumiri nu exiști . Cine are plăcerea și rezonează cu comportamentul meu este bine venit restul fără supărare piața este largă pentru toate gusturile . Părerea ți.o creezi singur nu după gura lumii . Mami, te rog oprește te… să așteptăm recenziile nu am treabă cu viața ta și nici nu îți citesc epistolele 😂
EleniM24 Reputație: 10 Postat Decembrie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 10 Acum 2 minute, Tupac_pac a spus: Mami, te rog oprește te… să așteptăm recenziile nu am treabă cu viața ta și nici nu îți citesc epistolele 😂 Nu mai scrie pe aceasta pagina . Gata ! Văd ca nu ai ceva notabil de spus .
Tupac_pac Reputație: 5 Postat Decembrie 10 Postat Decembrie 10 Acum 2 minute, EleniM24 a spus: Nu mai scrie pe aceasta pagina . Gata ! Văd ca nu ai ceva notabil de spus . Extra 50 sa lași recenzie și să scrii pe aceasta pagina! p.s tu ca femeie nu vei fi respectată decât de cei care nu pot avea o femeie. Te pup 1
EleniM24 Reputație: 10 Postat Decembrie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 10 Acum 8 minute, Tupac_pac a spus: Extra 50 sa lași recenzie și să scrii pe aceasta pagina! p.s tu ca femeie nu vei fi respectată decât de cei care nu pot avea o femeie. Te pup Rămâi cu părerea ta . De respectul tau chiar nu am nevoie . Te rog să ieși de pe pagina mea .
Administrator pisicuts Reputație: 114380 Postat Decembrie 10 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 10 asteptam recenziile
Mafia9999999 Reputație: 24 Postat Decembrie 11 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 11 Un numar de telefon?????
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum