Sari la conținut

Alta care ofera finalizare vaginala- 0744101410

muhammet

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Alta care ofera finalizare vaginala- 0744101410
Postat
La 10.12.2024 la 14:22, Iulyan20 a spus:

Ea vrea extra,dar mai este una care face totul neprotejat la 100 leuți 🤓😄.

Care-i acea fată ?

• Oras:Slatina
Postat
Acum 5 ore, popescun a spus:

Care-i acea fată ?

Salut. După două zile mă întrebi asta? Crezi ca grija ei o am eu ?😃 sună și tu și o să-ți spună ea,avea locația prin steaua. Nu ai ce să găsești la noi frate,mai bine Craiova unde a venit o fată foarte misto,sau Pitești .

• Oras:Pitesti
Postat
Acum 15 minute, Iulyan20 a spus:

Salut. După două zile mă întrebi asta? Crezi ca grija ei o am eu ?😃 sună și tu și o să-ți spună ea,avea locația prin steaua. Nu ai ce să găsești la noi frate,mai bine Craiova unde a venit o fată foarte misto,sau Pitești .

Vezi ca astazi au migrat o gramada din Craiova in Slatina.Sunt sigur ca o sa le recunosti care au fost le Craiova.

Postat
Acum 35 minute, muhammet a spus:

Vezi ca astazi au migrat o gramada din Craiova in Slatina.Sunt sigur ca o sa le recunosti care au fost le Craiova.

Poate au migrat,dar cele de pe publi,la Craiova nu merg sa încerc fetele de pe publi,merg doar la fetele care merita sa bați drumul până acolo. Dacă știi vreo fată,din cele ce zici ca au venit,poate ne zici și nouă 👍.

• Like 1
Postat
Acum 1 oră, Iulyan20 a spus:

Poate au migrat,dar cele de pe publi,la Craiova nu merg sa încerc fetele de pe publi,merg doar la fetele care merita sa bați drumul până acolo. Dacă știi vreo fată,din cele ce zici ca au venit,poate ne zici și nouă 👍.

Nici eu nu mai merg la cele de pe publi.Merg in Craiova doar la cele de oe forum la care cred ca si tu mergi.

• Like 1
Postat

+40793313784

Alta care ofera neprotejat cu finalizare in vagin.Posibil sa fie aceeasi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...