trebuci80 Reputație: 58 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:Galați Oras:Galați Postat Decembrie 13, 2024 Altă scârbă care ar merita sa moara (de foame,cel puțin), din punctul meu de vedere! Locație la A 8, langa tribunal! Nu i mai găsesc anunțul! Umblă cu poze false,in realitate e o piticanie de 1,5 m, avea o figură cunoscută,comuna, undeva pe la 40 ani , cred! M a așteptat în niște colanți negri,cu care a făcut al doilea război mondial,cred, iar în sus,era înfășurată cu niste feșe sau un tricou cu niște tăieturi pe el,că mi a fost și scârbă sa ma uit mult la ea! Țin minte că am întrezărit niste pântece cu vergeturi că după o naștere,ceva! De data asta,am fugit cât am putut,n am rămas! Îmi învățasem lecția de cu 2 seri, înainte,de la alta scursura de la A4! Femeia e clar de evitat! Eu unul n o sa mai merg vreodată la A urî,la prostituate! Acolo am avut numai experiențe nasoale, oricum,cu mici excepții! Dar sa vă relatez o chestie care mi se a întâmplat până să urc la gunoiul de la A8, etaj 4! Ajungând în fața scării,la A8, in timp ce vorbeam cu asta prin mesaje,sa mi trimită interfonul și etajul,mă abordează o retardată blonda,de 1,65 înălțime, machiată strident,cu toate culorile semaforului la ochi,că dacă nu vreau să mă sugă cu 200,că îmi face și masaj,că îmi lasă la 150,că face treabă bună,etc....😂😂 Mai sa mă ia,cu japca,undeva la etajul 1,că n o sa mi pară rău,că n are bani sa plătească chiria,cică😂😂 Am lăsat o in urma mea,la etajul 1,eu continuând până la 4,la rabla din topic,de la care am plecat, bineînțeles! La coborâre dau din nou,de asta blonda,cu semaforul la ochi! Și iar a început văicăreala,că de ce nu merg la ea,că mă suge bine, face treabă bună, vrăjeală de prostituata obosita! Am întrebat o la mișto,cât durează o finalizare și mi a zis că 15 min! Am înjurat o frumos,"futu ți biserica mă tii",din cauza asta mori de foame,de proasta ce ești,că nu respecți clienții și am plecat! Trageți și voi concluziile,in urma celor scrise de mine,și azi și ieri și să nu mi spuneți că n am dreptate,când zic că zdrențele astea chiar ne iau de fraieri(unele dintre ele)! In realitate,sunt niste amărâte,muritoare de foame prin garsoniere,cu aere de mari dive (unele dintre ele) și nu fac nimic că să și îmbunătățească serviciile și comportamentul față de clienții care le ajuta sa supraviețuiasca! Ar mai fi multe de spus dar mă opresc aici! Spor la bubuit!👍 1 1 4
Membru Premium rechinu00 Reputație: 15831 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Membru Premium Postat Decembrie 13, 2024 Acum 55 minute, trebuci80 a spus: o retardată blonda,de 1,65 înălțime, machiată strident,cu toate culorile semaforului la ochi,că dacă nu vreau să mă sugă cu 200,că îmi face și masaj,că îmi lasă la 150,că face treabă bună,etc aia e celebritate la A-uri in zona, are mai bine de un an de cand agata clientii prin fata blocurilor de pe acolo 2 1
Amfostaici Reputație: 724 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:Aicisipestetot Oras:Aicisipestetot Postat Decembrie 13, 2024 Acum 11 minute, rechinu00 a spus: aia e celebritate la A-uri in zona Ii aia blonda de se plimba cu troleru dupa ea😂😂m ai nou si prin benzinarii am dat de ea si aceeasi vrajeala are 😂😂 1 1
Membru Premium beatranga Reputație: 1463 Postat Decembrie 13, 2024 Oras:Tenerife 😂😂 Oras:Tenerife 😂😂 Membru Premium Postat Decembrie 13, 2024 Acum 40 minute, Amfostaici a spus: Ii aia blonda de se plimba cu troleru dupa ea😂😂m ai nou si prin benzinarii am dat de ea si aceeasi vrajeala are 😂😂 Aia o arde si prin mazepa, am un prieten care locuieste in zona si odata cand sa plece sa trezit cu ea in masina 😁😁😁 buluc ,ca sa o duca nu stiu unde ca-i face ca-i drege 😁😁😁 si-a luat acteva picioare de la nevasta sa lu' asta 🤦😁😁😁 4
Hropa Reputație: -1 Postat Decembrie 14, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 14, 2024 La 13.12.2024 la 12:35, Amfostaici a spus: Ii aia blonda de se plimba cu troleru dupa ea😂😂m ai nou si prin benzinarii am dat de ea si aceeasi vrajeala are 😂😂 Un număr de telefon,sau linku de pe publi îl are cineva ?
tabarala17 Reputație: 100 Postat Decembrie 14, 2024 Telefon: 112 Telefon: 112 Postat Decembrie 14, 2024 5 hours ago, Hropa said: Un număr de telefon,sau linku de pe publi îl are cineva ? tu vrei sa faci un ban gramada nebunule acum de sarbatori..plm, o iei acasa si te faci si tu patron...
Hropa Reputație: -1 Postat Decembrie 15, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 15, 2024 La 14.12.2024 la 18:43, tabarala17 a spus: tu vrei sa faci un ban gramada nebunule acum de sarbatori..plm, o iei acasa si te faci si tu patron... Nu boss , știu sa îmi câștig bani și altfel era doar curiozitate, pentru ca am fost abordată odată trecând prin acea zona de o domnișoară și voiam sa știu dacă e vorba despre acea persoană, atâta tot!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum