Sari la conținut

Ceva de calitate?

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Galati
Postat
Acum 2 ore, JohnDeep1 a spus:

caut ceva de calitate superioara

nu ai recenzii bosulica, de aia nu avem cum sa iti recomandam fiindca nu iti stim gusturile "superioare" ... :lol:

Nu mai bine pui tu mana si cauti ceva pe forum pe gustul matale, ne scrii si niste recenzii si dupa aia incepi cu postari idioate gen " caut calitate superioara" ? Nu de alta dar de dat pomana suntem satui pana peste cap .... 

• Like 3
  • Haha 1

Postat
13 hours ago, rechinu00 said:

nu ai recenzii bosulica, de aia nu avem cum sa iti recomandam fiindca nu iti stim gusturile "superioare" ... :lol:

Nu mai bine pui tu mana si cauti ceva pe forum pe gustul matale, ne scrii si niste recenzii si dupa aia incepi cu postari idioate gen " caut calitate superioara" ? Nu de alta dar de dat pomana suntem satui pana peste cap .... 

Ai mare dreptate, pentru ca doar asa putem evita siutatiile neplacute....dar macar acum in prag de sarbatori ar trebui sa ne ajutam mai mult ca si ,,colegi" :D ! Poate nu am ,,experienta'' multora de pe aici, insa nu vreau sa deschid alt topic cu aceeasi intrebare si sincer mi-ar prinde bine putin ajutor cu o recomandare,,,,dar fara filme de calitate ,,superioara''. Cheers !🍻

Postat
La 16.12.2024 la 6:39, andreimrs a spus:

Ai mare dreptate, pentru ca doar asa putem evita siutatiile neplacute....dar macar acum in prag de sarbatori ar trebui sa ne ajutam mai mult ca si ,,colegi" :D ! Poate nu am ,,experienta'' multora de pe aici, insa nu vreau sa deschid alt topic cu aceeasi intrebare si sincer mi-ar prinde bine putin ajutor cu o recomandare,,,,dar fara filme de calitate ,,superioara''. Cheers !🍻

Daca tot vrei sa ne ajutam reciproc,pune niste bani pe revolut,noi ne ducem testam piata,dupa venim lasam recenzii tu le citesti si alegi unde sa te duci

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...