Sari la conținut

Blonda matura 0792391067

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am gasit anuntul pe publi. Programat prin whatsapp. 200 finalizarea si 350 ora, oral, normal, cim.  A zis sa o sun cand ajung deci ma gandeam ca am de asteptat dar a raspuns si am primit restul adresei. 

Locatia este pe calea vitan, numar mic destul de aproape de mall. Apartament cu doua dormitoare posibil colega era in bucatarie sau lipsea, nu am auzit nimic suspect. Baia ok, avea gel de dus si chiar si o sticluta de apa de gura probabil doar a ei ca nu a pomenit de fk dar nici nu am intrebat. Prosop mare curat. Pe jos curat, fara fire sau mizerie vizibila.

Doamna am uitat cum s-a recomandat, undeva pe la 45 de ani poate si mai bine, pozele false sau din tinerete ca aduceau putin cu realitatea. Destul de inalta, par lung vopsit deschis la culoare dar nu foarte recent. Buze injectate, ochi frumosi albastrii. Placuta la chip, cred ca era piesa acum ceva ani. Corpul sexy cu cateva kg in plus, sani siliconati. Se vedeau ceva urme de vergeturi pe talie si fund. Epilata, fina la atingere.

Pana acum bine.  Am optat pentru finalizare, nu stiu cum se comporta la ora. Am intrat in camera, i-am dat banutii si a plecat nu inainte de a transmite sa ma fac comod si unde sa las hainele. Nu a intrebat de dus dar nici eu, ca eram dusat proaspat.

Dupa cateva minute cred a revenit mi-a facut semn sa ma las pe spate si a intrebat cum prefer oral. A sters cu servetel umed aproape sa ia pielea apoi cand a terminat a mai folosit 1 la fel de temeinic. Cum junioru dormea am inceput sa o mangai pe corp cu atentie sporita la sani si fund, in timp ce ea ma saruta pe piept. 

Oral: S-a pus pe cantat la flaut, un cantec banal care nu iti ramane in minte. De asemenea si foarte scurt. Cam la un minut cand a vazut ca are cu ce lucra a pus mantaua si a mai supt putin, bine ca doar putin ca dintii erau extrem de implicati in actiune.

Normal: A zis sa trecem la treaba, pe la spate sau eu deasupra, deci doar doua variante. Am ales pe la spate. Fund destul de misto cu un tatuaj cu buze pe una din fese. M-am tinut sa nu termin in doar cateva minute ca se simtea bine si am vrut sa incerc si eu deasupra. Nu am apucat sa ii cer eu ca a zis ea hai sa incerci sa te concentrezi sau cum facem stai tu deasupra?

Asa ca m-am urcat peste ea. Tinea capul intr-o parte, cu ochii inchisi...mai bine terminam in doggy imi ziceam eu.

I-am ridicat un picior sa dau mai bine, apoi cand am incercat si cu al doilea picior mi-a atras atentia ca nu poate asa, ca nu a facut niciodata sfoara 😂 si sa incerc sa termin mai repede.

Asa ca m-am conformat, am umplut cauciucul. Nu am mai cerut oral si cim ca sigur plecam nefinalizat.

Dupa actiune am intrebat de dus si am primit prosop.

Am facut un dus de vreo 5 minute cred, imbracat si plecat.

In lift m_am uitat la ceas, trecusera 18 min. De cand imi spusese interfonul...oare cat timp trecuse cand mi-a zis sa ma concentrez prima oara? 🤔

De revenit as reveni sa incerc si la ora ca sa imi pot face o imagine completa. Poate la a doua vizita, mai ales la ora, decurge mai bine. Chiar si pentru o descarcare rapida merge daca vrei o tipa gen sofia de la lux, doar ca matusa ei de la tara, grabita sa mulga vaca.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...