daniel0608 Reputație: 39 Postat Decembrie 16, 2024 Postat Decembrie 16, 2024 Salutare.a fost cineva la domnisoara? 3
Membru Premium jerry84 Reputație: 2005 Postat Decembrie 16, 2024 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Decembrie 16, 2024 Acum 2 ore, daniel0608 a spus: Salutare.a fost cineva la domnisoara? Ce cauți tu din piatra Neamț aici ? 😂 Apropo am avut cabana in satul Agarcia din piatra Neamț 😂
daniel0608 Reputație: 39 Postat Decembrie 17, 2024 Autor Postat Decembrie 17, 2024 Acum 10 ore, jerry84 a spus: Ce cauți tu din piatra Neamț aici ? 😂 Apropo am avut cabana in satul Agarcia din piatra Neamț 😂 Sunt la constanta acum pana dupa sarbatori
Membru Premium Criticul Reputație: 5432 Postat Decembrie 17, 2024 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Decembrie 17, 2024 Acum 14 minute, daniel0608 a spus: Sunt la constanta acum pana dupa sarbatori Și te-ai îmbătat de ai pus link în titlu în loc de număr de telefon? Ce trebuie scris se spune exact când vrei să deschizi un topic, prin urmare avem un exemplu de analfabetism funcțional... Știu și cu cine ai votat... 😛 1 2 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
daniel0608 Reputație: 39 Postat Decembrie 17, 2024 Autor Postat Decembrie 17, 2024 Acum 4 minute, Criticul a spus: Și te-ai îmbătat de ai pus link în titlu în loc de număr de telefon? Ce trebuie scris se spune exact când vrei să deschizi un topic, prin urmare avem un exemplu de analfabetism funcțional... Știu și cu cine ai votat... 😛 Pai dupa ce se da cautare?dupa numar de telefon sau dupa link?esti facut gramada
Membru Premium Criticul Reputație: 5432 Postat Decembrie 17, 2024 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Decembrie 17, 2024 Acum 20 minute, daniel0608 a spus: Pai dupa ce se da cautare?dupa numar de telefon sau dupa link?esti facut gramada După cum spuneam, analfabet funcțional printre noi. În patru ani nu a înțeles cum merge. Sper să nu te reproduci... 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
daniel0608 Reputație: 39 Postat Decembrie 17, 2024 Autor Postat Decembrie 17, 2024 1 oră în urmă, Criticul a spus: După cum spuneam, analfabet funcțional printre noi. În patru ani nu a înțeles cum merge. Sper să nu te reproduci... Ma tu esti ori retardat ori frustrat...nu toata lumea e inteligenta ca tine..defapt nu toti stam si urmarim acest site ptr a ne masturba🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum