Amyraa29 Reputație: 122 Postat Decembrie 16, 2024 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Decembrie 16, 2024 Buna dragii mei,numele meu este Amyra ,am 23 de ani sunt o brunetă slim și înaltă.Am decis să vă fac o vizită,voi fi disponibilă la voi în oraș doar maine,fiind în trecere doar !Țin să precizez că nu sunt nouă în acest domeniu,dar sunt nouă pe forum.Am mai lucrat în Sibiu ,București,Timișoara ,Tg Mureș😘Sunt o fată finuță și cu mult bun simț. Pun preț pe calitate,nu pe cantitate!! Sunt potrivită pentru domnii care doresc și programări mai lungi 🥰 Serviciile mele : 💫OP/ON(doar cu igienă impecabilă) 💫NP 💫handjob 💫deepthroat in functie de marime 💫sex în diferite poziții 💫atingeri,mângâieri 💫sărutări corporale 💫GFE(FK) 💫footfetish 💫masaj de relaxare(doar la oră ) 💫finalizare corporală 💫alte fantezii în limita bunului simț 💫dominare soft (detalii in pv ) ❌NU FAC finalizare orala,faciala ,sex anal❌ Tarife : 💫150 o finalizare rapida 💫250 30 min 💫450 h 💫650 1 h jumate 💫850 2 h 📌Locația va fi pe Dâmboviței! Vă aștept cu drag în locația mea unde veți găsi mereu prosoape ,lenjerie fresh si tot ce aveți nevoie pentru a vă igieniza corespunzător💫❤️ Nu mai cereți confirmări !!!Nu trimit alte poze suplimentare in privat!!Sunt 100% reală!TOATE DETALIILE NECESARE SUNT SCRISE AICI!Nu mai raspund la mesaje in care cereti detalii/preturi/alte poze ! Pentru programări whatsapp sau SMS ❤️ Programul meu va fi zilnic între orele 9-22(ultima programare).❤️ Vă aștept cu drag să ne cunoaștem ❤️ 2
Amyraa29 Reputație: 122 Postat Decembrie 16, 2024 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Postat Decembrie 16, 2024 Bucuresti https://nimfomane.com/forum/topic/228063-indisponibilă/ 1
Amyraa29 Reputație: 122 Postat Decembrie 16, 2024 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Postat Decembrie 16, 2024 Tg Mures https://nimfomane.com/forum/topic/228063-indisponibilă/
Amyraa29 Reputație: 122 Postat Decembrie 16, 2024 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Postat Decembrie 16, 2024 Sibiu https://nimfomane.com/forum/topic/227890-indisponibilă/
Amyraa29 Reputație: 122 Postat Decembrie 16, 2024 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Postat Decembrie 16, 2024 Mâine am locuri între 9-16 și de la 19 la 22!💫🥰
Hokage Reputație: 10 Postat Decembrie 16, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 16, 2024 Si daca nu finalizezi rapid? te superi?? mai trebuie sa bagi o fisa de 100 ron sa continue partida? iti pui timer pe telefon sa faci diferenta intre finalizare rapida si lenta? 1
tzepis Reputație: 226 Postat Decembrie 17, 2024 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Postat Decembrie 17, 2024 mor incet cand vad mai nou chestia asta cu "finalizare rapida", adica cum vine asta probabil ? vin dusat de acasa si fac dus tot acasa ca sa ma incadrez in timp ? sau e doar ca la tonomatu cu fise ? intru rapid, fara socializare, scot obiectu si treci la treaba ca imi scapa? adica mna nu zic, ca toti avem momente spontane in care ar merge probabil asa, dar totusi WTF ? 1
hunterboy69 Reputație: 11 Postat Decembrie 17, 2024 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 17, 2024 Cred că a venit doar să testeze piața,să vadă reacția noastră la propunerile ei pt servicii și dacă stă doar o zi nici nu are timp să răspundă la întrebările noastre. 1
Amyraa29 Reputație: 122 Postat Decembrie 17, 2024 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Postat Decembrie 17, 2024 Prefer sa nu raspund 😅 Sunt in trecere doar ,am mentionat ,voi reveni mai multe zile dupa sarbatori .
Amyraa29 Reputație: 122 Postat Decembrie 17, 2024 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Postat Decembrie 17, 2024 ❌Nimic disponibil azi❌ Sarbatori fericite!🥰 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum