cristik2 Reputație: 2 Postat Decembrie 18, 2024 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Decembrie 18, 2024 Salutare. Acum ceva timp se zicea că există o tipă Mariana,trecuta de a doua tinerețe care făcea un oral de senzație. Activa pe la Petro Brazi ,îți dădea întâlnire în parcare la Kaufland. Mai activează dameza? Ați probat-o ? 1
sugarmen Reputație: 40 Postat Decembrie 19, 2024 Oras:Bucuresti- Ploiesti Oras:Bucuresti- Ploiesti Postat Decembrie 19, 2024 A ieșit de câțiva ani din peisaj.Se pare ca s- a căsătorit. 1
istrate96 Reputație: 419 Postat Decembrie 20, 2024 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Postat Decembrie 20, 2024 La 18.12.2024 la 17:04, cristik2 a spus: Salutare. Acum ceva timp se zicea că există o tipă Mariana,trecuta de a doua tinerețe care făcea un oral de senzație. Activa pe la Petro Brazi ,îți dădea întâlnire în parcare la Kaufland. Mai activează dameza? Ați probat-o ? Buna ziua ! Mariana o doamna din toate punctele de vedere , am luat-o de cateva ori si am fost foarte multumit de ON cu CIM oferit de dansa , partea mai urata si incomoda ca actiunea se desfasura in masina sau aer liber , prin parcul industrial , in rest de la mine 10+++++ pentru O.N , normal nu am facut si nu cred cs facea . Din pacate sa retras .
cristik2 Reputație: 2 Postat Decembrie 20, 2024 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Postat Decembrie 20, 2024 Acum 6 ore, istrate96 a spus: Buna ziua ! Mariana o doamna din toate punctele de vedere , am luat-o de cateva ori si am fost foarte multumit de ON cu CIM oferit de dansa , partea mai urata si incomoda ca actiunea se desfasura in masina sau aer liber , prin parcul industrial , in rest de la mine 10+++++ pentru O.N , normal nu am facut si nu cred cs facea . Din pacate sa retras . Și? Altceva care face treabă bună că ea ai mai găsit între timp ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum