alexxxis21 Reputație: 798 Postat Decembrie 18, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 18, 2024 Poze reale!! Am vizitat-o la Reșița în 2021,pe când nu mă indragostisem de Severin și Timișoara! Preț 80/150 Eu cred că Pullon s-ar băga, că ii plac schimbările 😅 Avea poze de miss pe pubi. Când a deschis ușa, m-am blocat. Exact ca în poza 2. Cea mai nasoală creață pe care am întâlnit-o vreodată!🤣 Erau 2 ..a observat că nu sunt impresionat,și îmi spune dacă îmi place de colega(nasoală și aia,dar nu chiar ca ea) Evident că nu 'm-a coafat'! Atunci ele probabil crezând că scot un iepure din joben,îmi spun:mai este o doamnă în sufragerie.. Cum apartamentul era semidecomandat,văzui o babă întinsă pe canapea,butonand la telecomandă (o telecomandă-două telecomenzi😅) O babă nasoală și a 3 a..pfaa.Se ridicase între timp.. Văzând baba că nici de ea nu-mi place,și auzind parte din discuția de pe hol,a început să mă certe:băi băiatule, dar ce vrei tu mâii nene,aia nu,asta nu,eu nu..Dpamne-Fereste.. Aflat într-o dilemă existențială și filosofică totodată, abia atunci am realizat că asta e toată marfa,mi-am cerut suze,și am rupt ușa.. Mai bine mai tarziu... În urma unor astfel de experiențe am luat drumul Severinului!🤣 În concluzie, femeia e pe bune,dacă există vreun masochist care vrea să încerce . Cred că acum la 100 nr se bagă..și probabil e combinabilă la 150 ora.. Ce spui Pullon,te-ai băga?😊 P.S.La un moment dat a renunțat să mai pună poze de divă,și lucrează cu pozele ei.. 2
tetafuinragu Reputație: -1 Postat Decembrie 19, 2024 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Postat Decembrie 19, 2024 Nu ai pus link-ul
po2024ve Reputație: 781 Postat Decembrie 19, 2024 Oras:Sud Oras:Sud Postat Decembrie 19, 2024 O experiență similara am avut lângă gen 15 ... Era un apartament la.parter intr o perioada era cazata și Ana . Aici 5 buc .....una mai nasoala ca alta și varza maxima.30 de ani. Am întrat Am strâmbat din nas , duduia puțin inteligenta mi a arătat drumul pana în bucătărie....aici în 3 cadane ...într un final a apărut și a patra. Din vânător m am transformat în gazele.....vizibil încolțit....am început sa o dau în caterincă....nu au reușit sa ma enerveze ...pe ele nu le am întrebat. Aveau 100 cu 250 tariful . Dar nu a fost una sa îmi stârnească curiozitatea de a merge în dormitor. Cat am stat la taclale.m am infructat cu niște struguri de erau pe masa, după ospăț mi am văzut de drum . Căprioarele chiar au fost ok , nu au părut supărate de vizita mea ....chiar erau interesate sa.pasca iarba de pe masa . 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum