Sari la conținut

SUPER OFERTĂ! Nouă la voi,în oraș,ultima zi!!!Milf simpatică...0722 752 631

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Poze reale!! Am vizitat-o la Reșița în 2021,pe când nu mă indragostisem de Severin și Timișoara!

Preț 80/150

Eu cred că Pullon s-ar băga, că ii plac schimbările 😅

Avea poze de miss pe pubi.

Când a deschis ușa, m-am blocat. Exact ca în poza 2. Cea mai nasoală creață pe care am întâlnit-o  vreodată!🤣

Erau 2 ..a observat că nu sunt impresionat,și îmi spune dacă îmi place de colega(nasoală și aia,dar nu chiar ca ea)

Evident că nu 'm-a coafat'!

Atunci ele probabil crezând că scot un iepure din joben,îmi spun:mai este o doamnă în sufragerie..

Cum apartamentul era semidecomandat,văzui o babă întinsă pe canapea,butonand la telecomandă (o telecomandă-două telecomenzi😅)

O babă nasoală și a 3 a..pfaa.Se ridicase între timp..

Văzând baba că nici de ea nu-mi place,și auzind parte din discuția de pe hol,a început să mă certe:băi băiatule, dar ce vrei tu mâii nene,aia nu,asta nu,eu nu..Dpamne-Fereste..

Aflat într-o dilemă existențială și filosofică totodată, abia atunci am realizat că asta e toată marfa,mi-am cerut suze,și am rupt ușa..

Mai bine mai tarziu...

În urma unor astfel de experiențe am luat drumul Severinului!🤣

În concluzie, femeia e pe bune,dacă există vreun masochist care vrea să încerce .

Cred că acum la 100 nr se bagă..și probabil e combinabilă la 150 ora..

Ce spui Pullon,te-ai băga?😊

P.S.La un moment dat a renunțat să mai pună poze de divă,și lucrează cu pozele ei..

• Haha 2

• Oras:Sud
  • Oras:Sud
Postat

O experiență similara am avut lângă  gen 15 ...

Era un apartament la.parter intr o perioada era cazata și Ana .

Aici 5 buc .....una mai nasoala ca alta  și varza maxima.30 de ani.

Am întrat Am strâmbat din nas , duduia puțin inteligenta mi a arătat drumul pana în bucătărie....aici în 3 cadane ...într un final a apărut și a patra. 

Din vânător m am transformat în gazele.....vizibil încolțit....am început sa o dau în caterincă....nu au reușit sa ma enerveze ...pe ele nu le am întrebat.  

Aveau 100 cu 250 tariful .

Dar nu a fost una sa îmi stârnească curiozitatea de a merge în dormitor. 

Cat am stat la taclale.m am infructat cu niște struguri de erau pe masa, după ospăț mi am văzut de drum .

Căprioarele chiar au fost ok , nu au părut supărate de vizita mea ....chiar erau interesate  sa.pasca iarba de pe masa . 

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...