cristian09 Reputație: 8 Postat Decembrie 19 Postat Decembrie 19 Salutare , dupa cateva cautari in dorinta de a ma relaxa , am o curiozitate ...avand in vedere ca pe forum sunt vreo 4,5 topicuri active din oras (adica fete faine n-am ce comenta dar putine ) ,am ales sa caut si pe publi , dar minunea din pantalonii mei sa mirat că pana si prima pagina de dameze par fake'uri tată ... nici o poza clară , ori toate pozele cu aceeasi pozitie , ori 3 4 conturi la fel ... inafara de dat telefon cum le mai controlati sa nu faceti drumuri degeaba? (Asta din faptul ca nu toate numerele au whatsup) oare sa fie pe ultima pagina alea adevarate? 🤣🤣🤣 am ajuns sa fiu mai precaut ca SRI'ul lui Iohannis ... 1
TheG0d Reputație: 17 Postat Decembrie 19 Oras:Not found Oras:Not found Postat Decembrie 19 Acum 40 minute, cristian09 a spus: Salutare , dupa cateva cautari in dorinta de a ma relaxa , am o curiozitate ...avand in vedere ca pe forum sunt vreo 4,5 topicuri active din oras (adica fete faine n-am ce comenta dar putine ) ,am ales sa caut si pe publi , dar minunea din pantalonii mei sa mirat că pana si prima pagina de dameze par fake'uri tată ... nici o poza clară , ori toate pozele cu aceeasi pozitie , ori 3 4 conturi la fel ... inafara de dat telefon cum le mai controlati sa nu faceti drumuri degeaba? (Asta din faptul ca nu toate numerele au whatsup) oare sa fie pe ultima pagina alea adevarate? 🤣🤣🤣 am ajuns sa fiu mai precaut ca SRI'ul lui Iohannis ... Sincer am avut azi o întâmplare, am căutat pe publi, am fost la o fată, am zis pentru ceva rapid, am ajuns la ea și totul pe grabă nici nu am putut sa finalizez, multe pe publi sunt cu poze furate, de acum încolo caut cu o aplicație și îmi dau seama daca poza e furată și numai mă duc, după ce că nu era persoana din poze era și pe graba, m-am lăsat la mâna mea
kenji Reputație: 485 Postat Decembrie 19 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Decembrie 19 Din pacate pe publi sunt foarte multe anunturi cu poze false. Sunt cateva dameze cu 4-5-6 anunturi, tot atatea numere de telefon diferite, si poze preluate de pe diferite site-uri din strainatate. Dar asta nu e totul. Cand suni iti da un pret, cand ajungi acolo are alte tarife si servicii. Daca mai dai si de vreo "unguroica" dintr-un clan de "culoare" din cold walley, e posibil sa nu scapi "neatins". Deci prudenta maxima si orienteaza-te dupa postarile de aici, iti pot fi de folos. Succes. 😉 1
cristian09 Reputație: 8 Postat Decembrie 19 Autor Postat Decembrie 19 2 hours ago, TheG0d said: Sincer am avut azi o întâmplare, am căutat pe publi, am fost la o fată, am zis pentru ceva rapid, am ajuns la ea și totul pe grabă nici nu am putut sa finalizez, multe pe publi sunt cu poze furate, de acum încolo caut cu o aplicație și îmi dau seama daca poza e furată și numai mă duc, după ce că nu era persoana din poze era și pe graba, m-am lăsat la mâna mea Dar macar era ea in poze? Nu inteleg cum puteti ramane ..eu unu nu as putea ..
cristian09 Reputație: 8 Postat Decembrie 19 Autor Postat Decembrie 19 1 hour ago, kenji said: Din pacate pe publi sunt foarte multe anunturi cu poze false. Sunt cateva dameze cu 4-5-6 anunturi, tot atatea numere de telefon diferite, si poze preluate de pe diferite site-uri din strainatate. Dar asta nu e totul. Cand suni iti da un pret, cand ajungi acolo are alte tarife si servicii. Daca mai dai si de vreo "unguroica" dintr-un clan de "culoare" din cold walley, e posibil sa nu scapi "neatins". Deci prudenta maxima si orienteaza-te dupa postarile de aici, iti pot fi de folos. Succes. 😉 Asta imi mai trebe sa ma bat si cu pasarile 🤣 desii am 7 ani de kickboxing aia nu vin fara cuțite , problema e ca pe forum is destul de putine active...in mures cel putin..si se practica programarile false deaia nu cred ca mai vin pe aici
caudallure Reputație: 417 Postat Decembrie 19 Oras:Earth Oras:Earth Postat Decembrie 19 3 hours ago, cristian09 said: Salutare , dupa cateva cautari in dorinta de a ma relaxa , am o curiozitate ...avand in vedere ca pe forum sunt vreo 4,5 topicuri active din oras (adica fete faine n-am ce comenta dar putine ) ,am ales sa caut si pe publi , dar minunea din pantalonii mei sa mirat că pana si prima pagina de dameze par fake'uri tată ... nici o poza clară , ori toate pozele cu aceeasi pozitie , ori 3 4 conturi la fel ... inafara de dat telefon cum le mai controlati sa nu faceti drumuri degeaba? (Asta din faptul ca nu toate numerele au whatsup) oare sa fie pe ultima pagina alea adevarate? 🤣🤣🤣 am ajuns sa fiu mai precaut ca SRI'ul lui Iohannis ... De asta trebuie folosit extensia asta pentru Google Chrome respectiv pentru mobil/tabletă instalat browserul Yandex și pe urmă extensia. https://chromewebstore.google.com/detail/publi24-advanced-filter/pigkjfndnpblohnmphgbmecaelefaedn?hl=en 1
Alfinito Reputație: 86 Postat Decembrie 19 Oras:Tărgu Mureş Oras:Tărgu Mureş Postat Decembrie 19 Bună seara şi eu am trecut pe multe păna nu am descoperit pagina ninfomane , am luat multe cepe drumuri degeaba etc etc sfatul meu urmăriți pagina ninfomane acolo sunt serioase la public nu prea am încredere , mai bine combini o amantă sau agăti pe cineva , cum a zis cineva sportul asta e destul de scump şi costisitor , trebuie să fi norocos că nu ori cine îş face treaba cum trebuie să fiți atenți aveți grijă de voi numai bine sănătate .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum