Sari la conținut

Labiile mari

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Disponibila
  • Oras:Romania
  • Disponibila
Postat

Bună seara sogorilor, caut nimfomana cu labiile mari ,luni voi fi la Brașov,   asa ca creasta la cocos. Multumesc si  cicane tari.

• Confuz 1
Reputație: 348
  • Oras:in zona
  • Disponibila
  • Oras:in zona
  • Disponibila
Postat

Cu siguranță @Alexya35 nu te va dezamăgi asupra cerințelor tale.

• Like 1
  • Mersi 1
Reputație: 143
  • Oras:Centru
Postat
On 6/9/2025 at 3:15 PM, Daaniels92 said:

Am biaft, din plictiseala.Nu-i ce trebuie. Chip 7, corp 7.5. Sanii misto, medii. Ceva probleme la dantura. La cat e de slaba, are o burtica proeminenta care poate insemna o sarcina. 
Servicii BASIC, OP, cel neprotejat este taxat cu 50 lei. Zero fk, gfe, saruturi corporale. Este genul fast fuck, nu neaparat ca te grabeste, dar fara artificii, mie asa mi-a dat impresia. Cadou 200/350. 
Labiile sunt asa cum spui tu, huge.

Pentru mine, PAS.

• Like 1
  • Oras:Brașov
  • Disponibila
  • Oras:Brașov
  • Disponibila
Postat

Sunt perfect de acord, eu am încercat-o doar pt ca e roscata, ca după să constat și labii mari, dar atât

• Oras:pe aici
Postat
2 hours ago, Onlyfire said:

Am biaft, din plictiseala.Nu-i ce trebuie. Chip 7, corp 7.5. Sanii misto, medii. Ceva probleme la dantura. La cat e de slaba, are o burtica proeminenta care poate insemna o sarcina. 
Servicii BASIC, OP, cel neprotejat este taxat cu 50 lei. Zero fk, gfe, saruturi corporale. Este genul fast fuck, nu neaparat ca te grabeste, dar fara artificii, mie asa mi-a dat impresia. Cadou 200/350. 
Labiile sunt asa cum spui tu, huge.

Pentru mine, PAS.

salut ! poti sa mi spui te rog cat zice fata ca dureaza finalizarea la ea ? 30 min sau mai putin ? merci

Reputație: 143
Postat
On 6/20/2025 at 8:27 PM, chiareu21 said:

salut ! poti sa mi spui te rog cat zice fata ca dureaza finalizarea la ea ? 30 min sau mai putin ? merci

Nu as putea sa-ti raspund la intrebare. Eu cred ca am depasit putin 30 min, dar nu m-am simtit grabit. Incearca sa o contactezi pe whatsapp, poate te va lamuri ea. Raspunde destul de greu.

• Like 1

Postat
4 hours ago, Onlyfire said:

Nu as putea sa-ti raspund la intrebare. Eu cred ca am depasit putin 30 min, dar nu m-am simtit grabit. Incearca sa o contactezi pe whatsapp, poate te va lamuri ea. Raspunde destul de greu.

multumesc tare frumos

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...