sharkattack Reputație: 1171 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 Oricum, ele postuleaza ca nu este asa. Este greu si pentru fete. Sunt prinse intre niste instincte si ce este in lumea din jur. Cred ca nehotararea domina perioada asta. Dar cu siguranta, ca barbat, nu mai poti sa te bazezi pe faptul ca o sa ramana cu tine toata viata. Asta deja mi se pare SF. Chiar ieri eram la masa cu cateva fete si incepusera sa zica toate ca e greu, ca nu au iubiti asa pe gustul lor si ca altele au norocul lor: sa faca sala, sa fie inteligent, sa aiba masina, sa fie amuzant, sa fie romantic, sa le faca surprize, sa le cumpere chestii, sa le distreze si lista continua. Si trebuie sa remarc ca nu lista ne intimideaza. Suntem destui care putem sa facem fata macar la cateva dintre ceri, dar nehotararea lor si faptul ca nu stiu ce vor, sau nu pot aprecia lucrurile pe care le au si mereu tind sa fie vesnic "demandic" fara a oferi ceea ce are nevoie un barbat le face nefrecventabile, cel putin nu pe termen lung. Revin la o vorba ce imi place mie: nu mai sunt fete/femei cum sunt/erau mamele noastre. Fetele de acum sunt educate, sunt multe lucruri, au de oferit multe lucruri si multe sentimente, din pacate sunt nehotarate cui si cand sa le ofere, asa ca duce la aparitia unui hiat in relatie.
jolly roger Reputație: 312 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 sa faca sala, sa fie inteligent, sa aiba masina, sa fie amuzant, sa fie romantic, sa le faca surprize, sa le cumpere chestii, sa le distreze si lista continua. E adevarat ca ele cer lucrurile astea. Le cer pt ca asa au vazut in filme, si pentru ca au acele avantaje temporare si perioada de glorie de la natura... in care incearca si ele sa obtina, mai mult sau mai putin pe merit, niste lucruri mai mult sau mai putin realiste. E normal. Ca se orienteaza prost si isi aleg de multe ori mijloace care le aduc fix opusul fata de ceea ce cauta... asta e vina "educatiei" gresite pe care o iau din mass-media si din societate Dar ele nu cer toate astea pentru ca au nevoie de ele. Daca ar primi cateva din lucrurile care conteaza, ar renunta bucuroase la multe din pretentiile exagerate. Oricum ajung in cele din urma sa se resemneze cu mult mai putin. Daca tu ca barbat ai impresia ca trebuie sa te dai peste cap ca sa faci fericita o femeie... din start nu mai esti barbat si din start n-o sa te vada ca atare. Chiar daca te dai peste cap si bifezi tot check-list-ul de "cerinte". E o problema de ambele parti, de perceptie a lucrurilor care conteaza. Dar pentru faptul ca societatea se impiedica de niste perceptii gresite, nu vad de ce asta trebuie neaparat sa afecteze viata si deciziile cuiva care intelege lucrurile importante si le aplica.
foo Reputație: 4 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:x Oras:x Postat Aprilie 5, 2014 Nu, asta cred ca vor, sub presiunea a tot ce le pompeaza mass media in creierasi.Cand reusesti sa-ti croiesti drum cu gura (nu cu limba, doar umor si mostre de inteligenta si ambitie) pana la creierasul ei, va ramane cu o singura dorinta, anume aia de siguranta, care e programata de natura acolo. Si dup-aia ai sa vezi cum in timp record lasa deoparte tot ce avea in cap si face exact ce au facut si generatiile dinainte si ii si place.Problema e cand din cauza aerelor de femeie fatala pe care le au multe femei de azi te sictiresti inainte sa apuce sa vada ce pierde, si pentru asta ar putea sa le multumeasca feminizdelor. Bineinteles, daca ar afla cumva ulterior pe langa ce a trecut.
jolly roger Reputație: 312 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 Oarecum tangential cu topicul: despre metodele "traditionale" de echilibrare a traiului in familie. Pentru ca:barbatii sunt niste animale proaste si betivefemeile sunt niste fufe pretentioase care se intind uneori la prea multObserv ca babele alea au o viziune a situatiei foarte partinitoare cu tabara opusa https://www.youtube.com/watch?v=1m9AAY0TVKA Si un alt fragment de intelepciune, chiar mai relevant la discutie: https://www.youtube.com/watch?v=Pg3tDIrrnWA Deci e simplu:Daca esti gelos e greuBarbatu inseala pt ca beaDaca barbatu e mai putin prost si stie sa se poarte cu ea si s-o mangaie, atunci e totul ok Uite ca nu era asa de greu.
quasim Reputație: 2451 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Aprilie 10, 2014 Zilele trecute am fost silit sa intru intr-o sala de tribunal si, vrand-nevrand, am asistat la un proces de divort.Sotul, care cerea divortul, avea 83 de ani, sotia avea 74, casatoria era veche de 54 de ani, crescusera impreuna 3 copii.Unul din motivele invocate de sot era si acela ca femeia era bolnava si nu il mai satisfacea sexual (nu mai "statea", in limbaj popular), astfel ca omul isi cautase o femei mai capabila, pe care se pare ca o si gasise, asa ca a inceput sa ii faca babutei mizerii ca sa plece de acasa.Abia acum vine partea uimitoare: mosulica avea dosar penal de viol asupra sotiei... Deci, putem sau nu putem trai toata viata cu acelasi partener?... 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2014 Suntem pe drumul cel bun...
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 10, 2014 Abia acum vine partea uimitoare: mosulica avea dosar penal de viol asupra sotiei... Deci, putem sau nu putem trai toata viata cu acelasi partener?... Din păcate, violul marital e socotit ca ceva normal. 1
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 10, 2014 Ba jneboon?? cumsa fie socotit ba ceva normal ????? ii mai dai frate una la nevasta da daca nu vrea si nu vrea o lasi in pizda masii cum sati violezi femeia??? o avea ea ceva de no vrea !! so intelegem si pa ea dracu o fi femeia noastra da nu e normala asta cu violu!!!
quasim Reputație: 2451 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Aprilie 10, 2014 @Deep, nu mai e considerat de mult ceva "normal" din punct de vedere al legii...Sunt vreo 10 ani de cand Codul penal pedepseste si violul intre soti.Sub aspect cultural...
Feliciano Reputație: 216 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2014 Violul marital e la fel de grav ca si cel asupra unei femei oarecare. Tot viol e, adica sex neconsimtit. Acum vedet de ce divele de la Hollywood si actorii celebri pun clauze in contractul prenuptial de cate ori sa faca sex pe luna....))) daca unul insista peste cifra aia si se si straduieste mai mult iar alalalt nu vrea, gata, se lasa cu proces pt viol si cu sume mari de bani platite.
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 10, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 10, 2014 Sincer imi doresc acest lucru, sa pot/putem duce o viata in doi, doar noi. Din pacate acest lucru mi se pare o himera, un deziderat ce nu cred ca poate fi realizat, cel putin nu la o anumita varsta, ce a tineretii.
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2014 Sincer imi doresc acest lucru, sa pot/putem duce o viata in doi, doar noi. Din pacate acest lucru mi se pare o himera, un deziderat ce nu cred ca poate fi realizat, cel putin nu la o anumita varsta, ce a tineretii. Comunicare cat mai multa,sinceritate din plin,respect,admiratie,intelegere,egalitate.. si fara VIOLENTA(fie ea verbala si mai ales fizica)! 1
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 10, 2014 @Deep, nu mai e considerat de mult ceva "normal" din punct de vedere al legii...Sunt vreo 10 ani de cand Codul penal pedepseste si violul intre soti.Sub aspect cultural...Quasim, şi dacă-ţi baţi nevasta va trebui să te supui rigorilor legii, dar, deşi toată lumea ştie asta, nu sunt chiar puţini cei care socotesc că o s ca toalcă e binevenită în procesul prin care o femeie devine o nevastă bună şi nu puţine sunt femeile care o încasează fără a face nimic. Mentalitatea e încă aceea că femeia e ca un copil răsfăţat care trebuie adus pe calea cea bună cu nuiaua.Iar în ce priveşte sexul, lucrurile sunt cu mult în urmă...
why not Reputație: 10 Postat Aprilie 23, 2014 Oras:b Oras:b Postat Aprilie 23, 2014 De ce? cred ca e singurul care ar putea trai o viata cu un singur barbat. De fapt chiar poate,se iubeste singur. http://fagsmut.net/wp-content/uploads/2014/04/Xtube-TurtleXDove-selfsuck-self-swallow-001.gif http://fagsmut.net/wp-content/uploads/2014/04/Xtube-TurtleXDove-selfsuck-self-swallow-004.gifBine Gabriellè,my bad,nu e nevoie sa ma faci prost! Deci e asa:traiesti cu o singura femeie(in minciuna) si in afara de asta, mai futi si tu, juma' de ora,o ora,ce vrei tu!(cand e sa fie).Duci o viata palpitanta...ce sa zic...Bvo!Nu te face nimeni prost frumosule,asa esti tu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum