Sari la conținut

Atentie-anal neprotejat! - 0764425029

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Atentie-anal neprotejat! - 0764425029
  • Oras:Peste tot și nicăieri.
Postat
Acum 18 ore, awokeone10 a spus:

Dă detalii awokeone10. De unde știi? Ți-a spus ea? Sau ai încercat? Fă destăinuiri la frații tăi aici că nu te judecăm nu-ți fie teamă 😁

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 ore, crocobazdugat a spus:

Dă detalii awokeone10. De unde știi? Ți-a spus ea? Sau ai încercat? Fă destăinuiri la frații tăi aici că nu te judecăm nu-ți fie teamă 😁

Am sunat,e simplu.

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 ore, crocobazdugat a spus:

Chiar crezi ca as face destainuiri aici daca as face asa ceva?Ma faci sa rad...

Oricum sunt prea multe lepre pe-aici care doar profita din ce citesc la cei care fac recenzii si nu scriu deloc,nici bune nici rele.

• Like 4
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

E de evitat....la ea cică numărul e 15 minute nu 30...la anal am întrebato si a dat de înțeles k in cur nu rămâne gravidă nu că ar fii vorba de boli🤦🤦🤦...pentru On cere extra😂

• Haha 1
Postat
Acum 12 ore, deepinpussy a spus:

E de evitat....la ea cică numărul e 15 minute nu 30...la anal am întrebato si a dat de înțeles k in cur nu rămâne gravidă nu că ar fii vorba de boli🤦🤦🤦...pentru On cere extra😂

Deci a dat de înțeles lucrul ăsta..dar de fapt ea rămâne gravidă chiar și așa.. dacă îți dai drumul în curul ei, nu? Deci ea e mai specială 😂 deci nu se pune problema de boli aici.. toți suntem curați! deci nu riscați băieți.. puneți prezervativul că deveniți apoi tați fără să vreți și nu cred că aveți bani de pensii alimentare 🫣😁

• Haha 1

Postat
Acum 4 ore, crocobazdugat a spus:

Deci a dat de înțeles lucrul ăsta..dar de fapt ea rămâne gravidă chiar și așa.. dacă îți dai drumul în curul ei, nu? Deci ea e mai specială 😂 deci nu se pune problema de boli aici.. toți suntem curați! deci nu riscați băieți.. puneți prezervativul că deveniți apoi tați fără să vreți și nu cred că aveți bani de pensii alimentare 🫣😁

Problema e de boli, că al cui poate fi copilul își dă seama după vreo 200 de procese în instanță.

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...