ionu1993 Reputație: 0 Postat Martie 27, 2014 Telefon: gigelino1993 Oras:bucuresti Telefon: gigelino1993 Oras:bucuresti Postat Martie 27, 2014 a testat-o cineva pe fata asta?MATURA, 30 ani, ofer companie intima domnilor maturi, sex oral cu finalizare, normal, mici fantezii, poz. 69, cunilingus, sex intre sani, masaj erotic si relaxare, zona centrala
dunhill_blend Reputație: 55 Postat Aprilie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2014 Salut pe ea nu am testat-o dar mai are 1 colega slim care este cam slabuta la "acțiune" as fi facut o Recenzie despre ea dar am uitat ce nr de telefon are , locatia e stirbei voda vis a vis de sala palatului am facut cunoștință si cu matura plinuță dar nu am rămas . Si daca nu ma însel halatul este 60 o+n o fin.
crazyfucker Reputație: 235 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2014 Testat tipa din anunt, locatia este pe Stirbei Voda aproape de intersectia cu Calea Victoriei. Sunat programat, totul ok. Tipa este plinuta (aveam chef sa dau intr-o tipa tare si m-am gandit la ea). Este sociabila, glumeata. Oral protejat, mai mult cu mana (nu e genul meu) si am trecut la normal (chitaituri ca e prea mare, usor...). Dupa i-am zis ca mai bine mi-o freaca imi dau drumu pe tatele ei mari si aia e. Halat 60ron/finalizarea. Oral: 5Normal: 3GFE: 7 Concluzie: eu nu mai revin pentru o laba. 3
hello63 Reputație: 429 Postat Iulie 9, 2014 Oras:unde este necesar Oras:unde este necesar Postat Iulie 9, 2014 Pe numarul acesta apare acum alt anunt cu alte poze. Anal neprotejat! Bomba biologica! 1
hello63 Reputație: 429 Postat Iulie 9, 2014 Oras:unde este necesar Oras:unde este necesar Postat Iulie 9, 2014 Am uitat sa pun anuntul SEX total, bruneta, 1.75 m, 56 kg, ofer sex oral si anal neprotejat cu finalizare, normal, poz. 69, cunilingus, anilingus, sarutari, mici fantezii, zona Sala Palatului, 0736.084.863
beverlihils Reputație: 185 Postat August 1, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 1, 2014 tipa mai activeaza?am sunat-o pt programare si nienteimi place tare mult cum arata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum