Sari la conținut

Irina 0740678471

Postări Recomandate

Postat
Acum 10 ore, Potatoe88 a spus:

Salutare

Această duduie frecventează de mult timp Severinul,are și topic deschis,este trecută la "de evitat",își schimbă des Nr de telefon și numele că poate mai păcălește pe cineva.

• Oras:Drobeta Turnu Severin
Postat
Acum 3 ore, Erectus6909 a spus:

Salutare

Această duduie frecventează de mult timp Severinul,are și topic deschis,este trecută la "de evitat",își schimbă des Nr de telefon și numele că poate mai păcălește pe cineva.

Scuze, n-am experiență pe aici, la ce te referi prin păcălește?

Postat
Acum 2 minute, Erectus6909 a spus:

Prin serviciile care le oferă,prin comportament,prin atitudine etc...,una spune la telefon și când ajungi la locația e cu totul diferit.

Mersi, Bine de știut! Poți să îmi dai link sau ceva către forumul unde s-a mai vorbit de ea?

Postat
1 oră în urmă, Potatoe88 a spus:

Mersi, Bine de știut! Poți să îmi dai link sau ceva către forumul unde s-a mai vorbit de ea?

Caută pe topicul "de evitat" este vorba de cea care avea locația  langa spitalul județean deasupra de Iskender 

Reputație: 297
  • Oras:Mic
Postat
La 21.05.2025 la 9:11, mihaimihai5 a spus:

Atentie ca este iar in Severin in caz ca nu ati vazut recenziile pe Targu Jiu

https://nimfomane.com/forum/topic/233018-0740678471-irinalivia-atentie-‼️-bruneta-bună-slim-dar-de-evitat/

Este fata ce era mai acuș mai bine de jumătate de an graviduță și după ce ii pusesem banii pe pat au apucat-o brusc grețurile și încerca să mă paseze la colega care era pe cai mari cică .....😅😅, cu lumina stinsă , beznă..., am fugit tare 😅😅

Una peste alta vrea bani multi cum spune colegul de la Tg Jiu , avioane in cap are .....😅😅, am 3 vizite la ea și nu am reușit să o fut încă , prima cu pachetul de țigări , după ce ajung e pe stop , doar oral și cim extra cică ...150 o muie acu 2 ani și ceva .... 😅😅😅,  nu i-am mai luat nici banii pe țigări, a doua oară mersesem la colega ce era plecată de acasă ,imi zice sa intru cu ea , am 15 minute la fin. ...i-am dat de înțeles că aștept pe colega care a apărut relativ repede și a treia oară borțoasă......eu nu înțeleg cum a reușit să rămână gravidă totuși că pula sigur nu-i place ....😅😅😅

• Haha 2
Postat

😀😀😀 cel mai tare caru,ce pățanii are

Postat
Chiar acum, tetafuinragu a spus:

😀😀😀 cel mai tare caru,ce pățanii are

Pai crezi că numai atât pot ....😇😇😇😅😅, vizită la Tg Jiu super reușită la o blonda extrem de  voluptoasă,...mă surprinde plăcut la final și îmi spune  că îmi face lipeala cu o prietena de-a ei de la Severin.....cine credeți că era prietena .... ...fix Irina 😅😅....vine la mine acasă la recomandarea prieteniei , un pic de curățenie , bomboanele, covrigi , sucuri, energizante și țeapă .....că a chemat-o șeful la munca din liber ... Gen ....mai apoi când am adus vorba și de preț ....."la deplasare e mai scump"....cumva ne împăcam până  la urmă însă este o expresie care o caracterizează 10000% ,...

Este fata morgana in carne și oase !!  😅😅

Postat
Acum 4 minute, tetafuinragu a spus:

Ți a făcut curat?

Pai nu a mai venit ,eu am făcut curățenie ca  să o primesc frumos ...😅 Și  din diverse motive,... fata e doar  pe făcut bani cat mai mulți , nici atunci nu cred că face cine știe ce servicii ....păcat că nu e rea ca și aspect ....🤷🏻🤷🏻, aia e ......

Postat

Dacă lucrează inseamna ca nu se ocupa numai cu asta

Postat
Acum 42 minute, tetafuinragu a spus:

Dacă lucrează inseamna ca nu se ocupa numai cu asta

Lucra ,....apoi a plecat în alt oraș ,la Tg Jiu mai exact și nu cred că poate lucra la distanță....🤔🤔😇

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...